Не искам да съм втората, чувствам се гадно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не искам да съм втората, чувствам се гадно!
преди: 12 години, 5 дни, прочетена 3856 пъти
Здравейте.
Аз съм момиче. Запознах се с едно момче в интернет. Писахме си известно време, като той ми каза, че е обвързан от няколко години, но същевременно много ме харесваше и искаше да се видим.

Аз си казвах, че щом си има приятелка няма какво да се виждам с него. Но впоследствие, тъй като не съм намерила човек, с който искам да бъда сериозно, реших, че мога поне да се видя с него и дори и да стане нещо, то ще е само на сексуална основа. Без чувства. Видяхме се и много си говорихме първоначално, личеше си, че не е някой, който да не прояви уважение към мен или нещо подобно. Свестен човек е! На втората среща го направихме и беше превъзходно. След това той ми каза, че му е било адски хубаво с мен и че иска да продължаваме да се виждаме. Каза също, че му е приятно да бъде с мен и това да си общуваме.

Проблема е, че установих, че досега не ми е било по-хубаво с никой друг, но ме отблъсква факта, че си има приятелка, а аз съм втората... искам да се чувствам специална, а той не желае да ми даде нищо повече. Не че чак толкова съм хлътнала по него, но много го харесвам. Чудя се какво да правя, но мисля, че най-разумният вариант би бил да прекъсна това!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 дни
hash: 6870ba3ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Правилно разсъждаваш! Не си заслужава...
А и се замисли над това, че ако един ден се случи така, че започнете връзка, той дали няма да постъпи и с теб така, както и със сегашната си приятелка?

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 1538840af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ама много са ми чудни момичетата като теб! Щом си има приятелка не се бъркай там където не ти е работа! Независимо дали връзката им не върви, той те харесва и т. н. т. Всеки да си знае мястото! Представяш ли си на нея какво би й било ако разбере за изневярата му с теб? Ами ако ти беше на нейно място, как мислиш че се чувства тя??? Ехх, аман от курвички дето се бутат в чуждата чиния! Много ясно че ще си втората, той ако не я обича нямаше да е с нея! Не се ли чувстваш гадно от мисълта че разбиваш нечия връзка???? И няма значение дали той те е търсил... Той е мъж! Ей такива като тебе ми се иска да ги разчепа и да ги обеся на някоя топола!

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 30d0bcbbc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   От твоята история ще отделя само това, пък ти се опитай да видиш как изглежда отстрани:
".... той ми каза, че е обвързан... Свестен човек е! На втората среща го направихме... не желае да ми даде нищо повече. "

Съкратения цитат ти дава ясна представа на какво си се натъкнала, но ме разсмя това "свестен човек".
Чуваш ли се???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: 2af3d61bd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май ти липсва самоуважение? 3-ти пост добре го е казал. Не мога да ви разбера жените, искате да сте специални а нямате нищо против да сте втората, още на втората. Като се замислиш над постъпката си, като се обвържеш как ще се чувстваш, ще си сигурна ли дали няма пак да си втората. Защото с твоята постъпка си помогнала другата да се лъже че е първата (специалната), а в действителност вече и двете сте втори. Обвинявате мъжете, че ходели? ! Ми как няма да ходят като има кой да им дава на втора среща, ако искаш да си специална трябва да си такава, не да им даваш като ги харесаш, а като се почувстваш специалната. На въпросът ти, сама си си отговорила с последното изречение. Успех и умната за напред, не прави това, което не искаш да ти се случва.

DeepBlue.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 82d7a6032f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако си с идеята, че е само секс и нищо друго ок, продължавай да си се виждаш с него. Но да очакваш нещо повече от такъв човек, абсурд. С ултиматуми от сорта "зарежи приятелката си и тогава ела при мен" също няма да стане, гарантирам ти. Така че ако положението те устройва, ок.. ако не, оставяй го да търси други за секс игрички, човека просто иска разнообразие. Пък нека си е "сериозно" обвързан, явно връзката не му "пречи" ;)

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 7b31b5abbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблема на такива жени като авторката е че си мислят, че като преспят с някой, той веднага ще си зареже приятелката и ще тръгне с нея. Затова е скочила в леглото с него на втората среща, при условие, че знае че той има приятелка. Обаче сметките са и излезли криви, защото не разбира, че не е толкова неотразима, след като той не си е зарязал приятелката и не е тръгнал с нея. Оттък се започва цивфренето, че не искала да е втора цигулка, просто защото това че е преспала с него не е дало резултат. И оттук идват много недоразумения- мъжа с приятелка си търси само секс, а жената си мисли, че като прави секс с него той веднага ще зареже приятелка ти и ще тръгне с нея. Дълбока грешка скъпа. Съвет към авторката - поумней!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 4f5d1c6157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Като не щеш да си втората, не скачай в леглото на обвързан мъж на втората среща!!! Свестен бил, как не! И какво уважение е проявил към теб, да те из#ука ли??? Ех, лелееее! Не те знам на колко си, но вземи порасни, че с тоя си акъл много ще страдаш!
Катя

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: eb1af13d27
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Кво нападате момичето бе? Май на някой са му изневерили, а? Тя какво е виновна, че е харесала неправилен човек. Никъде не се е бутала, никого не е карала на сила. Относно проблема ти, кажи му: Или си само с мен или няма да се срещаме повече...

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: bc80c9f1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   АВТОРКАТА:
Благодаря много за коментарите ви :)
Аз също много добре съм осъзнала какво правя и това, което казвате е точно така. Важното е, че осъзнах грешката си и сега, навреме, ще я поправя. Можеше изобщо да не се стига и дотук, но се подведох, тъй като ми се случва за пръв път. Не го казвам като оправдание. Относно "свестния човек", ясно е, че постъпката му не е свестна :), както и да е. Също, да, поставила съм се и на нейното място и не ми се иска и с мен да постъпят по същия начин, затова ще му кажа да ме отпише мен за тази опция. Мисля, че така би трябвало да разбере, че не съм такава, за каквато ме е взел. Аз си казвах да не се занимавам с обвързани мъже, но се подведох. Вече не! И ето, личният опит си е личен опит и той те учи най-добре! Аз не искам да съм играчка за забавление :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: bc80c9f1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   АВТОРКАТА:
Мисля, че вече казах каквото имах, с първия ми коментар, но за тези, които не са разбрали:

До номер 7:

Първо, като не си сигурен какво ми е било на мене на ум, когато съм спала с този човек, не се изказвай неподготвен! Защото когато го направих, изобщо, ама въобще даже не съм си мислила, че го правя с цел той да зареже приятелката си! Просто го направих, без никакви очаквания! Аз да не съм тъпа, че да си мисля, че от едно преспиване и вече ще заема нейното място. Това за втората цигулка е по принцип, че не бих искала да продължавам по този начин ! Неговата схема ми е много ясна... И също така съм достатъчно неотразима ! хаха.. Та моя съвет към теб е да не се изказваш неподготвен.

Катя, за теб се отнася същото.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 4f5d1c6157
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като пишеш истории в сайт за споделяне и търсиш съвети, драга, трябва да си готова и на отрицателни коментари! И първо си обърши млякото от устата, после ми давай съвети как да се изказвам! Не приемам съвети от жена, която се е заиграла с обвързан мъж, а и не аз съм публикувала история с молба за мнения!
Катя

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: e044e09c8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   мнението ми се покрива с това на номер 6. ти сама си стигнала до извода, че е безперспективно да очакваш нещо повече от него, така че сама знаеш какво да направиш.
и наистина не скачай като ужилена при всеки негативен коментар, давай го по-спокойно :-)
Ж40

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 ден
hash: bc80c9f1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   АВТОРКАТА:
Оо, Катя, много се разминаваме с теб явно, миличка.. аз съм възпитана да не обиждам хората, било то дори и в интернет. Както видя от първия ми коментар, приех с усмивка всички коментари - плюс отрицателните. Също така, извинявай, че всички сме грешни, а само ти явно не си. Наистина се чудя как така може да има хора като мен. Само че, както казах, аз няма да продължавам с това и ще го прекъсна точно след двете ни виждания, има разлика, нали... Хубав ден!

 
  ...
преди: 12 години, 20 часа
hash: 2f59f89af8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Да, точно така - по-добра съм от теб поне заради факта, че щом знам, че един мъж е обвързан, той е забранена територия за мен. И точка! За това и не мога да бъда в твоята ситуация. За грешки-всички сме грешили, само глупаците повтарят една и съща грешка повече от един път. Аз не съм си повтаряла грешките, надявам се, че и ти. И не съм те обидила с нито една думичка, за да претендираш да си мерим възпитанията. Непоискани съвети дават само... нетактичните хора. Ха познай кой раздаде съвети набързо?

 
  ...
преди: 12 години, 10 часа
hash: 1a02dc00ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Не разбирам защо под такъв род изповеди повечето се нахвърлят върху дамите. Мъжете се защитават взаимно, по-горе дори ме разсмя един коментар :"той е мъж". И какво като е мъж може да прави каквото си иска, а всяка попаднала в мрежите му е "к*рвичка". Жалки са такива хора. До авторката- ако няма чувства към теб или не ги е доказал, го приеми като обикновен секс. Както се вижда ти самата търсиш нещо повече, затова не се занимавай с него. Ако обаче има чувства- може би е неудовлетворен от връзката си и търси друга. Когато се обвързваш с някого нямаш предварителна гаранция как ще ви се развият взаимоотношенията и дали това е човекът за теб. Понякога се оказва, че не е така и го осъзнаваш едва след време.

Vic

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 8 часа
hash: bc80c9f1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   АВТОРКАТА:
Хаха :) Мисля, че така може да се нападаме до другата година, така че аз спирам. Както казах, това ми се случва за пръв път, защото се подведох, като в началото и аз си казвах, че с обвързани мъже нямам работа. Но чак пък толкова някой да ме съди, че съм се срещнала два пъти с тоя човек и съм разбрала след това, че това не е правилно, малко е прекалено. Ама какво се занимавам и аз да се обяснявам толкова не знам...
Благодаря на хората, които ме разбраха и подкрепиха!
Вече решението е ясно - край с този човек!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5f3d0a9a08
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   16, подкрепям те напълно. Откъде накъде пък жените все са виновни, търсете вина и в мъжете, които са си позволили да кръшкат. То в повечето случаи те са инициаторите. От личен опит мога да потвърдя, че дори някои са толкова нагли че се представят за необвързани, но ако се разровиш по- добре разбираш че са женени та и с деца. Имам и една теория, която от ден на ден все повече се потвърждава- всичко живо кръшка! Мъже, жени- няма значение, рано или късно всеки залита. Дали само заради секса или заради липса на емоции, няма значение.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 69d44778d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   на твоя мъж му кажи, да избере теб или тя, защото... не е добре нито за нея, нито за теб, нито за него това положение да се лъже. Той да избере и то по-бързо, за да не стига до задълбочаване на болката по-дълго време, на едната да каже край, и поне ще се знае, че всичко е свършило за едната и започнало за другата, без лъжи повече.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c05f190a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   винаги ще си 2-ра, и след време като си намериш уж някой сериозен -пак ще си втора, просто си си такава - втора. Ако той разбере, че си допуснала да си 2-ра на някой... ако е свестен и 2-ра няма да си, но и да не те разкара ще ти наИбе колежките, приятелките и каквото хване без да му мигне окото

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bc80c9f1a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Номер 20 ,

не ме разсмивай моля ти се :Д "просто си си такава - втора" Ха-ха-ха ...

Четете какви коментари съм написала и спрете да пишете.
Всичко с този човек беше просто един път секс и дотам. Приключих с него. Взела съм си поука, усетих се навреме и поправих стореното, няма да ви се обяснявам като не знам какво. Гледайте си живота и стига сте писали тъпотии..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker