Съжалявам за постъпката си... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съжалявам за постъпката си...
преди: 12 години, 27 дни, прочетена 2869 пъти
Имам приятел от година и десет месеца. Преди 2 седмици някъде се бяхме разделили и аз се целунах с бившият ми. Следователно след броени дни той разбра! Не очаквах да ме върне, защото изневярата за него е най-омразното нещо понеже всички преди мен също го предаваха! И вече 2 седмици сме заедно и се борим с това, но той е ужасно нервен агресивен и отдалечен което го разбирам!

Истината е, че го направих защото се чувствах адски самотна и чужда, но много го обичам и не искам да го загубя! Сега след това той си прави каквото иска и не се съобразява с мен.

Снощи се скарахме и той ме остави, след което каза, чe няма да се съобразява с мен и да решавам или да си мълча за всичко или нямало да сме заедно и щял да продължи напред и да намери момиче което да не го лъже-това бяха думите му!

Моля ви, кажете какво да правя обичам го и съжалявам за постъпката си, но не мога и да се съглася да се прибира по никое време- боли ме така! Кажете как да постъпя

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 26 дни
hash: 6e6550dfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто не ти е простил все още. Това не е прошка. Когато прощаваш, това означава да го преглътнеш, колкото и да си наранен. И да се бориш със себе си, а не да го натякваш. Не оправдавам решението му да те наказва по този начин, но той прави точно това. Явно иска да разбереш, че няма всеки път да е готов да ти прости. Още е ядосан, нервен и вероятно е загубил доверие в теб. Ти сега се чувстваш виновна и преглъщаш тези неща и пишеш тук. Не трябва така. Сядаш и говориш с него. Обясни му колко го обичаш и че това е било грешка. Или да го приеме или не. Кажи му, че те наранява. Любовта не е на заем, не се броят грешките и не се отмъщава. Дай му малко време, възможно е и да преминете успешно през това. Но за напред имай в предвид, че не всеки може да прощава. Аз на пример не мога. Вечно натяквам и за това в подобни моменти си тръгвам. Излишно е и двамата да се измъчваме. Ако останете заедно ще трябва да извървиш дълъг път към спечелването на доверието му. Ако не си готова, се откажи!
момиче 23

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 86b973a7a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "... и да решавам или да си мълча за всичко или нямало да сме заедно и щял да продължи напред и да намери момиче което да не го лъже-това бяха думите му! "

Казал ти го е точно и ясно - ти избираш, искаш ли да го търпиш оттук нататък да прави каквото си иска и когато му кажеш (ако изобщо го направиш), че не си съгласна той да ти казва неща от сорта на: "а когато ти се целуна с бившия ти мен не ме ли болеше? "
С други думи щом от сега е започнал да ти натяква за това, смятай оттук нататък какво ще е...
И защо му позволяваш да те заплашва с неща като "или се съобразяваш с мен, или ти бия шута и си търся друга"? Кой е той, че да ти говори така? Или може би го казва, защото "много те обича"...
Вземи му припомни, че и той не е единствен и че той също може да бъде заменен!

В никакъв случай не оправдавам и теб, но си личи, че съжаляваш за това, което си направила, така че съм склонна да бъда на твоя страна :))

Според мен връзката ви е към края си и е въпрос на време един от двама ви да сложи този край. Моят съвет към теб е, ти да си тази, която да прекрати всичко преди да е станало още по-лошо. Мислиш си "колко по-лошо би могло да стане"?
Ето примерна ситуация:
Приятелят ти се връща отново по никое време. Ти го молиш да престане, защото по този начин те наранява, но той отново излиза с номера "ти така си го направи, да не забрави, че преди целуваше друг? "
И в един такъв момент съм почти 100% сигурна, че ти няма да имаш с какво да му отговориш, защото той ще бъде прав (макар, че не приемам това поведение, т. е. да си отмъсти един вид).

Ти решаваш! Искаш ли да продължиш по този начин или предпочиташ да търсиш любовта другаде. И още нещо за последно: За да нямаш и друг път подобни проблеми първо мисли, а после действай!
Успех ти желая все пак! :)

 
  ...
преди: 12 години, 25 дни
hash: 177d78e9ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А може би си е търсил начин, за да започне да прави каквото си и иска във връзката ви и това е удобния момент. Все пак ти си се целунала само с бившия, не си спала с него, да грешно е, но не е болка за умиране. Ако сегашния държи на теб ще ти прости и няма да ти го натяква, но да ти казва, че ще прави каквото си иска... това е неуважение към теб, все пак и ти имаш достойнство и не може да те прави на маймуна. Поговори с него, кажи му че наистина съжаляваш, но да не се държи така с теб. Я си представи, ако се омъжиш за него и вкъщи си с бебето, а той си купонясва нощ след нощ без да се съобразява с теб и да си ходи където иска как ще се чувстваш вкъщи сама.... Така ли ще живеете и за напред? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 24 дни
hash: 8e0a8dcda7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   нали сте били разделени? не може вечно да го чакаш. като иска да продължава напред и ти продължи. приеми че нямате бъдеще заедно.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 94c21063db
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съжалявам, прецакала си се сама! Нищо не можеш да направиш. Приятелят ти е прав - където е текло, пак ще тече, сега съжаляваш, ако останете заедно след известно време съвсем ще развържеш коня. Пусни го да си ходи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker