Да очаквам ли гневът му да ме застигне? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Да очаквам ли гневът му да ме застигне?
преди: 12 години, 24 дни, прочетена 3369 пъти
Това е поредната история за турчин и българка... Запознахме се в Турция, докато бях на почивка. Но не ми направи никакво впечатление. После започнахме да си пишем и без да се усетя, паднах в капана му. Той много настоява да отида там, при него. Аз бях влюбена и загубена и го уверих в искреното си намерение да му гостувам, дадох дума пред него и повторях тази дума, за да се убеди, че не го лъжа. И това сякаш не стига... Той има мои еротични снимки. Заслепена, му изпратих солидна партия особено за рождения му ден... Това беше, , подаръкът"...

По това време той беше най-милият човек на света, но после започна да си показва рогата. Често излиза и ходи по клубове. Там се занимава с разни жени и това за него е съвсем нормално. Няколко пъти се опитах да му обясня, че прекалява. Веднъж ме прати да си лягам, няколко пъти сменяше темата, а накрая заяви, че си обичал недостатъците и аз трябвало да го обичам такъв, какъвто е. Ако искам да съм с него, трябвало да се примиря.
Знаете какъв е манталитетът на мюсюлманите и че има и изключения. За да проверя от кои е, му казах, че бих направила всичко, което той иска. По реакцията му ясно си пролича, че не е от изключенията.

Дори да съм влюбена, аз съм си изградила един въображаем образ, който се разминава навярно с реалния, Колкото и да съм привързана, по-добре да ме заболи, отколкото цял живот да ми трови нервите с непрекъснатите си похождения. Нека се заглежда, но той минава границата. Постоянно мисли за секс.

Той очаква да изпълня дадената дума, да ида при него и да му играя по свирката. Но аз нямам желание да заживявам с него, какъвто е планът му..

Чувала съм, че турците са отмъстителни и се чудя дали няма да реши да ми го върне, ако не си удържа на думата? Месеци наред го залъгвам и ако не отида, какви последствия би могло да има за мен? Дали не би се отказал сам от мен, ако се държа студено?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 23 дни
hash: b27bf87ece
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какъв сън сънуваш? Събуди се!

Турците били отмъстителни и щял да й го върне! Му-ха-хах! По какъв начин и КОЕ ТОЧНО ще ти връща? Ще дойде тук и ще започне да прави изстъпления ли? Нали веднага попада под ударите на закона, и то в чужда държава! И защо - защото му била дала дума някаква... Пък да има късмет да покаже голите ти снимки някъде - веднага го съдиш за опит за склоняване към проституция...

Деца, на кой свят и в кой век живеете? Вземете се пообразовайте малко - юридически и всякак, преди да тръгвате с катеричките напред...

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: e6fb47640a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Изобщо не се занимавай повече с турци. Толкова ли не можеш тук да си намериш някой реален, че си тръгнала виртуални връзки с турци да въртиш. Май ти липсва внимание. По принцип не съм расистка, но и аз съм била в Турция и един турчин се опитваше да ми сваля звезди от небето. Както казах не съм расистка и му казах, че можеш да бъдем просто приятели. Е после такива интриги се започнаха от негова страна, че повече за турци не искам да чувам. Те са лицемерни, двулични, нечистоплътни от душевна гледна точка и мразят чужденци. КАто си била на почивка ти се мазнят, защото си им клиент и искат пак да се върнеш- гледат си икономиката много добре. Само че ако отидеш да живееш там ще си покажат рогцата. ОСвен това презират чужденки и като цяло жените са на много по-ниско стъпало за тях. Не се подвеждай по измислените турси сериали, дето се опитват да втъплят, че живеят като европейци. Масово мъжете работят, а жените са си в къщи и раждат по 7-8 деца, затова са такова голямо население. ИЗобщо ако искаш да се връщаш в Ориента занимавай се с турци, после ще се чудиш как да се измъкнеш. Аз ги видах какво представляват и съм на мнение, че от такива хора нищо добро не можеш да видиш.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 0a50cf50ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не давайте обещания, които не можете или просто не искате да изпълните. Нормално е да ти се сърди. И аз бих се сърдила, даже бих те шамаросала, ако ми правиш такива евтини номерца. Иначе мисля, че нищо не може да ти направи. Няма да дойде дотук. А и за снимките... Доста глупава постъпка, но и да ги покаже какво от това? В Турция нито те знае някой, нито те познава. Нека ги показва на когото поиска. Друг вариант е да се опита пак да те прилъже, за да ти върже тенекия на свой ред, за да сте квит. Но едва ли ще тръгне да се занимава... Той е безсилен.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 дни
hash: db8daa62e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   До 1: Не е лошо обаче и ти да се пообразоваш юридически... Как според теб се съди за "опит за склоняване към проституция"? Кой закон (само да вметна, че става въпрос задължително за наказателен закон, а не такъв от гражданското право) би се приложил - нашия или чуждия? Склоняването към проституция е престъпление, което изключва възможността авторката да съди някого, тя може да сезира компетентните органи, но ми кажи - 1) Къде тук видя турчина да е склонявал някого към подобни действия? 2) По какъв начин авторката би могла да предяви дори и граждански иск срещу него, като съвсем ДОБРОВОЛНО си му е пратила голите снимки? 3) Как според теб би се водил един такъв процес, като ответника дори не живее в България?

Виж сега, ако този турчин реши да си отмъщава, рапространявайки снимките, тя освен да пие една студена вода, друго не би и останало.

Към авторката - опитай се да си оправиш отношенията с него така, че да не се стига до подобно отмъщение. Иначе си сътворила страхотна глупост, пращайки голи снимки на непознат турчин, но поне вече имаш обица на ухото.

 
  ...
преди: 12 години, 23 дни
hash: 60ebe12071
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не мога да разбера как, след като не ти е направил никакво впечатление ( както самата ти пишеш), си започнала да комуникираш с него....

Тегли му една... балканска и си гледай живота. Нищо няма да те застигне. Е, като м го съобщиш, ще беснее ден-два, но до там. Трябва да се абстрахираш и да предотвратиш всякакъв контакт с него. Не се плаши, нищо няма да ти стори.

 
  ...


...
преди: 12 години, 22 дни
hash: f54938e582
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Просто бъди любезна, охладней изведнъж и спретни една типично женска драма, как си срещанала любовтан а живота си, че много си държала на него и си искала да материализирате познанството си, но вече искаш да бъдеш сериозна и лоялна към новият. Оправдай се с голямото разстояние между вас. Ако ти повярва и си достатъчно убедителна, няма да му се занимава да ти разпространява голите снимки. А според мен той не би тръгнал да ги разпространява, просто ти си втълпяваш такива неща, защото си съжалила, че си ги изпратила в последствие. Той просто си гледа живота и вероятно ти не си еднствената, чиято порно колекция е събрал той. Сега масово всеки праща. Не си вкарвай психози :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker