Брата на най-добрата ми приятелка... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Брата на най-добрата ми приятелка...
преди: 12 години, 1 месец, прочетена 2268 пъти
Здравейте, искам да ви споделя и своята история-може да ви се стори глупава, но имам нужда да знам дали на някой се случва същото като на мен!

Като бях малка и аз като всяко момиче, харесвах едно момче. Той е брат на най-добрата ми приятелка, естествено никой никога не научи за това, а и той никога не е гледал на мен с по-различни очи. Просто бях момичето, което си играеше със сестра му. Поотраснахме, станахме големи, а аз не спирах да мисля за него-за мен той беше най-прекрасния!

И ето, че той замина да учи в друг град-не съм го виждала вече 2 години, ако не и повече, сестра му също-изгубихме всякаква връзка. Аз продължих да живея живота си-имам си сериозен приятел от вече доста време-вече съм на 22. Доколкото разбрах той също има сериозна приятелка.

Дотук-нищо интересно, само че той-или по-точно мисълта за него не ми дава мира. Откакто замина не спирам да го сънувам, сънувам го непрекъснато в продължение на години-и това ме обърква сякаш ми промива мозъка. Така непрекъснато си спомням за него, и това ми пречи да съм щастлива!

Миналото лято го видях само за малко, без той да ме види, беше се прибрал, а аз бях с приятеля си-цялата се разтреперих, главата ми заблъска-и това беше!

Дори не мечтая да бъда заедно с него-защото съм земно момиче и не фантазирам за глупости-просто съм объркана-защо го сънувам непрекъснато, въпреки че не го виждам и когато се събудя съм с чувството ма копнеж-сякаш съм загубила нещо-макар че и аз незнам какво...

Как да спра да го сънувам и да мисля за него... докога ще го сънувам... още колко? Защо? Тези въпроси не ми дават мира... моля ви ако някой може да ми даде съвет-ще съм благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 29 дни
hash: cdecbb2557
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами нищо не можеш да направиш за съжаление... с всяко човешко същество се случва. Причината е чисто психологическа. Това е фрустрация... имаш обект на желание, който всъщност не може да бъде твой и давайки си сметка за това, чувствата се засилват. И става страшно, когато го видиш... Имам и личен опит с това. Харесвах един години наред, 9 години общо. Знаех, че между нас нищо не може да се получи, но полудявах когато го видех. И преди 2 години се оказахме в една компания на една сватба, говорихме, посмяхме се, дори танцувахме... но на мен нищо не ми трепна. След тази сватба той започна да разпитва разни хора за мен, бях събудила интереса му. Преди дори не ме забелязваше. На това се казва разминаване. 100% и твоя случай е такъв и ако съдбата ви събере на едно място един ден, ще видиш че не е нищо особено и ще се чудиш какво пък толкова си му харесвала. Е, има и други случаи с хепи енд, когато двама души след години могат да се съберат, просто защото така било писано. Успех в любовта ти желая, какъвто и да е твоя случай!

Doriana

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker