Обичам го... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обичам го...
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 2138 пъти
Здравейте! Влубих се в един колега... Всичко започна сякаш на шега от един 8 ми декември мин година. Постепенно започнахме да излизаме ии се влубихме един в др. Сега ще кажете ок и какъв е проблема тогава?

Ами проблема е там, че се караме все за някакви глупости, вс е може би от това че все още не сме правили секс... за това аз съм виновна... тъй като се страхувам предната ми връзка започна и завъши скоро след като правихме секс.. т. е ме използваха и бях захвърлена и малко ме е страх защото не искам да ме наранят отново а аз изживявам нещата мн тежко... по-чувствителна съм.. а мн искам да правим секс.. адски мн на моменти не мога да се контролирам... Моля дайте ми съвет момичетата ще ме разберат.. но момчетата..! Обичам го с цялото си сърце и душа и неведнъж съм го казвала и той ми го е казвал мн пъти!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: 2521e22f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момиче и НЕ те разбирам :) Доста странна работа.. Как така обичаш някого, пък му нямаш доверие? Пък и от декември месец.. ехее, доста време е минало. :)

Освен това тоя къв мъж е, че досега не те е напънал едно хубаво :D

момиче на 24 :))

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 4e44f870e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Добреее... важното е че се обичате ;) Но какво ще направиш по-въпроса? Той едва ли разбира че нещо те притеснява, и само си представи как изглежда всичко от неговата гледна точка! А и чакай малко, защо ти да се страхуваш, това че си била с някакъв предишен, дето се е оказал пълен използвач и кретен, не значи че човека сега до теб ще постъпи по същия начин, нали? :) Приеми го така, случила си веднъж на неправилен човек, но си взела поука и сега си с друг :) Секса, макар да скрепява и подобрява отношенията, не е най-важното нещо - а разбирателството :)

Кое... е най-доброто решение? :) Да му споделиш, както тук го правиш :) Защо да държиш този отрязък от миналото си вътре в себе си? Излиза че ти му нямаш доверие, възможно ли е? ! Не сте от ден-два заедно, от близо година. Ееее? ... За няколко месеца, би следвало да си го опознала що за човек е, а не тепърва да се притесняваш. И за да създадеш по-голяма сплотеност в отношенията ви, не чакай проблема да се задълбочи и да ви раздели! А му кажи какво ти е :) Ще видиш, ще те разбере. Разкажи му за предишната си връзка, как си била наранена, и ти е трудно да се отпуснеш и да му се довериш и за това, защото те е страх нещата да не се повторят, кажи му че знаеш че звучи глупаво, но не можеш да махнеш от ума си, онова за преди. И че съществеменно го желаеш :) Защо да бъдаш винаги силна, и да тайш в себе си, той е до теб, разкрий по-чувствителната си страна :) И останалото ще се оправи :)


~winterfire~

 
  ...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 0c46317eb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Явно нас жените много ни е страх да говорим с половинките си.. Защоо? Няма как да очакваш да му имаш доверие щом не сте говорили.. Кажи му какво те тревожи, изяснете го. А колкото до секса - от една страна може да си сторила добре, че все още се дърпаш, но от друга той е много важно звено във връзката. Щом до сегааа не те е захвърлил и не сте правили секс.. едва ли би те чакал от декември до сега само, за да си легне с теб и да ти каже "Чао"! Говори с него! И давай по-уверено..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 6c59ed0d6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами от толкова чакане, той ще се умори и ще те зареже. Големи хора сте, как така без секс половин година....! Разбирам да сте на по 15 год, ама така.... не се правят нещата.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: a3c9b16598
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   отидете на кино и може би.. след това

 
  ...


...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 7bc55e3837
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ти имаш ли завършено 6 отделение поне? :–)))))
ВлУбих се... егати невежеството... само т'ва прочетох и ми е достатъчно...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker