Имаме ли връзка със теб сега ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Имаме ли връзка със теб сега ?!
преди: 12 години, 22 дни, прочетена 2853 пъти
Здравейте!

Преди време бях помолила за съвет тук относно едно момче, в крайна сметка се получи.... уж и сега вече месец и пооловина, може и повече сме "заедно". Всичко е ок когато сме заедно, но понякога и аз не знам какво да си мисля. Започвам да обяснявам какво имам предвид, така преди все аз трябваше да го търся по телефона или скайпа, сега по - често поема инициативата, но ето сега например няколко дни казва ще ти се обадя, а после не се обажда.... в момвнта има проблеми и го отдавам на това, но тогава защо може да си пише с приятеля си простотии (казвам какво ми каза той :Д), а не е намерил един смс поне да драсне... хайде и това се преживява. Друг ият сериозен проблем е държанието да публично място - ами ние двойка ли сме или не, като се видим не ме целува и не ме прегръща... да хваща ме за ръка, да прегръща ме през рамо, да има си прякорчета за мен... но какво е това подяволите? !

След време тоест след като вече сме навън и е минало време да кажем започва да се отпуска сякаш и да ме целува но толкова за кратко.... само като сме насаме е за по - продължително време. Не знам какво да мисля вече, познавам всичките му приятели и си излизаме с тях почти всеки ден, те ме харесват, аз ги харесвам, знам че и той ме харесва, показвал го е казвал го е и на мен и на най - близките си приятели... но не знаем какви сме дори, какво мога да очаквам аз от него. Най - деен е когато е подпийнал тогава не му пука сякаш.... всички ми казват че действал бавно и т. н. но аз за първи път попадам на такъв характер и не знам как да реагирам и какво да направя, не искам да го притискам но и искам да знам точно за какво става въпрос.

Друго момиче няма - убедена съм.. точно за това е толкова сложно... а не е да кажеш че сме деца, аз съм на 20 той е с няколко години по - голям 25... срамежлив ли е, наистина ли обича да е бавно? Опитвала съм да говоря с него но и аз не съм от най - непритеснителните.... опитвам се така по женски да му намекна, знам че момчето не чете мисли разбира се, но пък да не се подсети.... вие какво мислите, срамежлив ли е или какво? И как мога да разговарям с него без да го подплаша, защото го харесвам наистина много, нито го задушавам, нито съм го притискала дадох му време и то доста, но вече започва да ме дразни това поведение.... много съм объркана, ще съм ви благодарна да ми помогнете :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: ef2db0056d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мислех си, че сте на по 15 и сигурно го е срам, ама.. на 25.. странна работа. Може пък наистина да го е срам. Ами секс правите ли??

момиче на 24

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: ba60c1132a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз нищо не разбрах - за кое трябва да е по-бърз - да правите секс или да се жените. Ти кое точно искаш?

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 531d108fe7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Да ви имам проблемите, ха-ха... Явно не е много по лигавите работи - целувки, прегръдки. Не мисля, че става дума за срамежливост, по-скоро е по-студен по характер. Това е често срещано сред мъжете. Ако не ти допада това, по-добре си търси друг.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: 44e134078e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо нарочно уточних на колко години сме точно защото звучи тиййн история, а не е.... и точно това ме дразни, че действа по детски, говорих с приятелят му - най близкият, каза ми че бил добро момче, просто обичал да е свободен.... да секс правим целиии 4 пъти но това е защото няма къде и двамата за момента сме с роднини в апартаментите и е някак неловко да изгоним родителите си за да правим секс, а в хотел да съм честна не бих отишла, но не секса е проблема и двамата сме наясно с това :Д и НЕ не искам да се женя за него искам да знам какво има между нас, но когато повдигна темата се измъква супер ловко и философски :Д в интерес на истината не съм го попитала в прав текст така че аз съм си виновна... но все пак исках да чуя и друго мнение, а колкото до студения характер - ами не е, излизала съм с мъж който не иска ласки по никакъв начин и съм била сравнително дълго време с него за да опозная този тип хора... сегашният ми "приятел" си умира за такива неща но на моменти сякаш предимно когато е подпийнал както споменах, може би му дава смелост, тогава и започва да проговаря повече хах

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: 4187ccfe15
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами ако повдигнеш директно въпроса, на минутата ти е избягал и то за постоянно хаха. Като те чета, доста си цени свободата момъка и не трябва да го притискаш с подобни разговори. Остави го да си събере мислите и ако занапред се чувстваш зле с него, т. е. неудовлетворена, просто си търси друг.

Doriana

 
  ...


...
преди: 12 години, 19 дни
hash: 1380e7971e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Значи и аз попринцип не съм по тази показност, а и вие вече сте доста изсрастнали и мисля, че да се държите за ръка и през рамо и доста удачно. Какво искаш да те изчжда по заведенията и парковете? Сама казваш, че като сте двамата става по-добре. Това е нормално. Относно това няма какво да се притесняваш. Но мен друго ме тревожи, което и ми се струва, че май е проблема. Вие сте от месец и нещо заедно, а говорите ли си достатъчно? Споделяте ли какво ви притеснява? Не сте малки за Бога! Искай от него, това което един мъж, а не момче може да ти предостави. Може би наистина е малко рано за такива директни въпроси, но в крайна сметка, поговори си с него, използвай думи с по-малка тежест и нека той ти обясни причината. А ако, както прочетох по-горе, той "избяга" значи явно не е това което търсиш.. Най-вероятно си мисли, че може би ако бъде по-настоятелен ще те задушава или просто е в труден период.. Никой няма как да знае.. Моят съвет е да говориш с него. Успех миличка! И всичко ще е наред ;))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: b06d0e0839
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Приятеля ми е точно това което описваш, просто си е тъкъв, алкохола му помага да се отпусне до някаде и тогавае доста по щедър на ласки. Аз го отдавам на характера, че не е толкова отпуснат и не обича показността може би и защото дълго време е нямал приятелка и преди год. е имал сериозна вразка иот тогава нищо смислено. Само да кажа, че е на 29 и с времето се отпусна повече колкото и характера да му е по-особен. Успех и повече търпение ти желая.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker