Бившия, който ме съсипа - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившия, който ме съсипа
преди: 12 години, 22 дни, прочетена 5593 пъти
Здравейте. Казвм се А и съм на 24 години. През 2009 година края се запознах с един мъж, който тогава ми каза, че е на 33 години, в последствие разбрах, че той е на 39 години, истината я научих сувсем случайно. Сега ще ви разкажа как разбрах истината. Имаще един инцидент, в който той беше нападнат от едно непознато момче в гръб, който го удари със стъклена бутилка по главата. И така придружих го до полицията, за да даде показания и дознателят го попита как се казва, на колко години е, и чак тогава разбрах истинските му години.

Тогава той ми каза следното нещо:' Спомняш ли си, че на два пъти исках да ти кажа нещо важно', аз му казах, че си спомням, а той тогава каза, че това, което искал да ми каже е била истината за възрастта му. В действителност това, което ми каза беше вярно. Още през първия месец от началото на връзката ни той ми каза, че иска да говори с мен за нещо, но така и не се стигна до този разговор. Той ми каза и, че е премълчал истината, защото ме бил харесал много и не искал да ме загуби.

Както и да е, аз му простих, бях много разочарована от него, защото ме е лъгал, почувствах се ужасно, но му простих. Той е първият мъж в живота ми, първият ми интимен партньор. Заведе ме в един хотел и там правих секс за първи път през живота ми. Той е от провинцита, не е от София. Когато го попитах защо не ме заведеш у вас, ми каза, че не било удобно да отидем там. Аз глупачката, наивницата, добрата, не съм му задавала въпроси защо не е удобно да отидем у тях. В последствие се оказа, че той се оказва без квартира незнайно как, нито веднъж не ме заведе в тази квартира да я видя, нито веднъж. Аз се влюбих до полуда в него, обикнах го силно, със цялото си сърце. И така той почна да ходи в един интернет клуб да плаща 5 лева за нощна тарифа, която му дава право да седи в клуба от 22 часа до 8 часа сутринта. И така той спеше и ядеше в този интернет клуб, представяте ли си, и така всеки божи ден, от време навреме в месеца два пъти ходеше и спеше в някакви негови приятели. Аз също ходих с него в този клуб, ядяхме заедно там. Междувременно той ми даде дрехите си и аз ги сложих в моя гардероб, даде ми и 4
кожени якета, 5 чифта обувки, и една друга торба с негови документи, с една дума всичките му неща бяха в къщи. След като мина една година почнах да го моля да си изнесе багажа от нас, защото в гардероба ми нямаше място за мойте неща, нямаше къде да си закача дрехите от неговите якета. Казвах му, че дрехите ми се омирисват, седят сгънати, и вместо да си сложа дрехите на закачалка аз съм оставила на закачалка четирите му кожени якета. Но така и не ги махна, молих го за това, но безрезултатно. Постоянно се обръщащше към мен с думите цоцолинка и злато, винаги като ме видеше беше усмихнат и радостен и аз си мислех, че ме обича истински.

Знаете ли къде си миеше краката във входа, където живея, на осмия етаж, вечер, караше ме да му нося шише с топла вода, кърпа, защото той дори и не даде 3 лева за една кърпа за крака, носех му от моя шампоан, аз му поливах със шишето, преобличаше се във входа, сменяше си дрехите там, имало е случаи, в който не си е сменял бельото една седмица, да не говорим за дънките, носил е дънки по десет дена, после ми ги даваше да му ги пера, миришеха неприятно. Казваше ми, че няма пари за квартира, не можел да събере наведнъж толкова много пари, казваше, че навсякъде искали да се предплати за два месеца и той не може да събере наведнъж толкова много пари. Питах го защо не помолиш майка ти за заем или защо не поискаш пари от някой приятел, а той ми казваше, че не можел да се унижава да иска пари от никого, дори и от майка му. Той е много инатлив човек, понякога е много проклет, има супер голямо самочувствие за себе си, много е горд и аз винаги съм оправдавала неговото нежелание да иска пари назаем с голямата му гордост, която има и с големия му инат. Понякога съм си мислела, как може да вижда, че се гърча, че се мъча от положението, в което сме, невъзможността да бъдем заедно двамата насаме и да не се пречупи и да поиска пари назаем, за да наеме с тях квартира. За година и половина сме правили секс в стая като нормални и като бели хора около 20 пъти като държа да отбележа, че 15 от тези 20 пъти са били не в неговата квартира, а в чужди къщи, около пет пъти бяха в къщата на един негов приятел в едно село където ме заведе, 10 пъти бяха в квартирата на един негов приятел и сестра му където той живееше около един месец без да им плаща наем. Имаше един месец, в който беше наел една стая заедно с едно друго момче, като в тази стая леглото, на което спеше беше единично, той е едър мъж, аз съм слабичка, но беше истински кошмар да се поберем двамата на това легло.

Леглто беше от старите железни легла и беще адски неудобно, пълен ужас беше да се спи на него. Той дори искаше да остана последната нощ от пребиваването му в тази квартира да спя с него и аз, за да не го нараня и да не го засегна останах да спя. Беше неприятно да се спи на това легло, но аз заради него го направих. Правехме секс наоткрито сред природата, когато беше топло, когато беше студено правихме секс във входа на осмия етаж, вечерно време разбира се. В началото на връзката ни единственото нещо, което ме караше да не го зарежа беше сексът.

Той е много надарен, не отричам, умирах от кеф, когато ме любеше, незнаех на кой свят съм от кеф, направо откачах, когато ме любеше, умирах да ме люби. В последствие се влюбих в него, започнах да свиквам с него, и навикът и секса ме караха да не се разделя с него, но искам да кажа, че го обичах силно, но вече сякаш не бях влюбена в него. Срещите ни се осъществяваха по моловете, (без да ядем и да пием нищо там, защото нямаше пари) понеже нямаше къде да отидем, ме водеше там, когато беше студено, когато беше топло ходихме по градинките и седяхме там с часове. И понеже нямаше па, само в началото на връзката докато ме зариби най-вероятно сме ходили на заведение, около 8 пъти ме е водил и не ме е черпел с кой знае с какво, поръчвах си едно безалкохолно и това е. Един единствен път ме заведе в една закусвалня и това беше. Един единствен път не ме заведе на ресторант, както и да е.

Върха на всичко беше, когато една вечер докато седяхме в интернетния клуб - неговия дом и аз му се карах за пореден път, затова, че постоянно играе на тези компютърни игри и на мен ми беше дошло до гуша от това и му казах, с най-добро чувство, че той е като наркоман с тези компютърни игри, казах му, че е пристрастен към тях, както един наркоман е пристрастен към дрогата и както един комарджия е пристрастен към комара, а той ме обвини, че съм го нарекла едва ли не наркоман и комарджия и каза, че съм го обиждала пред хората, които бяха в този момент в клуба и на висок тон, като един пълен непокист и като един простак ме обиди, като ми каза, че аз съм с манталитет на проститутка, че съм имала комплекс за малоценност, защото нямам пари. Освен това една седмица преди Свети Валентин си бях харесала един магнит за хладилник с две кученца, в магазина имаше и други обаче този беше най-хубавия, казах му да ми го подари за Свети Валентин, а на самия празник той ми подари магнит от същия магазин, от същата поредица с мече, не беше моя магнит.

Попитах го защо не е купил магнита, който аз си харесах, а той ми каза, че е бил свършил. Аз се ядосах и се разсърдих и го попитах защо по-рано не е минал през този магазин, за да ми купи магнита, а той каза, че бил забравил. После се ядоса, като каза, че никога не харесвам неговите подаръци, взе подаръка и със злоба и гняв го счупи с крак. Колко пъти го умолявах да си махне червената торба, която ми беше дал с негови документи и лични вещи, от нас, защото майка ми се караше, че заема място и пречи, той така и не я махна. С две думи година и половина е без квартира, седи по цял ден в компютърен клуб и по цяла нощ там, не работи, изкарва дневно някакви пари, който за нищо не стигат, гардероба и шкафа у нас е пълен с негови дрехи и обувки, пълен простак и нахалник, играе докато сме заедно компютърни игри. И да кажа нещо много важно последния път, когато ми каза айде да правим секс, аз му казах, че не ми харесва да правим секс пак във входа, а той с цялата си наглост ми каза: 'Нали знаеш, че има и други? ' Забравих да кажа нещо един път, когато му бях много ядосана и почнах да го обиждам, заради ситуацията, в която ни поставя и двамата, с ярост и гняв ми каза, следното нещо :'Айде да те водим при някой сводник да изкарваш пари, нали искаш пари' и като ме ззадърпа и ме хвана и ме забута, аз умрях от страх беше толкова сериозен, спомням си, че се изплаших до такава степен, че щях да умра от ужас, представете си, колко сериозно е говорил, за да се уплаша така.

Аз доколкото си спомнян почнах да се дърпам, май, че го молих да ме остави намира, после се спря и след като се успокой каза, че когато се ядосал 'влизал във филм, и едва ли не не можел да се 'спре', каза, че аз много съм го обиждала, затова е реагирал по този начин.
Интересно ми е да разбера какво мислите вие за човек, който се държи по такъв начин с приятелката си и твърди, че съм неговото злато. Който се е впечатлил от моята история нека пише. Аз взех свойто решение и се разделих с него.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 22 дни
hash: f7e7e7c466
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   При теб е малко - присмял се хърбел на щърбел...
Определено твоят тип не е нормален много, но и ти разсъждаваш като някоя 14-годишна, а пишеш, че си на 24!
Той е бездомник, но ти да не би да имаш свое жилище или квартира? На 24 живееш при мама и тати - е, има явно хора, които не могат да разчитат на родителите си да ги хрантутят.

Да не говорим за останалите ти глупости за разни интимни преживявания, които нямат общо с темата и глезориики. Изобщо - защо си скъсала с този, пасвате си идеално!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: f7b8c11e0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той, че е изрод е ясно. Ама вината е основно твоя - трябваше отдавна да го зарежеш. Действай.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 636b3bf321
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Този човек си има своите трески за дялане и ще си ги отдяла. Може да се е скарал с роднините си, не вярвам на някой да му е приятно да носи мръсно бельо седмица, нито му е приятно да виси на някакъв стол в клуб, вместо да си легне в легло. Всъщност идея си нямам как си искала да ти купи нещо като знаеш положението му.
Слава богу имам дом и не знам какво е да нямаш, но знам какво е да си горд и да не искаш пари на заем. Не съм се хранила понякога с дни, но не съм вземала на заем. Това ме научи на издръжливост.
Него по-лесно го разбирам. Но явно е малко мекушав или слабохарактерен, защото има хиляда възможности, за да промени живота си, без да губи гордостта и личността си. А може и отчаянието да го е завладяло.
Истината е, че ако обичах силно, както ти твърдиш такъв човек, малко ще ме интересува, че от дрехите му няма място за моите, че не сме отишли на ресторант и други подобни.
Стига с тези пари...

Някога, когато тъкмо тръгвахме с приятеля ми, той се хвалеше как щял да ме заведе на спа-процедури, в някакъв хотел, описваше ми го. Разбира се, нямаше да му откажа, защото виждах колко го радва идеята да ми подари нещо подобно, но му казах:
"А защо не отидем в някоя хижичка, където да сме си само двамата и да се гушкаме на тясното легло"
И до днес ми сваля шапка за това ми желание. И вече.. почти три години сме заедно и НИКОГА не сме се скарали за пари, излизания и т. н.
Според мен не си обичала истински този човек, следователно затова ти е било трудно да го разбереш и егоизма ти е взел връх. Според мен си била просто привлечена, секса е бил невероятен, както ти каза... малко като фикс идея да го промениш е имало, но едва ли наистина е имало любов.
И когато обикнеш някой с цялата си душа - чисто, безусловно, единствено с радост, тогава ще разбереш, че в думите ми има истина, защото сега едва ли ще можеш.

Успех в живота и в любовта!
Плам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: cf2cbff4fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Абе този човек наистина не е добре! По добре не се занимавай с него и стои при майка си! Все някога ще намериш някой, който поне ще си има дом и ще е на твоята възръст!

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 98b86cbd71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поздравления за решението, но това, което ме учудва, е защо си се унижавала толкова време с него? Ходила в интернет клуба, канила си го в хода ви. Ако си мислиш, че съседите ви не са ви видели, се лъжеш.
Колкото и да е неприятно това със секса може да се оправдае, но миенето, преобличането.... неговото поведение. Честно казано наистина се чудя на теб. Търсила си внимание, но има и други само трябва да се огледаш....

 
  ...


...
преди: 12 години, 22 дни
hash: e378b23fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

6.   Това на кой етаж в психиатрията се разиграва?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: ef00bb1efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Решил е да те използва за апартамента. Толкова ли няма мъже от твоя град, та се връзваш с тип от някъде си? !

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: af0306aac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   За пръв път чувам подобно нещо. Голяма жена се изживява като малолетна и не смее да доведе мъж вкъщи, обаче му изнася шампоан на стълбите и се е*ат на площадката?

Но най-ме попари това как той не купил това магнитче, а онова, защото имал наглостта да не мине през магазина, преди да се свърши.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 11e545c7d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Той е ненормален но ти си двойно повече.. Не само, че е чичка (ако си на 24-си бавноразвиваща)ако си на 14 както казаха по горе си измисляш.. а вече ако си на 17 си сбъркана и той ти се пада дядо!!!
Не знам как си могла да се влюбиш в него, но явно за теб е нормално, влюбила си се, като знаеш, че няма пари какво искаш да ти купува подаръци. ЛЕЛЕЛ аз бях на среща с едно момче -МОМЧЕ и той искаше да плати сметката която беше 4, лева и аз абе не аз ще платя без малко да се скараме. Абе боже..
После исках да си купя дъвки а той имаше и му казах че не искам, че ще си купя-БЕШЕ МИ НЕУДОБНО... Хем е в добро финансово положение. А ти знаеш. че няма пари и искаш да ти копува подаръци. ЦТЦТЦТЦТ

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: ef00bb1efb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като си вземеш селянин е нормално да очакваш селски номера, не, че и по градовете ги няма такива. Ами, за съжаление не сме Чехия, нито Австрия, на Балканите сме. Манталитет, какво да го правиш?

 
  ...

...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 716040c350
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Ами момиче - много, много си глупава! Друго няма какво да се каже. То просто всичкото това не подлежи на коментар. Ставате двамката за клошари, щото и ти и особено въпросния хубостник, не щете да работите и се миете и правите секс по входовете и изобщо гадост.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 2b3a3a7638
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човека явно е попаднал в много трудно положение, изпаднал е в дупка, в безизходица... Това не означава, че не те е обичал. Странното в цялата тази история е защо той не е работил? Толкова ли не е успял да си намери някаква работа, каквато и да е, колкото да плаща поне една стаичка в квартира. Не навсякъде искат депозит, пък и има много обяви на хора, които си търсят съквартиранти... Не знам. Ти си си знаела от самото начало как седят нещата при него, за какво се оплакваш по-точно? !
Осъзнала си, че заслужаваш нещо повече, той с неговите проблеми те дърпа назад... и сте се разделили. Няма нужда от драми. Съсипал те бил? ! Ама ти си си спала на леглото, на топло всяка вечер, а той се е гърбил на столовете в интернет клуб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 22 дни
hash: 85af909cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ба си момичета на 24 ходят с клошари, с мен не искат и едно кафе да пият.

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 3c3478fdad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   По-малоумна история не бях чела! Нямам думи...

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: e53bada557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   С какво толкова е успял да те впечатли? Аз така и не успях да накарам и едно момиче да ме хареса...

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 42a4d6e21e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Това истинска история ли е? Нещо не ми се връзва. Работа има за който иска да работи, този май не е такъв. Изобщо... абсурдно и гнусно звучи всичко. София сигурно е единственият град в Европа, където наемането на жилище става абсолютно безпроблемно и бързо. Така или иначе нито той те обича, нито ти него- срамуваш се от него, затова не си го поканила у вас. А той е безделник и комарджия... Нямам думи колко дребнаво звучи желанието ти за ресторант, магнитчета и други глупости. Не се занимавай повече с такива или спри да си измисляш.

Vic

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 56e736ca3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Добре, де, ти що не го покани да живее у вас и да задълбочите тая връзка. Или ти не искаш да се задълбочаваш? Май си тръгнала с него от скука, после си развила някакво пристрастяване с неясно основание, после е станало по навик. Никъде не видях любов да прозира в цялата тая история. Ти не работиш ли? Що не се събрахте двамката и той да намери някаква работа и с двете заплати все щяхте за кърпите за наем. Май и на двамата не ви се работи. Той е типичен лентяй, не мога да си помисля мъж на 40 години да стои и да бездейства и да няма пет лева да се прекръсти. Никъде не прочетох, че търсите работа, че опитвате поне нещо да изкарате пари.
Абе, нямам думи, просто!

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 788b790ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не се оплаквам номер 12, искам просто да споделя на кого да кажа това на майка ми ли или на някоя прятелка може би, не мога да им кажа подобни неща, защото искам да запазя достойнството на този човек пред тях, не съм толкова долна, толкова злобна, че да го унижавам не бих посмяла да им кажа, питаш ме защо не е работил ами истината е, че той винаги е казвал, че не иска да има шеф, освен това аз достатъчно съм направила за него разбра ли ме. Има си дом собствен в провинцията. Аз ли съм виновна, че не иска да работи, съсипа ме, защото уж щеше да наеме квартира, но така и не нае освен това казваше, че не може да събере толкова пари наведнъж, явно не е искал достатъчно да има квартира знам ли и аз, на него си му е добре да играе тия скапани компютърни игри и това е, не мога да го разбера. Аз все пак не съжалявам, че съм била с него. Казвам, че ме съсипа, защото имах усещането, че ме лъже. Освен това на теб дали би ти било приятно да висиш в клуб, приятелят ти да не иска да работи, той дори и не се опита да си намери работа, не си е търсил, не е ходил на едно интервю, е как няма да се съсипя, не видях никакво желание в него да направи нещо. Пак искам дебело да подчертая, че не се оплаквам, мъчно ми е чувствам се много потисната, и споделям с вас, не искам други хора да знаят това, особено семейството ми, и не защото ме е срам от нещо, а защото искам да имат хубаво мнение за него.

Авторката

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: 788b790ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Номер 17 аз си търсих работа много пъти ако искаш ми вярвай. Сега искам да се съсредоточа върху следването. Търсих си работа,
на доста места съм ходила на интервюта, но нищо. Ти какво си мислиш, че не съм
опитвала, лятото работих, недей да ме съдиш предварително. Миналата година също работих на две места. Не съм седнала да чакам някой нащо да ми даде.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 044646f97f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Потресаваща история :)
Без думи съм направо, хах. Честно казано ти се чудя на акъла. Но пък ти сама си каза - всичко е било заради хубавия секс.

*Syndrome

 
  ...

...
преди: 12 години, 21 дни
hash: eec5f264d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   N8
Задавих се от смях, адмирации за изказването!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: c8c767abfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Момиче, ти си едно наивно момиче и глупаво, простосърдечно момиче, което вярва докрай и търпи твърде много. Проблемът е, че сега много трудно ще се отървеш от него. Колкото по-скоро толкова по-добре.

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 6217a61be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Е добре де секса е бил невероятен.. пък дънките и гащите му миришели лошо и си миел краката със шампоан във входа...

 
  ...
преди: 12 години, 21 дни
hash: c88fae0973
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   А аз се чудя как си правила секс с човек, който не се къпе с дни и носи цяла седмица долното си бельо без да го сменя? ! Някой венерическа болест не ти ли прехвърли тоя бездомник? Не ти ли е вонял на мизерия, на некъпано, как въобще си легнала с мизерник? !

 
  ... горе^
преди: 12 години, 21 дни
hash: edf3e113a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   №6 написано е, на 8 етаж. №13 харесах коментара ти. Не знам за вас, но аз като прочетох всичко това и наистина ми се доходи в психиатрията, ако може на 8 етаж. Даже не съжалявала, ми аз те съжалявам, ако цялата тази история е истина.

 
  ...

...
преди: 12 години, 21 дни
hash: 663bec9360
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Изглеждаш ми страшно наивна и недорасла. Съжалявам, но ако ти не пораснеш емоционално, ще се свързваш все с такива типове. Внимавай.

 
  ...
преди: 12 години, 20 дни
hash: ea805c248f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Подрепям Номер 24! Ама че гнус!
Жени, уважавайте се малко повече и СПРЕТЕ ДА СПИТЕ С КЛОШАРИ!!!

Jay

 
  ... горе^
преди: 12 години, 20 дни
hash: d6692e4ebf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Повярвайте, истинска история е. Не познавам нито авторката, нито хубостника, описан в историята, но познавам подобен индивид. , , Жилището'' му е полусрутена селска къща, наследена от баба му, и понеже няма пари за билети, а иска да е гражданче, живее по къщите на хората, спи по пейките... Няма пет стотинки да се прекръсти, но незнайно как е припечелил за преносим компютър или може би го е откраднал, както краде интернет от хората или от една бензиностанция наблизо до моя дом... И този същият искаше да е с мене... Но проблемът е, че такъв човек няма с какво да впечатли... Нямам предвид, че търся току що слязъл от корицата на някое списание младеж или някой супер богаташ, а интелигентно, поддържано, НОРМАЛНО момче... Казвам НОРМАЛНО, защото това да спиш по къщите на хората и да се миеш и правиш секс по входовете е пълна мизерия... Мислех си, че аз съм глупачка в любовта, но авторке, надминаваш ме!

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 6ee2f61e2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Историята ти прилича на някаква измислена, изсмукана през пръстите и скалъпена на две, на три. А и е супер неграмотно написана. С нищо не можеш да ме убедиш, че е истинска, а и че ти си на 24. Пък ако е истинска - единственото ти избавление е да го зарежеш. Та историята си се състои от 90 % негативизъм... Само кусурите и недостатъците му. Ами зарязвай го. А тия негови приказки "Нали знаеш, че има и други?" ... и за теб има други. Немалко мъже са надарени. Следващият ти може пак да е надарен, но да не е просяк и бездомник нахалник. ((;


Малката

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 946ec8c4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Много грозно! Направо съм в шок! Супер долнопробен сюжет. А актьорите в него са малолетна и глупава девойка на около 17-18г. в интимна връзка със строителен работник от провинцията, който подозирам дори че е мангал тъй като за тях се носи славата че правели невероятно страстен секс. Човек който следва, не се занимава с подобни простотии. Не се занимава с клошари. Човек който следва има някакъв разсъдък а в случая не виждам такъв. Направо съм в потрес! Радвам се че нямам контакт с подобни хора. Дано поне не се е заразила с някоя гадна венерическа болест. Добре е да отиде на лекар и да си направи изследвания. Също така няма да е зле да посети психиатър. Най - вероятно девойката е тотално безконтролна и в семейството и не и обръщат достатъчно внимание! А ако наистина девойката е на 24г.... тогава нещата вървят към още по лошо...даже и препоръчвам да се събере с въпросния господин и заедно да си мизерстват по входовете. От време на време може да обсулжва и други господа, тъкмо ще изкара някой лев за евтин мотел в който да се препитават с нейния любим и да правят долнопробен секс. Щото аз по входовете не си представям да е друг :)

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e73ababde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   "Аз взех свойто решение и се разделих с него. " - с този умствен товар, доста раздели още ще има. Да се радва, че не е я напълнил с човечета. Някои я оправдават, че е била с него заради секса. Освен секс, едва ли друго може да прави. Боже, колко тъпотия има на този свят.

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: 4422e29971
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Прави ти чест, че си гледала на това мамоче като на човек, браво. Вярвах, че всяко момиче гледа финансовото положение на едно момче, но ето, че имало и редки изключения. Продължавай да вярваш на чувствата си, защото е по естествено. Остави критиците, тук са писали, че работа в София се намирала лесно! Браво на 16, ти откри, че в България няма проблем с безработицата. Колкото до 24, ти сериозно ли за венерическите болести? Първобитните също са правили секс, също не са се къпали с шампоан и сапун, и какво? Сапуни, дрехи и снобизъм са измислени от хората, те не са вродени качества. :)

 
  ...
преди: 10 години, 4 месеца
hash: e73ababde0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Не знам дали историята е истинска, но определено автора й е с много ниско интелектуално ниво. Историята не ме интересува, но ако това е вярно(пост -19: "Номер 17 аз си търсих работа много пъти ако искаш ми вярвай. Сега искам да се съсредоточа върху "СЛЕДВАНЕТО". Търсих си работа,
на доста места съм ходила на интервюта, но нищо. Ти какво си мислиш, че не съм"), наистина положението е трагично. Става ми ясно защо България е на последно място по цивилизованост в ЕС. Ако това е интелектуалното ниво на нашите студенти, Боже, опази ни! С този умствен капацитет, какви ли интервюта са се провеждали, каква ли работа може да извърши и кой би я приел на работа?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 77818d3eab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   Момиче, не съм съгласна с коментиращите по-горе, които те обиждат, ти си просто едно объркано същество, без житейски опит и без подкрепата на родителите си. Ако ти им вярваше, ако между вас имаше духовна връзка, каквато е редно да има между нормални родители и деца, ти щеше да споделиш- и не година и половина, ами ден и половина нямаше да си с този мърляв измекяр. Но наистина как е възможно ти година и половина да се занимаваш с такова долно, мърляво и неприятно създание - без дом, без работа, без доходи, а е на 39 години!!! Как си се занимавала със същество, което си мие краката по входовете с бутилка, виси като сопол по интернет клубовете, сякаш е на 14 години и си държи мърлявите вещи в дома на родителите ти?!? Заради единия секс? Та, знаеш ли колко млади, симпатични момчета има, които и секс щяха да ти дадат и внимание, и нежност...Боже, много жалко...Всичко това, ако си мислиш, че не се е отразило на психиката ти и на начина, по който по-нататък ще подредиш живота си...Добре е, че си го разкарала, стой далече от това същество. Гледай си студентството, търси си работа и подходящото момче за теб, ще се появи. Но не допускай повече такива изпълнения - един ден ще имаш деца, нали не искаш да се срамуват от младостта на майка си! Бъди щастлива и дерзай!

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: 6d542283fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Много смешно те е наричал, след като се определяш за слаба. А тов а с магнита е чиста детинщина, по-скоро ти не си му влизала в положението. Лъгал те е от самото начало на връзката ви, защото е виждал, че си наивна и ще го гледаш и тряеш дълго време. след което на спокойствие той ще ти бие шута. Използвал те е, това е. В днешно време не се намират чак толкова лесно момичета които да се вържат на такъв като него, той го е разбрал и в твое лице е решил да опита. Хубаво че си го зарязала, ама аз мисля, че не си съвсем. Нали пак ще те потърси, ще те притеснява, гордостта може да му се пречупи, ако е зле и пари ли ще му даваш. Явно тази връзка е била съсипия, така че добре сте решили. И не искай от беден човек луксозни подаръци или шик вечери, както твоите приятелки биха имали.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker