Защо не ми казва истината? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо не ми казва истината?
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 4290 пъти
Здравейте! Всичко започна преди 6 месеца в сайт за запознанства. Проклинам този ден, защото се влюбих до полуда. Той е семеен със деца, аз също. И двамата не сме свободни и аз го разбирам. Кълнеше се, че ме обича и, че не може без мен. Но вече се съмнявам,че е така.

В началото бяха СМС-и, мейли и обаждания. Усещам го как се отдръпва от мен, а аз все още го обичам. От една седмица не сме се чували, написа ми един Смс, че имал семейни проблеми, а не ми казва какви са. АЗ постоянно му пиша мейли, да ми обясни по точно какво става, а отсреща нищо. Не ми пише и не ми се обажда, а в последното писмо, което получих пише- "ОБИЧАМ ТЕ, ПОВЯРВАЙ МИ " ПИТАМ СЕ - защо не ми каже истината, колкото и горчива да е тя. Не мога да го разбера, моля го в писмата си да ми сподели истината. А го виждам, че влиза в нета.

Не мога без него и той ми се кълнеше допреди няколко дена, че е така, но защо постъпва така с мен и ме държи в неведение. Предпочитам да ми каже в очите каквото и да е, но ИСТИНАТА. Кажете ми-какво да мисля, някой имал ли е подобен случай! Обичам го....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: f14314d4c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля, че няма нужда да ти казва истината тя личи от поведението му. Явно е от тия мъже дето мислят само за себе. Защо да нямат още една жена дето мисли за тях и да се обаждат когато могат?

Успех!
М27

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 2fb86a453f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защо смяташ, че си само ти в чата такива мъже са най-малкото ужасни, ако има проблеми в семейството и наистина те обича ще ти го каже, но в чата има много момичета и жени с които явно си пише след като сама твърдиш, че влиза и го засичаш, значи може да ти пише какви са проблемите му.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 9cbc4e8c7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Имам един въпрос към авторката! Защо се стигна до там, не си ли удовлетворена от брака си, да нямате проблеми. Ако всичко е наред, е супер тъпо да му изневеряваш и лъжеш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Oт авторката: НИКОГА не съм обичала съпруга си, никога и той го знае. Ожених се за него по принуда, защото трябваше.

Към номер 2-от една седмица нямам никаква вест от него. Пращам му Смс-и, само с молбата да ми каже какво става и ще го оставя, но нямам никаква представа къде и какво прави. А го засичам, че е влизал в нета. Той ми е казвал и аз го знам, че не обича да шикалкави и е директен, ако не иска да сме заедно ще ми го каже сигурна съм в това. Много го обичам...

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: d621c143a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Преценете дали е от типа мъжа-ухъжващи всяка жена, на каква възраст сте, от колко време е в сайта той. Варианти- има проблеми вкъщи и чака да премине подозрението; има друга жена и не иска да ви огорчава. Ако е решил да се разведе, би ви попитал. Съветвам Ви да се дистанцирате , но да пишете отвреме навреме и да уточните, че по-достоен път от истината няма.

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Благодаря за мнението! Не, не е от типа мъже дето ухажват всяка. Той е на 40 г., а аз съм със 6 години по малка от него. За друга жена-не знам, той е толкова ангажиран, работата му е динамична, но ми се струва, че не ходи и на работа. Във сайта е от две години и повече е там да се забавлява отколкото да търси нещо. Къде да потърся утеха?

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6e898ec355
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   А на уважаемата авторка, да й минава през главата, че мъжа може да има нещо наречено "съвест" и/или "чувство за отговорност", което да го възпира да кръшка, въпреки че си е харесал жена? мм? ММ? Или уважаемата авторка хал хабер си няма от подобни неща?

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До номер 7: и така да е, съгласна съм, но искам да ми каже и аз няма да го потърся повече.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 02d532271f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Положи усилия за известно време да се дистанцираш от мислите за него. Може пък с непрекъснати смс-си и писма да напрягаш допълнително обстановката. Положи услиля да не потъваш в мисли за него. Времето ще покаже. Успехи! Написаното е критично, но не би трябвало да се приема така. Под емоция си, игнориай я, ще видиш нещата в по-реално светлина

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Благодаря! Господ ми е свидетел, че полагам всички усилия. Имам чувството, че ми е направена магия. Буца ми е заседнала на гърлото и не мога да преглътна от мъка. Какво не бих дала само за едно писъмце от него, какво не бих дала само за малко да чуя гласа му.

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 91d0a3a55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Спри за си проверяваш пощата и не пиши.
Мъжете много лесно изричаме "Обичам те!" от разстояние.
Идиота се е уплашил.
Спри да му пишеш - сам ще се обади, като види че си го "отрязала".
Моята преценка - залитнала си в неправилната посока т.е. по неподходящ мъж. Класика.
В майлите и скайп и сме много смели, умни и забавни.
Като ни удари реалността в челата, се оказваме страхливи псета.
Тъжно, но факт.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Как да спра да си проверявам пощата, като най-голямото ми желание е да имам писъмце от него, каквото и да пише там. Номер 11 има нещо вярно в поста ти, но не мога да разбера защо в повечето случаи не се казва истината. Да ми беше казал: "ТИ БЕШЕ ПОРЕДНАТА МИ БРОЙКА", аз щях да го разбера и нямаше да го търся повече, а той мълчи ли мълчи. Ей,това най-много ме измъчва.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 37bb2538af
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Подкрепам № 11. Дистанцирай се. Не го търси. Разсей се с нещо. Излез с приятели, намери време за себе си.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ef4a1c4119
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Здравей,
Имах сходна ситуация и мисля, че става въпрос едиствено за влюбване, което е доста различно от обичта. Истината може би е някъде по средата, т.е. той вероятно също е влюбен в теб, но това предизвиква проблеми в семейството му, той се държи странно и жена му го усеща.

Като цяло, ако е честен с теб, както един мъж беше с мен, ще ти каже, че няма смисъл да продължавате, защото той няма намерение нещата да се задълбочават, което повярвай ми е точно така.

Този мъж е уплашен от чувствата си и ги тушира като не поддържа връзка с теб. Не му пиши, не помага, само сама си чоплиш в раната. Просто приеми, че е било приятно влюбване, едно сигурно позабравено усещане, което дава много, но е само толкова, твоят и неговият живот са в други къщи с други хора.

Съдбата ни разстърсва понякога с такива преживявания, но не бива да страдаш, а да се радваш че си го изпитала и да се върнеш към другия си живот и да се опиташ да пренесеш там позабравените усещания, защото без този, когото твърдиш, че обичаш можеш да продължиш напред - връзката ви е твърде кратка, а без семейството си не би могла. Помисли по въпроса.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 5ca5dbbf00
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз имах същия проблем преди няколко месеца! Сега си мисля като се връщам назад, че ако даваха награда по тъпотия, на мен трябваше да ми присъдят Нобелов приз... докато се досетя, че човека просто не ме иска повече... омръзнало му е... и единственият начин за измъкване е като потъне в дълбока нелегалност, пък и в нета постоянно има такова голямо разнообразие от заблудени женски индивиди, с всяка нова има нова тръпка! Каква друга истина... ами това е истината!

 
  ... горе^

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 91d0a3a55f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не се казва истината, защото хората лъжат през повечето от съзнателния си живот, за да оцелеят в обществото, което налага свои закони.

Щом се подчиняващ на тези закони, правиш компромис със своите собствени разбирания, и започваш да лъжеш ... "за да не говорят хората" . . .
Виж, ти също премълчаваш в къщи какво преживяваш в момента. което си е лъжа в някакъв вид :) всички го правим постоянно. малко се отклоних мисля.
Едно знам със сигурност : мъжете не оценяваме това което ни се предлага на готово. Затова не прави контакт с него. Надявам се в този период да се осъзнаеш малко.

Друго знам със сигурност - имаш нужда са се поглезиш малко. Похарчи малко време и пари за себе си. Хората инстинктивно харесват егоистичните индивиди . . . бъди такава :) НЕ давай за да получиш, а взимай, защото заслужаваш. Ако се появи пак, в което не се съмнявам, прецени дали си заслужава да му обърнеш внимание. От друга страна, винаги помни какво си преживяла ... бъди благодарна за прекрасните моменти и никога нему прощавай. Защото пак ще го паправи:)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 520f49be69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Защо го преследваш, та той има семейство за Бога!?
Помисли ли какво причиняваш ти на съпругата му, на децата му?
За да си щастлива ти трявба ли да убиваш някого другиго?
Намери си сбоводен мъж.Тогава може би няма да имаш този проблем

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Благодаря ви за мненията! Истината е, че аз съм му първата извънбрачна връзка и това си личеше, че не е свикнал да подържа връзки. Имал е забежки, да, но влюбване не е имал. Затова може би сте прави - той се е уплашил от чувствата си.

Но защо през цялото време ми се кълнеше, че не може без мен и ме обича, че не може без писмата ми, без да ме чуе и съм сигурна, че сега той на 1 ч. си отваря пощата да види дали не съм му писала. Но аз няма да му пиша повече, докато той не се обади. Дори сме се разбрали ако на някой от нас двамата му писне от тази връзка да си кажем истината в очите. Няма да мога да го забравя лесно. Никога не съм обичала толкова силно, той беше моята голяма ЛЮБОВ!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: d621c143a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Значи си успяла да се пребориш. Не говори открито, защото не иска да те огорчи и загуби. Много вероятно изпитва терзания и разбира, че няма как да сте заедно без да смаже семейството си. Това е дилема с предизвестен край.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1edc83d9ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Към авторката в отговор на

"Благодаря ви за мненията! Истината е, че аз съм му първата извънбрачна връзка и това си личеше, че не е свикнал да подържа връзки. Имал е забежки, да, но влюбване не е имал. Затова може би сте прави - той се е уплашил от чувствата си.

Но защо през цялото време ми се кълнеше, че не може без мен и ме обича, че не може без писмата ми, без да ме чуе и съм сигурна, че сега той на 1 ч. си отваря пощата да види дали не съм му писала. Но аз няма да му пиша повече, докато той не се обади. Дори сме се разбрали ако на някой от нас двамата му писне от тази връзка да си кажем истината в очите. Няма да мога да го забравя лесно. Никога не съм обичала толкова силно, той беше моята голяма ЛЮБОВ!!!"


Преживях абсолютно същото като теб, с тази ралзика, че знаех какви проблеми се появиха.Няма да се очудя ако се окаже същия човек - само ми повтаряше, че за първи път му се случва това нещо - демек, че имал чувства и прочие, каквото ти си написала. Накрая, тъй като аз адски много търпях всичко случващо се... чаках го.... все повече и повече започна да ме обижда с неотговарянето и странното си държание. А този човек се кълнеше как иска винаги да си казваме истината и ако някой има въпрос, другия да му отговаря честно. И винаги искал да сме заедно! Стана така, че аз се оказах виновната. Не ми го каза в прав тескт "Ти си виновна за мойте проблеми в къщи", но се държеше така -> Явно искаше да оправдае себе си, затова, че семейството му се разпада... започна да ми казва как съм го натискала с въпроси и съм го обсебвала. Аз никога, ама НИКОГА не съм го обсебвала, рядко съм му звъняла, писала съм смс-и в прилично време - до 19:00. Тъй като започнах да се интересувам живо какво чакам и докога чакам, той просто постъпи по същия начин както твоя човек с теб - не ми отговаряше на въпросите. След като му дойдоха в повече, все пак исках отговори.... той ми каза горното нещо.

Имахме връзка повече от година, след което прекарах 1 година в чакане и след последното ми желание за изяснение, т.е. да получа откровени отговори, той ми каза, че ми бил отговарял вече (това не е вярно), нямал чувства нито към мен, нито към жена си, нито към който и да е било.Заяви ми, че не ме и желаел. Беше изключително груб. А бяхме правили секс точно 1 месец преди тези смс-и, и повярвай ми неусетих да не го привличам. Направо се подигра с мен. Каза ми, че искал приятелство с мен.
Съветвам те да бягаш от този човек. Той няма да зареже семейството си. Не се надявай на откровеност.Може в момента да се чуди какво да прави, но повярвай ми, ако проблемите му продължат, в което не се съмнявам, той ще си промени отношението към теб и ще те отсвири.Ще оправдае себе си и случващото се в семейството му, с теб. Т.е. ти ще си виновната.

Впрочем човекът точно на 40 години ли е или е по-млад?

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Към номер 20. - Едва ли е същия човек, да, той е на 40 години и е улегнал мъж със опит. Много от хората тук са прави. И мен ме съмнява, че той е уплашен от чувствата си и ги тушира по този начин. Защото, не един път ми е казвал, че само се измъчваме така по този начин. Но аз съм му казала, че съм готова да го чакам колкото е необходимо, ако ще цял живот.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 6ba89f8143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Извинявай номер 20 би ли си дала мейла за да ти пиша. Много искам да споделя по нашироко с човек, който е преживял същото. Благодаря!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 68d0971923
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Здравей. E-mail-ът ми е deep_water77@abv.bg

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker