Тази нощ дойде в съня ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тази нощ дойде в съня ми
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2063 пъти
Случвало ли ви се е да сънувате нещо и след време то да се сбъдне?
Нямам навика да чета съновници, защото нещата, които сънувам, се сбъдват буквално или поне основният смисъл се запазва. С не всички от сънищата ми е така, разбира се. Някои не се сбъдват.
Миналата нощ сънувах доста странни неща.
В съня ми звучеше песен. Една позабравена песен, отпреди десет години, която незнайно защо сънувах... След това започна епизод от любимия ми ситком, който не бях гледала, което е странно. Защото аз съм маниачка що се отнася до този комедиен сериал и дълго време бях убедена, че не е останала серия от него, която да не съм изгледала. След песента и филма всичко се разми и сякаш започна друг сън. В него се появи едно момче ( да го наречем Е. ). Тук идва моментът да се отклоня и да разкажа за Е.


Срещнах го отдавна, но още помня какво изпитах, като го видях за първи път. Сякаш цял живот бях го познавала. Усетих, че ме е забелязал, но аз така и не направих нищо. Причината беше, че попаднах в любовен триъгълник. Третата страна беше едно от онези момичета, които носят къси поли, обличат блузи с дълбоки деколтета и ежедневно носят тежък, силен грим. Тя не му обръщаше внимание, но като усетеше, че той се насочва към мен, започваше пак да се, , умилква''. Аз не реагирах по никакъв начин и той хукваше подир нея. Ние не сме от един град, нито пък те двамата живеят в един град, но светът е вече едно голямо село, така че този триъгълник се пренесе и във виртуалния свят. Аз месеци наред не го потърсих, нито пък му бях оставила, преди да си замина, някакви координати, за да се свърже с мен. През тези месеци си стоях безучастно и гледах как тича след нея и се убеждавах, че тя е по-добра от мен.
Бях добавила обаче няколко общи познати във фейсбук, намерила бях и неговия профил, но тайно и мълчаливо го гледах. Една вечер не издържах, проверих дали няма нещо ново в профила му. Току що беше публикувал някаква песен. Знаех, че е на линия. Затова го добавих и веднага си легнах. На другата сутрин видях, че е приел поканата ми. След това ми писа. Запознахме се официално. Питаше как съм, благодари, че съм го добавила. Проведохме обикновен разговор.


Междувременно в живота ми се беше появило друго момче ( да го наречем К. ). Мислех си, че ще е поредният, опитал се да ме впечатли безуспешно, но в крайна сметка наистина го направи. Усетих, че съм започнала да го харесвам и да се привързвам все повече към него, докато в един момент не ми се наложи да избирам между двамата - Е. и К. Избрах К., защото той беше този от двамата, който ми обръщаше внимание, който ми показваше, че държи на мен, че не съм му безразлична.
Спрях да се интересувам от Е., казах и на приятелките си, че той е затворена страница за мен. Имах възможност отново да го видя, но я пропилях нарочно, за да го забравя възможно най-бързо. Може да се каже, че охладнях към него и не се колебаех вече. Знаех, че искам К.
За Е. чух от общи познати, че отишъл в армията. Няма го вече месеци наред. Не знам дори колко още няма да го има. Но знам, че няма да го дочакам. Реших да го оставя да бъде щастлив с другата, а аз да продължа с К. Държа на К. , много го ценя и искам да съм с него...
След филма и песента в съня се появи Е. Беше дошъл с колата си. Нашите го поканиха у нас. Той поздрави, а след това се бърна към мен:, , Побързай, времето напредва. Трябва да тръгваме''. Аз се приготвих и седнах до него, на предната седалка. Не знаех къде отиваме, но отпътувахме заедно...
За да проверя дали тази объркана поредица от сънища значи нещо, на следващия ден превключих на програмата, по която излъчват споменатия ситком. По принцип не го гледам вече, защото мислех, че съм изгледала всички епизоди... Оказа се обаче, че дават такъв, който не съм... След това излязох да купя подарък за сестра си. Когато вече плащах на касата, започна онази позабравена песен, която чух насън...

Тогава се запитах дали и случката с Е. не значи нещо? Изключвам възможността да се сбъдне, защото аз избрах другия. След като Е. не ме харесва, защо да се натрапвам? Освен това, както казах, държа на К. и не бих го предала... Самият факт, че съм сънувала друг, ме изпълва с достатъчно угризения... Дали не продължавам обаче подсъзнателно да изпитвам нещо към Е.? Дали пък не е било просто сън?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: няма
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker