За жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За жените
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3540 пъти
Въпрос към женската част от аудиторията:
Всеизвестно е, че всяко момиче (жена) от 10- 12 години нагоре, мечтае да бъде майка, да срещне чаровният принц, да има прекрасно семейство, цветя и рози и т.н.... и т.н. Може би това е причината жените толкова дълго да избират, да се правят на надути, претенциозни и т.н. Желанието естествено, е да отсеят идеалният кандидат.

Като последица от това "отсяване" (в 99% от случаите) обаче е, че се омъжват за някой безподобен разплут "плужек'' и хората се питат: " Едва ли е възможно, това онази ли е, с големите претенции??" А най - интересното е, че не след дълго и тя самата започва да се пита същото. И започва да се оглежда настрани! Но вече е твърде късно... появили са се децата, тя трябва да готви, чисти, мие, пере, да подгъзва на "плужека".... И се сеща за всички "пропуснати ползи", които е имала, за пропуските да си поживее, за всички казани "НЕ- та", тогава разбира, че приказката дето са и разправяли за приказната пещера, наречена "дом и съпруг" е просто блъф и мираж.

И живота и минава в горчивина и самосъжаление. Та въпросът ми към всички вас, жени е: Не е ли по- добре да си изживеете младините с по-малко "НЕ -та" казани на противоположния пол, с по - малко надувки и преструвки, с повече искреност, веселие и разбирателство с мъжете. Така като ви дойде времето за женитбата, дори и да вземете някой тиквеник, да може да си кажете поне на себе си: "Какво пък, поживяла съм си!"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: ae4d2692de
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си права.. напълно те подкрепям. Трябва да има повече закачки, по малко задръжки (но в границите на нормалното). За да не съжаляваме след години.. :))))

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ad8d5ebefd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Към автора:
Има една приказка и тя се казва. Кой ми сра у гащите?
Това се отнася за всички тикви като тебе, които не знаят
какво искат и как да си живеят живота.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 13edc8984f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Автора: Благодаря, само, че съм мъж.. :))

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ea2661d947
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе, много си прав да знаеш. Тъкмо на тая тематика разсъждавам напоследък и аз стигнах горе - долу до същия извод. Работата е там, че големите ни надежди и претенции са в главите ни, а реалността за съжаление е мнооого различна.
Ако чакаш Принца на белия кон, най - вероятно накрая ще дойде само Коня!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: ba05b4a14c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не съм съгласен с автора. Нещо го е разочаровало. Колкото до чакащите принца на бял кон, жени, вероятно ще дочакат селянин на катър. Намерете си един обикновен мъж с когото да ви е добре и му давайте всичко, за да е само ваш. Тогава животът ви ще е лек и сносен. Не се подвеждайте по курварски изказвания като на автора, защото, когато станете стари пачаври, всички пътища ще ви бъдат вече отрязани. Един обикновен М

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f22be04d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   № 5, я вземи се огледай малко. Какъв е тоя обикновен мъж? Ми то и най - обикновените и непретенциозните като им даваш всичко, което искат и почват да ти се качват на главата, да ти кръшкат, щото всичко им е наред и се чудят какво да правят, та какъв ти лек и сносен живот?!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: e74f495f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   До №6, напълно те подкрепям, за съжаление си много прав.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 0d0d75eb8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Само един въпрос: кой ти каза, че жената е тази която трябвя да чисти, мие, пере и готви на мъжа? Плюс всичко това, да ходи и на работа и да гледа децата... не става ли малко множко, а?!

А за претенциите и принца на бял кон: вие мъжете сте, които търсите в едно майка си, приятелката, любовницата и на първо място, БЕЗПЛАТНА домашна прислужница. Затова не успявате...

Аз лично търсех мъж, който не е научен да мисли, че всичките тези работи са мое задължение... Не намерих, но поне не се "подгъзвам" и не слугувам на никой... Вие в кой век живеете, това не ви е пещерния човек, който ходи на лов и се грижи за прехраната, а жена му седи в къщи, готви и гледа децата... Да ви кажа ли, дори не уважавам жените, които се съгласяват на това, платената проститутка е по за уважение от тези които упражняват б е з п л а т н а проституция.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 76572e1f79
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Съгласна съм с написаното. От придобитият опит зависи. А той се достига, чрез действия. Добре е, ако много преди надяването на брачните халки си наясно, че идеални неща и хора няма, че отговорността и грижата, трябва да са взимни, че трябва да решиш да опиташ да влизаш в отношения, да си няасно какво изискват, да не прибързваш.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 13edc8984f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   "..Kой ти каза, че жената е тази която трябвя да чисти, мие, пере и готви на мъжа?"

До №8: Ами защото е така уважаема! Или поне в началото, докато порастат децата (детето). Нали не очакваш да хвърли детето на мъжа си щом се роди и да му каже: "Ти стой тука и го кърми, аз ще ходя на работа!" Тези дейности се вършат ПРЕДИМНО ОТ ЖЕНАТА в семейството. На тебе кой ти е казал, че това са недостойни неща? Мисълта ми е, че всичко това се прави едва след като си се наживяла, тогава тези неща доставят удоволствие, но САМО ако си се наживяла..

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 494ed42020
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Имах един приятел, който обичаше да казва, че с вилицата с която се храни не може да се обръсне! Също така казваше, че имал някога много хубави и красиви найлонови ризи, но бързо се изтъркали и ставали само да мие пода с тях - както казват в по нас в северна България - "пачаври". Не случайно тази дума буди и други асоциации. Пък нека да си поживеят. Живота си е техен. Дали ще го живеят за кратко - кой да каже. Имаше един виц, че на гробовете в някакво гробище пишело само годините през киото покойникът е живял добре, а Вуте казал: На моя гроб ще пише - Вуте умря, преди да се роди! Чиърс!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: aa3fdff117
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Много хубава тема. Подкрепям автора напълно в меннието му. Аз същпо съм нъж и съм се нагледал на подобни сцени.

Моето обяснение е, че често жената не оценява това което може да има или вече има и иска повее и още и все по добро. И накрая от много избиране - вместо Принца, идва Плужека. За съжаление е така - салата и ракия, чехлите, вмирисаната тениска и бира пред телевизора. ДА, жени това е сбъднатата мечта. За добавка и може две пазарски торби, деца, тъща и битови скандали.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 04609bb918
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До № 10: Не съм казала, че трябва да хвърли детето на мъжа да го гледа и да отиде на работа. Аз седях с дъщеря ми 3 години по майчинство и я гледах, а той ходеше на работа. След това я дадохме на градина, и се върнах на работа и аз. Това е, докато детето е малко, няколко години, а после? Той работеше в строителството, а аз в печатница и взимах заплата колкото неговата. З а т о в а става въпрос: няма как да се каже, че "той носи парите в къщи".

А домашните задължения и гледането на дете са задължение и на д в а м а т а. Ние си ги разпределяхме по равно кой какво да свърши. Разбира се, и той беше лошо възпитан като другите, но аз казах, че само при тези условия ще бъдем семейство. Защото така е редно.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 0fd60dee77
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Явно на автора не му върви с жените :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 7f088cf704
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   На теб като много ти върви, готов съм да те изслушам, кажи ми аргументи по темата, не ми говори общи приказки!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker