Боли ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Боли ме
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2274 пъти
Преди време обичах един мъж, 7години, но беше лъжа всичко, макар че той ме заблуди с добро отношение и аз повярвах, че ме обича, но всичко за него е било една игра.. но от нежното отношение и някои случки, в които бягах, а той идваше аз го обикнах, защото повярвах, на другото му лице.. Може би е двуличен..

През цялото време изпитвах само болка, когато го обичах, защото в началото бягах, защото го обичаше човек, на който много държах и никога не си позволих да прекрача границата с него, защото знаех, че приятелката ми го е обикнала първа и също че е женкар.
Оставих тогава най-добрата ми приятелка, защото не можех да я гледам в очите, защото бях виновна, че се влюбих в него, и бягах от него, защото не исках да нараня нито нея, нито него, а наранявах себе си..
Така загубих нея като приятелка, защото й казах, че съм го обикнала, тя видя, че ме е срам да й бъда приятелка, казах й, че няма да говоря с него, няма да бъда с него, той се чудеше защо бягам от него.
За мен остана болка и запълване на дупката в сърцето ми с ангажименти, работа, за да не мисля за него... По-късно той замина и не го видях повече.. Но не е оставал без момичета край него, всички се привличаха като магнит от него.
Но аз го обикнах не заради красотота му, 2 години по-късно го обикнах от както се познавахме, влюбих се в него заради нежното отношение към мен, но то е било игра, което го научих по-късно, заблуждавала съм се.. че е различно от игра.
Днес, когато обичам друг, и съм щастлива с него, никога не изпитвам болка с новия ми приятел..
Когато обаче първата ми любов вече е в контактите на интернет приятели, знаете всеки ползва скайп и фейсбук вече, когато е там, понякога изпитвам отново болка, и то много болка. Той има приятелка, аз имам приятел, нищо не е вече същото, а и никога не е имало нищо между нас. Остана само болката в мен.
Играл си е с мен, както си е играл с многото момичета, и аз бях повярвала на нещо, което... трябваше да сложа край много по-рано..
Мислех си... в интернет, мога да изтрия контакта от приятели за минута, завинаги да прекъсна поне напомнянето на болката, ноо... не го правя, а защо, като тя няма да мине никога, болката, но поне няма да ми се напомня от време на време... Какво да правя, боли ме от миналото, а сегашния ми приятел ми носи радост... но боли понякога... и това е... и не зная защо... и накъде..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: b33212514d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Автора-Изтрих контакта в интернет с него, защото не си говорим, няма смисъл да си спомням миналото.. С новия ми приятел се скарахме, той не ме разбира и гледа само за него си, никога не ми е направил изненада, само на неговото да става и не ме разбира за здравословни проблеми.. Предполагам, че не ме обича. От двата края, не зная дали някога ще имам начало с човек, който ме обича, защото аз ги обичах, но... явно те мен не... Никога повече няма да се влюбя и няма да търся никога обич никъде, ще си живея сама, изглежда не ми е писано да имам обич и истинско щастие... 678

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0bd9ef9e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напоследък мразя мъжете! Абсолютни паразити!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 93b1789d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Милата ми.. Аз също съм се влюбвала в такива момчета, който си играеха с чувствата ми и ме нараняваха без да се замислят за мен! Повечето момчета на които съм попадала са били такива.. Влюбих се в момче, беше пълен женкар и аз го знаех, но въпреки това пак не исках да се откажа от него и.... Сега и аз си имам приятел, който е различен от всички тях! Просто трябва да внимаваме с хората, с който сме по близки или поне ни се иска да сме :))

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b33212514d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Автора:Аз в началото не го харесвах първото момче, но той ме обърка, защото се държеше много мило, на втората година и половина от запознанството ни се влюбих в него, и съм сбъркала много, защото преживях следващите 7години доста болка и заради мен, заради него...
А сегашния ми приятел усети, че не е прав и се сдобрихме, обаче не зная дали няма да ме предаде отново и дали изобщо да се занимавам повече да обичам някого. Те не разбират май много от обич, а ги интересува май май дали ще спят с някоя, което е много жалко, може би нито единия, нито другия са готови за истинска по-продължителна връзка... А аз искам нещо сериозно, но се влюбвам в несериозни, ето тук май е несъответствието...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b972d9e630
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Има и свестни. Яд ме е че момичетата обръщат внимание на олигофрените!

Едно Момче-20г.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b33212514d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Автора:Аз лично не му обръщах внимание, когато в началото виждах че е женкар, и даже се карах на приятелката ми да не обръща внимание и да не страда по такива мъже, където ще са днес с една, утре с друга, и от добро сърце я съветвах като я виждах че й е зле да гледа това, което прави той, даже не бих казала че го мразех, че постъпва така с нея, но просто исках да не обръщам внимание на хора които си играят така с други хора с лекота... ТЪжно ми беше, че не осъзнава най-добрата ми приятелка това че той си играе и исках да помогна на нея да не страда.

Но след 2години, по едно време започна да става друг и мил, и аз се обърках и тогава се появиха моите чувства, защото не вярвах че може да се държи така той... мило, сякаш и той имаше чувства към мен тогава, наистина много съм се заблудила, но не мога да разбера как един мъж може да е играел такава роля двулична и по принцип познавам хората, когато се преструват, повечето пъти си личи, но не зная какво ми стана, че повярвах, че е бил искрен..

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b33212514d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   авторката:и също... съм загубила.. вяра, че наистина някой може да ме обича.. като се отнася мило с мен, с обич, но всеки обича по негов си начин, но аз исках да изпитам истински чувства, докато те са по-повърхностни откъм чувства, не говорят много, не показват обичта си по специален начин.. Опитвала съм да покажа на сегашния ми приятел как да е мил, не чак романтичен, поне за 1час, но си усещам че вътрешно не му е заложено.. Сигурно повърхностно изпитва чувства, което ме наранява.. и губя вяра, защото е първата ми връзка.. , а предната -просто там бях сбъркала.. Дали не бъркам отново... и сега.. а като нямам чувства към друг, и.. едва ли би станало нещо.. Днес мъжете не са всеотдайни и да правят изненади, или аз искам много, или не съм попаднала на такъв, или обичам само аз, а те мен не.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker