Отказах се от мечтите си - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отказах се от мечтите си
преди: 12 години, 18 дни, прочетена 2287 пъти
Имам чувството че живота ми е като филм, който никога не е имал хубав край. И до днес немога да се насладя на един хубав момент.


И така едно година съм с мъжа до себе си, уважаваме се и се обичаме. Живота ни е обикновен, нямаме много пари, но все пак се справяме някак. Предишната ми връзка приключи преди около 2 години. През тези години предишния ми приятел не спря да поддържа връзка с мен-пишеше ми къде е, какво прави, но само като познати и нищо повече. Беше си намерил мечтаната работа добра заплата и пътуваше много.

В последни дни взе да ми предлага да се събереме отново, и да започнеме живота за когото сме мечтали винаги. Замислих се... дали съм направила правилния избор? Дали бившия ми приятел не е щастието което ми липсва? С него живота ми ще е по-лек и няма да се налага да изживявам целия този ад в който съм сега. Мечтите и на двама ни бяха едни, и той започва да ги сбъдва една по една сам без да съм до него. Уважавам приятеля си, но се страхувам, че живота ни ще си остане ужасен какъвто е сега, защото не е лесно да се работи ден и нощ и то за мизерни пари, част от които трябва да се спестяват за да си вземеме жилище след години ако имаме късмет.

Можеби трябва да се върна при човека който ми предлага всичко за което съм мечтала... или просто да остана в положението в което съм сега и да се примиря. Отчаяно искам да усетя нещо различно от умората и сивото ежеднивие, но дали изборът ми ще е правилен? Моля дайте ми съвет без да ме укорявате...
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 18 дни
hash: e2d7749199
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ходи там кадето ти казва сърцето:)

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: d0cd894613
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От жени като теб се погнусявам.. честно!
Мъжът ти НЕ ТРЯБВА да е този, който ти сбъдва мечтите и те осигурява...

То е ясно, че ще се върнеш... Ще ти кажа обаче и развръзката - ще започнеш да се глезеш (просто ти е в същността), ще капризничиш, ще искаш все повече и когато на човека му писне от неблагодарно същество ще си хване някое свястно момиче, ти ще се уплашиш, че ще загубиш подсигурения си животец и ще заговориш за брак и деца. Той ще се съгласи. После ще си направите едно дете и след седем години ще разбереш, че мъжа ти си има любовница. И ще започнеш да се чувстваш зле от факта, че може би на нея също купува разни неща. След още няколко години ще се арзведете, ти ще се озлобиш до безкрай...

Не искам да съм лош пророк...просто жени като теб не вземат други решения.

Хайде със здраве

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: f5ffe5be3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   АКО отидеш при бившия си приятел, си отговори на въпроса заради какво го правиш- заради него самия или заради финансовото му състояние. Ако е заради второто- не си заслужава. Може и да е клише, но в животът нещата се променят- утре може да изгуби работта си, да се разболее или да фалира. И тогава какво- ще си щастлива ли? А сегашният ти приятел може да реши да заминете за чужбина, да промени живота си. Един ден може би ще има повече пари от сега и най-вероятно щ стане така, освен ако не е крайно нерешителен и инертен. Остани с този, с който се чувстваш добре.С човека, не с парите му.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: c37d5e1dfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ВРЪЩАЙ СЕ ПРИ СТАРИЯ!

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: d77b0abea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   От авторката-
Благодаря за съветите и най-вече на номер 3! Ти наистина ме накара да се замисля и да взема по-правилното решение :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 17 дни
hash: 3d688bf440
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Много си повърхностна... ами ако се върнеш при предишния, пък сегашния вземе че си намери хубава работа с висока заплатка, и за него ли ще мислиш и ще се чудиш дали да се съберете??

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 17 дни
hash: 196213558f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бъди с този, когото обичаш.. ако мислиш, че можеш да обикнеш бившия - ок.. Аз харесвах един такъв човек, не заради парите му, ами заради това, че приличаше на баща ми, по характер! Винаги съм си мислела, че искам мъж, който да прилича на баща ми. И този беше едно към едно... После точно това обаче почна да не ми харесва и даже да ме отвращава (беше ми странно)! И като присъствие го усещах като баща ми.. еднакви движения, по един и същ начин стоят на стола, по един и същ начин си чоплят ноктите, еднакви мимики, един и същ поглед... А пък и беше по-голям от мен с 10 години. Така и не се запознаха, сигурно много щяха да си допаднат, нашите щяха да са доволни... Но не можах да се влюбя в тоя човек, а беше точен и честен! Та по едно време и аз се замислих дали да не остана с него, живота ми щеше да е осигурен.. и пари и семейство и деца.. мислех си, че ще мога да се влюбя и да го обикна.. не можах, а и не исках. Обичах бившия и се върнах при него. Сега се чудя понякога постъпила ли съм правилно, защото с бившия настоящ не съм толкова сигурна, а и се чудя какво ли е щяло да стане с оня. Но пък като се гушна до любимия и забравям за всичко! Няма такова сладко гушкане, направо се опияняваш! Не мога да опиша чувството! :) Просто си го обичам и не мога да му се наситя! :)
Да обобщя - ако обичаш настоящия ти не го оставяй! Помисли ще можеш ли без него? Ти какво правиш, за да се измъкнете от мизерията? С кой от двамата ти допада повече секса? А защо се раздели с бившия?

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: d77b0abea6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От Авторката-
Номер 7 значи и ти си била в такова положение... мисля, че винаги ще си остане въпроса- Какво щеше да стане АКО.... истината е, че трябва по някакъв начин да забравиме за него. Щастлива съм сега и ти си права относно прегръдките и т. н. човека до мен дава всичко за да съм щастлива. Явно ми трябва малко повече увереност за да оправя нещата. Въпросите които ми задаваш ми помагат да получа някои отговори от които се нуждая. И да- разделих се с бившия защото беше несериозен и все бавеше нещата, мисля че това говори лошо за него и е добре че се разделихме. Можеби цял живот щеше да си остане такъв повърхностен човек, но все пак се радвам че сбъдва мечтите си. Всеки получава щастие един ден, и мисля че и другите го казаха-парите не са важни.
Блатодаря за съвета №7 :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker