Какво да правя, да му пиша ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво да правя, да му пиша ли?
преди: 12 години, 23 дни, прочетена 3794 пъти
Здравейте аз съм на 22 и искам съвет нямам опит във връзките и не зам какво да праря в моято ситуация

Запознах се с едно момче по интернет. Видяхме се няколко пъти за 1 месец(4пъти), в началото всичко вървеше добре, постоянно си пишехме смс-и по няколко на ден, казахме си че се харесваме един друг. Но напоследък забелязах, че той започна да ми пише по-рядко.

Трябваше да се видим в Понеделник, но през укенда нито той нито аз му пусах. В понеделник му писах да го питам как е. Той ми се обади и ми каза, че е на почивка с приятели и решили да останат и днес, аз се ядосах много, защото не беше първия път когата той да отменя среща. Казах му че може би ще се видим дръг път, той каза добре и аз затворих. После му звъннах пак у му казах, че съм ядосан понеже не се виждаме често, (казава ми, че работи до късно занимава се с кетъринг) и му казах, че заради него съм си отменил среща. Той ми отговори "не знам какво да ти кажа много сън зает, а сега съм на почивка" и ми затвори. Дори не се извини.

Два дни по-късно реших да му пиша да и му разказах защо съм се изнервил, а той ми отговори, че е много зает и няма време за нищо и че ме разбира но и аз трябва да го разбера, искал да се възползва от малкото свобоно си време. Аз му писах, че не очаквам всеки свободен ден да е с мен, но поне като отлага среща да ми казва по рано, защото отношението му е неуважително и че ако не направи усилие аз няма да бягам след него, понеже не съм на разположение да излизам с него когато той само икса.

Той нищо не ми отговори и не знам дали трябва да му пиша, защото ми харесва, но отношенията ни останаха неизяснени. НЕ знам защо той не ми отговори, но сикам да му кажа, че ми харесва и още мисля за него, но не знам дали има смисъл след като той не ми е писал още.
Какво да правя да оставя нещата така и да не го търся повече или да му пиша? Между другото забелязах че той още влиза в сайта за запознанства даже преди да се скараме, и си мисля, че се вижда с други и затова е толковя зает.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 23 дни
hash: 6cbe82549d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кофти ситуация но според мен спри да го търсиш... Тогава той сам ще се сети за теб... А след като ти е писал смс и сте се чували значи все пак има нещо кам теб... не се отчайваи всичко с времето си....

 
  ...
преди: 12 години, 22 дни
hash: 474df0059f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж какво, ако човека не ти е обещавал нищо и нямате връзка, не знам какви сметки му държиш къде ходи, защо отлага срещи и така нататаък. Остави го, ако реши да се видите, ще се видите, ако не- примири се. И никога, ама никога не си отлагай среща заради мъж, не бъди на разположение винаги когато е удобно на отсрещната страна, унизително е... поне аз така мисля

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker