Тръгнах по техния път... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Тръгнах по техния път...
преди: 12 години, 17 дни, прочетена 2236 пъти
Имам две познати, които развалиха отношенията си заради мъж.

Докато вече бившата - Г, беше с него, се носеха слухове, че й посяга и ходи по чужди жени. Когато я питахме, казваше:, , Никога не се знае с коя жена е той". Но продължаваше да го обича. След пет години той остави нея и детето им, за да бъде със сегашната си половинка - Р. И от нея има дете, но това не го задържа у дома. Не е лъжа, че е много зает, но и изневерите му са факт. Хората шушукат. Нетактичните я питат, а тя с горчива усмивка го брани от хорските нападки.

Тези жени са по-големи от мен и винаги се чудех как са допуснали да водят такъв живот. Бях свободолюбива и горделива тийнейджърка и дори понякога им се ядосвах. Те са красиви, прекрасни са като личности и обожатели не им липсват. А какво правеха те?

Едната преживяваше болезнено раздялата. Промени се до неузнаваемост. Започна да флиртува с непознати, да говори глупости, след като е пила и след една неуспешна връзка остана сама и продължава да обича този мъж години след раздялата им.

Другата не знае никога той къде е и с коя е. Славата му на плейбой се носи. Понякога тя изпада в кризи. Заради него прекрати връзка с мъж, който я носеше на ръце.
Станах на тяхната възраст и по ирония на съдбата бях омаяна от подобен тип човек. Никога не знам сам ли е, с друга ли е, или пие с компания. Винаги мечтаех да има в живота ми човек, който да е влюбен в мен, да ме носи на ръце. Появи се такъв, но аз не искам него. Аз искам онзи другия. Онзи, който е мил и нежен с мен, но на моменти е студен. Онзи, който ме кара да треперя, да съм несигурна, да се радвам, да се страхувам.
Мисля си, че вариантите не са много. Или да остана с разбито сърце и неуспешна връзка в опит да го забравя, или да бъда до него, безсилна да го напусна.
Не разбирах поведението на тези жени, дори ги обвинявах, а ето че и мен ме застигна тяхната съдба...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 17 дни
hash: 6b06991c3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е, това сте жените - мислите с гъ*а си!
Мъжете пък, мислим с оная си работа.
Факт.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 7f6e64d71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е случва се на всеки, въпроса е да се усетиш на време... интуицията подсказва кога едни отношения са хармонични и кога няма смисъл да поддържаш такива. Тук въпросът е дали ние самите ще си позволим да страдаме заради едната любов, която изпитваме и която отгоре на всичко е несподелена. Всичко е вътре в нас, просто трябва да усетим в коя посока да тръгнем и да се откажем от изгубени каузи навреме.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: 645c123c17
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Прочетох историята ти.. познато изживявам го в момента.. в малко по различен вариант... това от психиатрите се нарича зависимост, като всички останали, алкохолизъм, наркомания.... много отговори намерих в книгата на Робин Норууд " Параноя на страстта" препоръчвам ти я горещо има и в е-вариант :) успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: cb98b57c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Голямо наказание... НА боклуците да се обръща внимание... Ако не осъзнаят къде е пътя, вие не ги вкарвате в пътя а те ви изкарват от правилния път и резултата е налице-болка и надолу.... вървите.. Сори, може би пък това ви харесва, не зная... а може би влюбен ли е човек е заслепен, което пък ще ви боли, но някакви уроци трябва да се научат.. в живота..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker