Мъжът до мен ми каза, че съм грозна :(. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120986)
 Любов и изневяра (29662)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6457)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъжът до мен ми каза, че съм грозна :(.
преди: 12 години, 12 дни, прочетена 5863 пъти
Имам дълга връзка от 7г с мъжа до мен. Сега той е на 31, аз на 26. За тези години сме минали доста периоди..
В момента е в командировка. Всичко беше наред.. взехме да спорим по телефона, той в един момент ми каза.. ''Какво искаш от ме, бе грозно куче'? '' И ми затвори телефона.

И нещо отмря в мен. :( Като цяло не съм с кой знае какво самочувствие) Толкова болно ми стана.. Не съм Мис Свят може би, но не смятам, че съм грозна... Много силни думи от човека до мен..

После ми се обади отново, и каза ''извинявай'', почувства се длъжен явно.. и аз не знам за какво.
Сега като се върне от командировка, как да си легна с този човек, как да си деля завивките с него, след като ме нарече ''грозно куче''.

Мислех да измисля нещо специално за посрещането му, но всичко умря... Нямам желание за нищо. Не ме беше обиждал така никога.

Хора, сайтът е анонимен, всеки търси анонимност.. ако имах смелост бих ви показала моя снимка да ми кажете грозна ли съм според вас. :(.
Много се потиснах..

Уж ми се извини, но не мога да приема тази грозна обида.. Как ще спя до този човек? :(
Като съм грозна, защо е с мен...
Мисля, че съм напълно нормално изглеждаща за възрастта си.

Исках да споделя, защото съм се затворила в себе си, и съм много разстроена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: 695f55cdbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По някога мъжете просто реагират по детски не му обръщай внимание

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: ab8c35fffe
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж сега, като ти е казал "грозно куче" едва ли под това е имал предвид "Ти си грозна жена!". Според мен изобщо не става въпрос за външния ти вид и недей да търсиш под вола теле. Подтекстът на "гроизно куче" ми се струва синоним на "отвратително животно", "досадна скочибра" или нещо в този дух.

Още нещо - когато двама души съжителстват толкова дълго време като вас, то те се възприемат вече не чрез външния си вид, а чрез цялостното си излъчване. Много пъти съм се изненадвал - когато по някаква причина тръгна с визулано грозновата жена, само след 2-3 месеца това престава да ме притеснява и започвам да я възприемам като привлекателна и хубава, и обратно - когато съм тръгвал с някоя завидна хубавица (на външен вид), ако покаже кофти характер, само след 2-3 месеца започвам да я виждам грозница и да я намразвам. Дори да не покаже кофти характер, след този период външният й вид престава да ме радва и започвам да я възприемам нормално - като всяка друга, и дори ми е чудно защо мъжете я заглеждат по улиците. Естествено за толкова кратко време нито в единия, нито в другия случай може да настъпи такава съществена промяна във външността на съответните жени, по-скоро промяната е във възприятията ми, което обачаче не ми пречи да имам чувството, че ги "виждам" в тяхната противоположност...

Така че не търси причината във външния си вид, че чак да искаш и снимки да ни показваш, та да те разубеждаваме... Търси я в отношенията ви, в характера си (или в неговия), в личностните си качества - във всичко друго, но не и във външния си вид!

Дори да си Мис Свят, това изобщо не ти пречи същевременни да си "грозно куче", "отвратително животно", "досадна скочибра" или "отвратитка". Притеснявай се за други - много по-дълбоки неща, не за външността си.

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: a55ffff7d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Виж какво - права си, че си обидена, защото наистина това звучи грубо. Но не мисля, че има общо с външността ти. Просто е искал да си излее гнева, да те обиди, което не е защото не те намира красива и привлекателна, а защото си го ядосала. Което естествено не оправдава това, което е казал. Знаеш добре, че често в гнева си изричаме думи, заради които се срамуваме след време, когато се успокоим. Изчакай, виж как ще се държи той като се върне. Наблюдавай реакциите и думите му след като това поотшуми и ще разбереш какъв е всъщност характера му и отношението му към теб.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: b4df3bd017
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   да, номер 2 е прав, но това означава, че нещата са още по зле - изобщо не те харесва. по добре бягай докато можеш

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 3ce05a6ca5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Мила, хората в яда си казват много жестоки неща, които не ги мислят наистина. Успокой се. Не го търси повече, явно е изнервен и ядосан. Нека мине време и малко по-малко ще се стабилизират отношенията ви.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 4254a852fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Давай снимка :-)))
Едва ли го е мислел. Понякога в яда си човек е много краен и импулсивен. Просто не е съобразил, колко си чувствителна и факта, че след това се е обадил показва, че е осъзнал тъпата си постъпка.

*Syndrome

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: b284e79549
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ххахахах предния коментар ме разби: "споко бе, не те е нарекъл грозна, а просто скочубрба, отвратителна, досадна, животно, говедо.. така че не се притеснявай " :Д:Д

Иначе си е прав човека, не го приемай толкова лично. Можеш да се опиташ да се поглезиш с някакви процедури, друг грим или нови дрешки, така хем ще си вдигнеш самочувствието, хем ще му се покажеш в нова светлина и няма да се сещаш за този обида. :)
Успех и пиши тук :)

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 8a68456c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Каквото и да е имал впредвид, това е адски злобно и грубо изказване от негова страна. Мисля, че никоя жена не го заслужава! Ако от сега се държи така, представям си като се ожените какво ще бъде. Мацка, на 26 си, не е нужно той да ти е първият и последният едва ли не. Я си гледай живота-има толкова мили мъже, които ще те носят на ръце:))

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 30f14532ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Съгласна съм с 2. От темата ти единственото нещо, което се вижда, е, че ти си много комплексирана относно външния си вид и сама ще си създаваш проблемите. Аз бих се обидила повече на "куче", но може ти си толкова повърхностна, че за теб най-важен е външния ти вид, не и характер и т. н., че не си обърнала внимание. Но дори и заради тази дума, обидата може нищо да не означава, тъй като хората често говорят глупости, когато са ядосани.

Всеки случай реакцията ти говори страшно много за теб. При положение, че само една дума за външния ти вид, след като той не е чак толкова важен и е преходен, може да те накара да се чувстваш така, представям си още колко ще има да страдаш от такива неща. Сега само започваш....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: 6936bef36c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Никога не позволявай на някого да се държи по този начин с теб, да те обижда и унижава. Като има проблем по-добре да ти го каже. Ако това беше се случило с мен доста време нямаше да говоря с него, нито да спа до него. И когато реша да му отговоря щях да му спретна луд скандал. Би трябвало така да постъпиш за да се научи, че трябва да се отнася човешки с теб. И втори път едва ли ще го повтори. Когато позволиш такова отношение той ще се възползва от това. И в случая без да се усетиш ще започва да те обижда, когато има проблем на работа или когато е имал лош ден. Без да се усетиш ще му станеш отдушник.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 4edb486024
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Номер 1, ти пък взе че я успокои!
Според мен дори няма никакво значение какво е имал предвид под грозно куче, нито дори дали тя има някаква вина. Просто е показал без свян своята същност - низка душа, простащина и словесна агресия, която се равнява на юмручен удар.

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: eb4eb5dea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   По-добре от коментар 1 не бих могла да го кажа! Не е имал предвид, че си грозна! А все едно е казал- "конска муха, такава"! Не търси под вола теле- не се измъчвай!

Виж, това не значи, че той има право да те обижда- съвсем не! НО, това няма общо с красотата ти! Дано като се е извинил да си казала, че не ти е приятно да те обижда НЕЗАВИСИМО по какъв параграф. АКо не си го казала тогава- сега е малко късно, но "по-добре късно, отколкото никкога".

НО ПЪРВО си избий мислите за грозота от главата!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: ff9192cdb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Я стига драматизира! Нищо кой-знае какво не е станало! Мойта с 2 малки деца търчи по цял ден с изплезен език след дебели бензинджии и пак не е края на света - ти за едно "грозно куче" орева света. Я го посрещни човека (ако заслужава) как си му трябва, я се раздай в леглото с нова техника и след 2 дни няма и да си спомняш за тия драми!

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: f8b8826f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Разсърди му се за няколко дена и виж как ще вървят нещата между вас. Ти не си стара и той не е последния мъж. Никой не те задължава да спиш с него когато те докосне му кажи да не те пипа защото си грозно куче. Разкажи му че ти е страшно неудобно от това и ще си помислиш какво ще става с връзката ви. Ако те обича няма да понесе това и ще започне да ти се извинява. Ти си жена а грозни жени няма. Знай и имай достойнство. Явно просто си го разглезила направи каквото ти казвам и всичко ще си дойде на мястото и ако не помогне остави го знай че ти си красива жена а той не е последния. Ако не те обича не си заслужава да си с него има и друг които ще те обича и за него ще си най-прелестния ангел.

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: 0421d75860
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Няма смисъл да се измъчваш толкова! Щом сте спорили, явно е бил ядосан и в изблик на ярост неволно те е убидил. Да не е първият човек на когото му се случва? ! Когато човек е афектиран изрича думи, с които цели да натрие носа на другия и да го надвие в спора, но това далеч не означава, че наистина го мисли. Ако беше грозна защо му е да е с теб? Какво да прави 7 години до една "грозница"? Да, грозна убида е от страна на човека, с когото си споделила дълъг период от живота си, но с времето отшумява. Хората се убиждат с много по-силни и грозни думи. Това нищо не е, повярвай ми!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 дни
hash: f84ec7e809
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   авторката:
''Дори да си Мис Свят, това изобщо не ти пречи същевременни да си "грозно куче", "отвратително животно", "досадна скочибра" или "отвратитка". Притеснявай се за други - много по-дълбоки неща, не за външността си. ''
Да, но ми стана неприятно. Иначе коментарът ти е смислен и задълбочен. Благодаря!
По въпроса за външния вид ще дам пример с едно момиче, което познавам. Претърпяла е някои неприятни операции и по тази логиката има отблъскващ външен вид, но приятелят й я обича.

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: d79be5b0da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Зарежи го!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 дни
hash: f1744c93dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Реакцията на приятеля ти е била наистина гадна и аз на твое място бих се замислила сериозно за връзката си. Дори да се абстрахираме от конкретния случай и да речем както някои по-горе в коментарите, че наистина е имало причина и че виновен за това е твоят характер (?!? що за скудоумно умозаключение?!???!!!), то не можем да пренебрегнем отблъскващата агресия и неприязън, колкото и да се е извинявал след това. Особено при положение, че е бил в командировка, далече от теб. Само на 26 си, само!!!! Супер млада, не се заробвай с простаци, ще страдаш. Ще правиш компросмис след компромис, докато затъваш все повече и повече. Ти си знаеш най-добре, но помисли сериозно върху бъдещето на взаимоотношенията ви.

Vic

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 дни
hash: f84ec7e809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   авторката съм:
Благодаря за разумните съвети!
Днес ми се обади по телефона, и ми каза, че щял да влезе в скайп след малко, били събрани с колеги на маса..
това малко продължи 1 час, включи се и приказва с мен 5 минути. спяло му се..
а да пие с колегите не му се спи, нали/!
писва ми да ви кажа да правя все компромиси, яд ме е, защото усещам някакво безразличие, въпреки че се чуваме всеки ден.
той винаги говори за себе си.
изяждам се, че не го знам какво прави там..
от друга страна съм поела ангажимент да се грижа за негови неща, докато ме няма, и ме е яд, защото не усещам кой знае какво отношение.
животът ми се върти около него, и някак си не мога да намеря мястото си.
а за реакцията ми е много болно.
ИСКАМ ДА ВИ ПОПИТАМ СЛЕДНОТО:
Има ли логика в МОЯТА логика?
Обиди ме.. Обажда ми се всеки ден, но последно време колкото да отбие номера, или аз така си мисля.. както днес, когато го чаках 1 час да влезе, и накрая стоя 5 минути.... имало в мотела, в който са отседнали персонал-сервитьорки, които били предизвикателни... но не били к... и!
Възможно ли е да ми изневерява, се питам аз, и за това така да се държи?

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: c999b1665e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Мило момиче, оставяй го и си живей живота далеч от такива "грозни кучета". Той е такъв, а не ти!

от опит

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 6cfc69f606
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Някои от българите са вулгарни. Някои бъркаха България с Вулгария. Сори, не трябва такова отношение, но хората... хората... понякога се държат по-зле и от животни!!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 56e98b5512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не са бъркали България с Вулгария, така се произнася на гръцки името на "прекрасната" ни родина :Д спомням си като бях там и го чух за първи път си помислих колко точно е наименованието хах.

Сега по темата, авторке не си грозна, всеки човек си има чар и щом той не го е видял не е за теб... той в случая не е имал предвид че си грозна, а е искал да те нарани, в яда си те е обидил, явно знае кое е слабото ти място да речем.... имай предвид че само единият не може да прави компромиси от опит ти казвам, че не продължава дълго такава връзка... мъчително е и няма смисъл да страдаш... на него явно че не му пука вече, ще му запука като тръгнеш да го оставяш, а ако си достатъчно умна няма да се вържеш и да се върнеш при него отново!

Направи си една равносметка за себе си и си помисли дали няма вероятност да ти е по - добре без него и в никакъв случай не се страхувай да си сама - мъже има достатъчно, не е последният този!
Успех и помисли!

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 52ef9b6a78
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Лелеле всеки какви неща говори.
Ти си добро и мило момиче, но си на ппът да станеш жертва на самата себе си. Това е механизъм чрез който подсъзантелно се свързваме с неподходящи за нас хора.
В случая най-трудното е да разберем / осъзнаем /, че този избор е наш и само наш. Изборът е твой оттам и отговорността за избора също. Аз съм мъж и не мога да си представя как една жена която иска да живее достойно би живяла с такъв мъж....освен ако може би не търси точно това.... тя да е жертвата.... Май тук пак е намесен най големият ни проблем - Страхът

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: f48e75e4fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Ами може би тогава не му е било кеф, изнервил се е и затова те е нагрубил.. Колкото до това, че той мисли, че си " грозна " аз пък ще ти кажа, че няма идеални хора!! Не знам как изглеждаш на външен вид, но ако наистина мисли, че си грозна му кажи да си намери някоя "по-хубава", но да видим дали ще го обичка така както ти него :))!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 8 дни
hash: 6cfc69f606
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Мъжете са големи хитреци, за да спят с някоя, правят всичко, а за да имат продължително време жена за.... нали знаеш, супер грозно е това, но има такива мъже, просто си хващат жена за да не търсят постоянно жена за... и те са много скъпи.. Супер гадна истина на някои мъже... Има и стойностни мъже, които обичат жената до себе си и не търсят друга.
Научи този човек обича ли те-примерно постави го в ситуация да разбереш дали те обича и също го питай какво ти е грозно в случая, за да знаеш... Много ми е гадно, някой така да подценява друг човек, без срам са тези хора, да обиждат...
Това ще ти даде урок в живота да си по-внимателна към него, може би не ти мисли доброто, има скрита агресия срещу теб може би, мрази ли те не зная, или пък най-безобидното е да си го ядосала и да го е казал нарочно за да те ядоса.

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 7524374c72
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Не му обръщай внимание или поговори с него и го питай защо постъпва така аз и моето момиче не се обиждаме защото я обичам до полуда

Моя съвет е или да поговорите двамата или да не му обръщаш внимание при обидите които наговаря не му се връзвай гледай само напред към живота

Момче на 19

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 40eb5c51b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Виж, мила, аз мисля, че тази обида няма нищо общо с това как изглеждаш. Ключовата дума не е грозно, а куче. За какво спорихте? Може би си се разлаяла като кучка!
Имай си едно наум. След като сте толкова години заедно, не знам... Има нещо смущаващо в това...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 3a2de7e800
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Моят прител също започна да ме убижда и да не ме търси като жена въпреки, че не съм грозна, е малко съм пухкавка, но имам само корем малко, той е диабетик на 29 години аз на 18 и се разделихме и разбрах защо ме е убиждал и не ме е извеждал, защото е имало и други.. Бивши, нови и т.н.

Просто мъжете са един дол дренки явно както се казва, а ние дори живеехме заедно с моите родители, сметки не е плащал нещо да кажем, а е плащал квартира на другата.. и абе нямам думи..

Мацка, ако след 7 години така те е нарекъл да става и да наплита. Мъж, който не те оценява не ти е нужен. Убедена съм, че ще срещнеш много по добър от този. Всеки край е едно ново начало както се казва !:)

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 4b96e07e77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   На твое място веднага бих го зарязала.
Сигурна съм, че и по-друг начин те е обиждал, защото си личи, че прост селянин.

Ягода

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: ef898e2cf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   Чувал съм за една двойка в която \"изрод\" и \"идиотка\" са рутина (макар че хората си се разбират помежду си), но при теб наистина е било много грубо, така че аз лично бих се замислил дали искам такъв човек до себе си.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 84019288f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Ти осъзнаваш ли се като грозна? Разказът ти оставя някак впечатление, че независимо как изглеждаш, цялата работа дава този лош отпечатък в отношенията ви, защото по един или друг начин ти се чувстваш грозна. Истината най-боли. Хванала си се за тази дума, съчуствам ти до там, до където всеки има слабости, които са раними. Не ми харесва, че отмираш в твоите такива. Ами я помисли:ако си грозна, не е от вчера, ти си себе си, т. е. точно същата като в началото на връзката. Щеше ли иначе да остане? М? Опитай да си представиш случката в неговата глава:в изблици на гняв човек не знае какво говори(сети се децата се опитват да надделеят в спора с обиди над другия). Вбесила си го и е преминал определена граница. Изтърсил се е, неуместно. Той е слабият, и го е осъзнал спрямо ситуацията-за това се е извинявал.
Ей, недей да си губиш време за подобни неща. Винаги има счепквания, но колкото по- малко внимание похабиш, толкова повече ще ти остане за хубавите мигове. Само от теб зависи. Помисли колко по-лоши неща се случват на обвързаните хора:изневери, побоища, пиянство и т. н. и т. н. Ти за тая дума точно си се хванала. Пази си мъжа и хубавото което е възможно да се случи в една връзка ще те намери само, че ако успееш да запазиш и себе си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker