За жените съм вечното приятелче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За жените съм вечното приятелче
преди: 12 години, 19 дни, прочетена 2493 пъти
Здравейте

Аз съм мъж на 24 години. Девствен съм. Проблемът ми е, че не зная как да срещам жени и как да направя така, че да ме харесват. Това, което искам е да намеря жена, която харесвам и ме харесва - не търся задължително сериозна връзка. Просто искам да вярвам, че има жени, които харесват нещо в мен.

Трудно ми е да преценя защо жените не ме харесват. Висок съм 181 cm, тежа 75kg. Тъй като нямам никакъв опит с жени, не зная как да се държа, така че да накарам някоя жена да ме харесва. За жените съм вечното приятелче, никога нищо повече. Хората на моята възраст са по-опитни от мен и затова смятам, че жените очакват много повече от човек на моята възраст и не биха искали да имат нищо общо с мен. Не обвинявам жените, че не ме харесват - очевидно проблемът е в мен. Затова и търся решение. По дискотеки не ходя, а на жените не им е приятно да ги заговарят непознати по спирките, улиците и парковете. Когато си пиша с някоя жена, тя обикновено веднага ме приема за приятел, и нищо повече.

От години осъзнавам, че имам този проблем, но се опитвам да не мисля за това, защото иначе се чувствам много зле. Пиша това тук, защото нямам човек, който ми е достатъчно близък, че да споделя с него. Имам чувство, че се побърквам и не зная колко още ще издържа да живея по този начин.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 18 дни
hash: 6bf25a6662
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Коментирайте, моля! :)

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: e5796e83eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прочети темата "за всички които са нямали приятелка" там всичко ще ти се изясни :)

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: a512bc180b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Виж, живота не винаги е розов и лесен и явно и ти си го осъзнал. За да имаш успех с жените и изобщо в любовта външният вид не е най-важен (поне за истински стойностните хора) има много други неща, които са от значение. На първо място дръж се естествено- такъв, какъвто си си и не позволявай на притеснението да те завладее. Бъди забавен, винаги се старай да накараш момичето срещу теб да се усмихне. Прави повече комплименти без да се притесняваш, ние жените обичаме да галят нашето его. И кой каза, че улиците и спирките са неподходящи места за запознанства, когато не преминаваш културната граница, и когато не използваш вулгарните подвиквания и подсвирквания ще е много мило. И не на последно място- флиртувай, винаги и навсякъде, когато ти се отдаде възможност. И никога ама никога не си и помисляй, че другите са по- опитни от теб, да може и да са били с повече момичета от теб, но това в никакъв случай не означава, че те го могат а ти не. Все пак никой не знае с колко момичета си бил- това имаш право да си го знаеш само ти, защо да го знаят и другите, ако не им го показваш няма как да разберат. Давай смело и да не ти пука много много. Винаги има следващ път:)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: da6e851127
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами бих могла да съм ти полезна мисля. Ако модераторите разрешат да оставиш контакт временен, който да е направен специално за случая, да не е обвързан с фейса, скайпа, .. и всички останали условия там :)Мисля, че за 0 време ще оправим нещата.
Ако не-тук ще получиш доста съвети, но знай че практиката води до съвършенство. Трябва постоянно да общуваш с момичета, да флиртуваш, трябва да се научиш на някои тънкости. Може да питаш, ако имаш по-голям брат, или братовчед, или просто някой с повече опит.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 44182da68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В това положение си, защото никога не пристъпваш по-сериозно към жените. Предполагам, че само се шегувате, правите си шегички и намеци, но ти никога не успяваш да направиш крачка към нещо - прави ли съм?
Познавам две момчета, които са на твоята възраст.
Просто направи необходимото без да му мислиш за края.

Успех

 
  ...


...
преди: 12 години, 18 дни
hash: ce22272555
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Момче, може би този линк ще ти помогне:
http://life.dir.bg/news.php?id=11316428

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 6bf25a6662
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   3, ами в един тролей с едно момиче бяхме седнали един срещу друг (местата ни гледат едно към друго) и аз я гледах, а тя изобщо не ме погледна. Толкова обидно ми стана!

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 29144d709e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Има и друго нещо - връзките са много надценени. Да, има и щастливи моменти, но една немалка част от връзката са компромиси в името на самата връзка. И това е след като си си намерил подходящата партньорка. Колко по-лоши моменти има докато улучиш твоето момиче - не е за разправяне. Ако наистина искаш да се впуснеш в този водовъртеж трябва да си много наясно какво искаш и колко си способен да заплатиш за него.

 
  ...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 45432f2657
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ха... И аз съм в същото положение на тия години. Спомням си, когато бях на 18-19 прочетох подобна тема на някакъв 24 годишен и си казах - това никога няма да стане с мен, но точно така стана, хахахаха :(
@5 Правил съм по сериозни крачки към момичета, но не се е получавало, защото явно преди това не съм направил нещо друго както трябва.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 18 дни
hash: 2e6a603a22
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Първо трябва да се освободиш от страха. Мисля си че реално нямаш нужда от толкова много съвети, въпреки че май и аз сега ти давам такива. Никакви странични мнения няма да могат да направят това, което ти отдавна знаеш че те е страх да направиш. Има причина да им ставаш само приятел. Някои хора е необходимо да дадат повече от себе си преди да получат, а и от твоите думи усещам че искаш да стане лесно..... някоя да те хареса и хайде давай...случва се и това, но в момента си на друг етап ... в момента търсиш себе си като искаш да се намериш през очите на някоя жена. Истинският мъж обаче не разчита на жена за да утвърди себе си. Може би трябва да спреш да мислиш за това като за нещо толкова значимо и да погледнеш по друг начин на света. Трудно е, но ще успееш

 
  ...

...
преди: 12 години, 18 дни
hash: 6bf25a6662
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До 6 - добре, вече като видя хубава в градкския или на улицата, ще й мачкам бозките и дупето.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 4f605fab04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Чети сега батка - имам готов пакет от мерки, за успешното разрешаване и преодоляване на посочения от теб проблем. Малко книжки, като за начало :
1 - НЛП.
Мисля че още няма електронни книги на тази тема на български в нета, така че ще прескочиш до някоя книжарница. Googлни го, само за малко информация, да видиш за що иде реч :)

2 - "Езикът на тялото" от А. Пийз, я има в читанката и спиралата, има я в книжарниците.

3 - "Трактат за любовта, как я разбира ужасния досадник" Анатолий Протопопов
Фундаментална книга, намира я в читанката. Мен лично, истините в книгата ме сдухаха леко :)
4 - пускаш в google "готина свалка", отваряш форума и четеш като.... абе четеш всичко :)))
Успех.
-Оран Гутанович–

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: f90445d0a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Спокойно, изобщо не се притеснявай. И на мен ми се е случвало момичета, които много съм харесвал да ме приемат за приятел и ще ти кажа защо. Защото, когато си влюбен правиш всичко за човека на сърцето ти. Жените бързо усещат това и започват да те използват, някои съзнателно, други не толкова, но в крайна сметка го правят. Ти просто не си им интересен, когато и да ти се обадят, каквото и да поискат, ти винаги са на линия. Отпусни се и ако някое момиче ти хареса, покажи й че не си безразличен към нея, покани я на кафе или нещо от рода, но не се дръж плахо или сковано, дръж се естествено, все едно излизаш с приятели. Ако те отреже, няма страшно, на всеки се случва. В никакъв случай обаче не ходи подире им. Бъди себе си и жените сами ще дойдат при теб.

 
  ...
преди: 12 години, 13 дни
hash: a172d8a14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Започни със, фитнес по сериозно. Купи си нови дрехи (модерни) прическа си направи модерна. (наблегни на външен вид) Вдигни малко самочувствието. И още нещо едно момиче почва ли да ти споделя за приятелите си бла бла кой я харесвал още на първата, втората среща значи веднага трябва се махаш... Влезнал си във friend zone във която няма излизане. Живота е пред теб. И избягвай да се запознаваш през интернет.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker