Затрупва ме с подаръци и се чувствам неудобно! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Затрупва ме с подаръци и се чувствам неудобно!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4203 пъти
Преди известно време срещнах страхотен мъж!
Мил, умен и ме кара да се смея!
Държи се с мен много добре, а най-хубавото е че ми е приятел на първо място!
Но щом пиша тук има и пробелм както се досещате то не е точно и проблем де просто ми купува непрекъснато някакви подаръци!
Веднъж месечно е окей, но той прекалява!
Всички приятелки ми викат "ти си луда да се притесняваш дават ли ти-взимай"
Но не е толкова просто тъй като и аз бих искала да му се отплатя, но нямам пари да му купя нещо хубаво...
Страшно много ме е срам даже и секс не мога да му дам тъй като съм девствена все още...

За първи път се случи още първата седмица когато се разхождахме в мола (на път към киното) На витрината на един магазин имнаше уникална чанта аз я загледах и той явно ме забеляза, защото се ухили и ме пита дали ми харесва -викам му да хубава е и си продължихме!

На следващия ден дойде до нас да ме вземе и го гледам с плик... като видях, че е чантата ми стана много неловко!
Викам как така без попвод отиваме да я връщаме, той не сложи си я -и аз я приех с уговорката да не ми прави повече изненадващи подаръци, защото аз не съм му взела нищо пък и не си падам много по тея материални простотии едно цвете от градината на блока би ме зарадвало много повече толкова би било невинно и сладко!

След няколко дни -все едно нищо не съм му казала беше ми взел сваровски (даже не ми хареса)
Без да ме пита без нищо вместо да се зарадвам се нацуших и пак ми стана тъпо не мога да му кажа -"нямам пари да ти взема подарък за това и ти не ми взимай)
За края на месеца ми беше взел някаква рокля от зара и обувки... само за месец-не издържах и тогава доста се скарахме

Каза ми нещо което никога не съм вярвала че ще чуя точно от него "Аз те искам по дълго до себе си, а искаш ли да задържиш българка трябва да я купиш не ми се прави на скромна... "

Цяла вечер плаках не за обидата не за подаръците заради това че аз бях влюбена, а той дори не ме познаваше и ме приемаше за част от масата жени от всички останали!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: bf29032420
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много е обидно наистина и на мен би ми станало много кофти. На твое място му връщам всички подаръци и да ми забрави номера!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 23a1524614
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пишеш, че не можеш да му дадеш секс, повярвай ми твоята девственост за него е много по скъпа и ценна от най-развратния секс, който някоя може да му даде... И той не настоява, защото знае че все някога ще те има и ще ти е първият...Предполагам е поне малко по-голям от теб... Тъпо е, но това е истината... Много мъже си падат по момиченца ..и ти купува подаръци, за да е сигурен, че ще си само негова...Ти си реши ,дали това ти харесва..
Ж 36

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 68acc40d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Изглеждаш стойностна жена, но такива думи са обидни :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 090e1630b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Преди да прочета какво той ти е казал, вече знаех какво щях да ти пиша (понеже съм била в сходно положение) обаче след това негово изказване се питам, нима не знаеш вече какво трябва да направиш?! Безспорно доста жени са меркантилни и търсят изгодата от това, че някой мъж ги харесва, но да се държиш с всяка така, сякаш е точно такава, извинявай, ама си е проява на комплексарщина и абсолютна селяния!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e554dab4f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Той да не би случайно да е чужденец?
Защото знам, че чужденците имат такова мнения за българките -че са евтини и продажни... особено турците и арабите са убедени че познват ВСИЧКИ!
Ограничен е и имаш късмет че от рано си е показал същността...

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: cb84952b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Аз за такъв мъж мечтая. Ако го имах такъв щях да съм предоволна от живота.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 28178c524b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм в същото положение. Вече ми става неудобно. Постоянно някакви подаръци и то скъпи.. Нито съм ги искала нито нищо, но като му кажа и той се сърди. Не си падам по материалните неща, а и както ти и аз нямам толкова пари, че да му купувам скъпи подаръци. И на мен ми казва"не се прави на скромна, ако не ти ги купувам аз някой друг ще е"и т. н. Явно преди това са били с момичета, които постоянно са искали нещо(като 90%от момичетата днес)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 808a7ee9a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Съветвам те да му събереш "скъпоценните" подаръци, да му ги върнеш и да му кажеш, че не струваш няколко парцала и е много жалко, че не е могъл да прецени истинската ти стойност. След това го зарежи. Такъв човек не ти трябва. не се интересува от теб, а и щом смята че можеш да бъдеш купена, не те цени истински. И аз бях излизала с подобен, един път се бяхме видели и на следващия ми носи маркова дреха - е не я взех, тръгнах и повече не се видяхме. Дори не те е питал дали ти харесват нещата а ти купува някакви боклуци. Абе жалка история са такива мъже .Едно че не ценят себе си, защото трябва да си купуват вниманието на жените, а и не ценят и теб. Тоест струват по-малко от няколко парцала, а една стойностна личност е безценна.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7db0ca9b1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Този мъж случайно да не е араб?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d18eb73188
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Оле тоя е голям идиот бе като има пари какво яяя изобщо не му се връзвай щял да те купи, да купи на майка си...... знам гадно е но според мене трябва да си намериш момче по от твоята класа иначе постоянно ще ти е неудобно и неприятно особено ако излизаш с приятелите му от неговата компания които най-вероятно са фрашкани с пари. Пък и си млада и девствена, а това моето момиче е най-хубавото нещо да дадеш девствеността на някой който наистина обичаш, на някой на който му пука че си девствена, защото това означава, че ако дадеш на някое момче девствеността си означава, че си специална за него и той ще се почувства така. Пожелавам ти една истинска любов като моята ":):):):):)

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0b786006ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   ти сигурно си на 15-16 а той над 25, познах ли?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5f43d3d413
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това го е казал в момент на афект и е доста вероятно да е имал предвид "Харесвам те и това е моят начин да ти го покажа"
Сама казваш, че е мил с теб и те кара да се смееш...
А пък и в днешно време при това в България мъж да купи нещо на момиче без да очаква секс в замяна-наистина е влюбен!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 8861dfeb99
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   На мен ми стана неудобно поради почти същата причина. Казвам, , почти'', защото не ми е купувал подаръци. Но навсякъде плащаше сметки. Казвам, че съм жадна - купува ми вода, казвам, че ми се яде сладко - води ме в супермаркета и ме кара да си избера шоколад. Отиваме на бар - аз поръчвам, той плаща... Един или два пъти е допустимо, но на мен наистина ми стана неудобно. Казах му, , все ти даваш пари'', а той отговори, че това не било проблем, да не съм повдигала тоя въпрос. Добре, че не поиска и подаръци да ми купува, че щеше да стане още по-неловко... Та, при мен става дума за турчин, да не би и при теб да е така? Или пък арабин? Може би това е техният начин да покажат внимание... Не знам защо се е изразил така грубо. Вие изяснихте ли се после?

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 5293a02bc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Истинската любов няма нищо общо с материалните облаги. Като знаеш това, прави си сам изводи. Хубаво е че сърцето ти се е запазило чисто, не го предавай. Това ти е най-голямата скъпоценност. Бог с теб.

 
  ...
преди: 11 години, 7 месеца
hash: 308f4bf24a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Имам една приятелка, на която постоянно мъжете й купуват подаръци и разбира се очакват да си легнат с нея. Досега е имала само една сериозна връзка, а вече е на 28 години. Нали знаеш приказката "Мъжете за един секс са готови да имитират цяла връзка, а жените за една връзка и на секс са готови", нещо подобно беше. Така, че прави си изводите. Един мъж би направил много, за да завоюва една жена. Но стойностните жени не ги гонят с подаръци, защото знаят че при тях това не минава. Важни са малките жестове. Наблюдавай малките неща, които прави за теб, ако въобще прави такива. Друго си е да се отбие на работното ти място например и да те попита "Гладна ли си да отида да ти взема нещо". Един такъв жест е много по- стоплящ, отколкото някакъв скъп подарък с пари, които се чуди къде да похарчи. Замисли се.

Doriana

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker