Желанието ми да съм с него става все по - силно от мен самата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Желанието ми да съм с него става все по - силно от мен самата
преди: 12 години, 20 дни, прочетена 2510 пъти
Момиче съм на 21 години.
Преди 4 години се запознах с един мъж, който е с 10 години по - голям от мен.
Започна да ми харесва - явно и аз не му бях безразлична.
Знаех много добре, че от 2 години си има приятелка, но тя не живее в същия град като Нас.

Една вечер бяхме събрани в едно селце, когато той ме покани на танц и точно към края на танца получих най - нежната целувка. От тази вечер всеки ден, когато ме видеше идваше при мен прегръщаше ме, когато искаше да ме целува го правеше, обичаше да си играе с косата ми и винаги правеше комплименти. Харесваше ми всичко това, обичах да е около мен - караше ме да се чувствам все едно летя.

Една вечер към полунощ звънна телефона ми - беше той. Бил пред нас и искал да ме види.
Имаше проблеми поговорихме си, след което се сгуши в мен като малко котенце. И тази същата вечер аз повдигнах въпроса за приятелката му - казах му: Какво очакваш от мен? Имаш си приятелка, а тя как ли би се почувствала ако знае?
И отговора беше: Щом тя може да си го слага - да го прави, а и тя не е теб!

Млъкнах и не казах нищо. Мина лятото, а той все така си идваше при мен. Дойде време за училище и аз заминах за града в, който учех. След 2 - 3 дни ми се обади и в голямото междучасие дойде - беше ми купил закуска :) Прибрах се за събота и неделя. И точно тогава приспах с него - беше толкова нежно. Продължавахме да се виждаме около половин година, когато един ден реших да спра спрях да вдигам телефона си, не излизах там където беше той и всичко свърши. Намерих си друг приятел бяхме заедно 2 години и се разделихме. И когато мъжът за, който говоря ме видя с него ми се обади и ми каза : Това ли е избраника ти, той ли е до теб сега, а защо той.

И така доста време не го бях виждала, когато една приятелка ме покани в тяхното село (което е и неговото село) и както седях на масата, някой ме погали по косата - знаех, че беше той. Настръхнах цялата! Поговорихме си и ме запозна с приятелката си с, която вече живееха заедно. В този момент разбрах, че съм постъпила правилно, като се махнах от него.

Само една не разбирах приятелката му беше там гледаше ме лошо, а той ме държеше за ръката от време на време и когато си тръгваше ме целуна по бузата. Един ден ми се обади искал да ме види - видяхме се, приятелката му си била заминала малко при техните. И тогава ме попита: Вече май не си с оня. Искам и аз да питам нещо - Към мен някога изпитвала ли си нещо. И тогава казах не, а бях на крачка да скоча и да го нацелувам. И сега разбрах, че от вече близо година не са заедно с приятелката му и желанието ми да съм с него става все по - силно от мен самата. Когато го видя ми омекват колената и го искам до себе си, но не мога да му кажа и дума. Разминаваме се с колите, казваме си здрасти и всеки продължава.

Какво да правя? Дали този човек иска да съм с него? Дали съм го наранила? А как да контролирам себе си - пред него съм, като една срамежливо дете? Да си призная ли пред него, че всъщност искам да видя,
дали ще се получи между Нас?
Ще съм Ви много благодарна, ако ме посъветвате нещо!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 19 дни
hash: 99ee318ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Просто му кажи, че тогава си сгрешила и си му казала не, защото си мислила, че е още с приятелката си, а не си искала да приключват връзката заради теб. Ако те обича - ще те разбере, уверявам те в това. Потърси го, не мълчи! С мълчание нищо няма да постигнеш! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 17 дни
hash: be429bc0c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И отговора беше: Щом тя може да си го слага - да го прави, а и тя не е теб! -този израз е двойнствен, противоречи си, не може да е в едно изречение, защото означава 2 различни неща, не зн кои точно са верните
1. Щом тя може да си го слага - да го прави, ... -означава аз също мога!!! -означава обичам я още, но тя прави секс и на мен ми се прави.
2. А тя не е теб! -означава обичам те, ти си повече от нея.
3. И тогава ме попита: Вече май не си с оня. -означава че не го харесва, оня-казва, не името му. Искам и аз да питам нещо - Към мен някога изпитвала ли си нещо. -израз на обич, съмнение, дали го обичаш или си си играла.
4. Ти му казваш-не, значи имаш чувства, но не падаш по гръб да кажеш истината, не зная защо, само разтакване на време... и несигурност във връзката.
5. И така обобщение:
Той е по-стар, следователно му е интересно да е с по-млада, но не е сигурен че младите няма да му избягат, а жена му, тя му е по-сигурната. И се съмнява дали може да ти се разчита, все пак си била с друг..
Идва и те търси, жена му е зле от това, че е тръгнал с теб.
Ситуацията е такава, че ти ТРЯБВА ДА КАЖЕШ, ПРЕД НЕГО ИСТИНСКИТЕ ТИ ЧУВСТВА И ТОЙ ДА КАЖЕ ИСТИНСКИТЕ МУ ЧУВСТВА, да не се лъже жената му и бившият ти приятел, , защото ми се струва че наистина и той и ти се обичате, но просто той е несигурен в теб, защото си по-млада и не ти вярва че ще си дълго време с него, вярва че жена му му е по-сигурна.. Ако разбере че си сериозна, обичаш го, едва ли ще остане с жена си.. Не ми се вярва жена му да ходи с много мъже, щом е гледала накриво и е било зле от това.
Ако не го ценеше, щеше да й е все тази за него и щеше да мисли за нейните връзки.
Друг момент е ако е била безразлична и той нарочно да я е завел при теб, за да ревнува, тоогава е умишлено и още я обича и използва теб за да ревнува тя, но щом тя е гледала зле и е била притеснена, то по-вероятно е да не я обича нея. Също може да я е завел ти да ревнуваш и да го заобичаш повече. Прецени сама и си направи изводите. Ситуацията има две страни и едната е вярната. Ако си искрена да му кажеш истинските те чувства, мисля че ако те обича, ще бъдете заедно, ако не, ще те остави и няма да те лъже.
Бъди искрена и недей само да страдаш, ами решете този въпрос за да не се получава и губене на време повече в болка и тъга.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker