Нахално превезето курве! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Нахално превезето курве!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 5377 пъти
Здравейте, прекрасни хорица. Имам един не толкова прекрасен проблем... С приятелят ми сме заедно от 2 месеца а, се познаваме от почти година поради факта, че той беше от друг град. Писахме си доста дълъг период от време и той се реши да дойде в София намери си работа и тн. Проблемът се корени в страх. Има едно курвенско инфалнтилно момиче което не спира да му пиша и да му се натяга (Като казвам курвенско повярвайте ми наистина прилича на долна, превзета проститука с неизмерно голямо его. Не се заблуждавам, че не е красива, защото е. Та какво да правя моля ви не ми казвайте да говоря с него, защото вече съм го правила. Случайно съм я споменавала и съм си казвала мнението за нея но той изобщо не я мисли за долна, тъпа уличница, което ме притеснява много. Моля ви дайте ми някакви съвети. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 834fce0d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Според мен не се занимавай с тази, ако той държи на теб също няма да се занимава с нея. И тя рано или късно ще се откаже. Не и прави това удоволствие да и обръщаш внимание, защото тези "курвета", които живеят само за да крадът чуждите мъже и да вгорчават живота на приятелките им. Просто завиждат. А ако той случайно и обърне внимание по-добре ще си разбрала от раното какъв е всъщност и ще си намериш друг да не е единствения!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ac2af06911
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не обиждай първо и второ ако приятеля ти я харесва, не му пречи, защото... объркваш живота му. Ако иска ще дойде в софия, ако иска няма да дойде, не му пречи на чувствата.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ac2af06911
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   А той пише ли й? Какво му пише тя, как личи че му се натяга? Да не да се заблуждаваш? ТОй има ли по-специално отношение към нея? От къде се познават? От колко време се познават-защото ако е стара позната, няма как да не си пишат. Според мен може и да ревнуваш напразно. Обясни по-подробно, моля, за да видим дали наистина тя е виновната, той ли е виновния че й обръща внимание, ако се обичате какъв е проблема? Ти сигурна ли си че те обича и защо я защитава пък нея, от колко време се познават те и от колко време ходите с него и от колко време се познавате вие двамата? Ти познаваш ли я лично?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8bdfc19089
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Офффф и аз много мразя такива момичета, не мога да ги дишам!!! Не знам какво да ти кажа мацка.... нека той сам я разкара, а ако не го направи и позволи оная да му се слага и ти изневери... проости го разкарай!! Аман от лесни жени и лесни мъже!!!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: df2f8af0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   В София малко ли момчета/мъже има, та си хвана тоя? !

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: da261df08e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз съм аторката. Ами хора по какво да си личи постоянно го пита кога щял да си ходи към Пловдив да се видели... и подобни работи. Ужасно изнервящо е! Във фейсбук харесва всеки негов статус и не спира да коментира. :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: df2f8af0a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пак съм аз 5: Забрави за връзките от разстояние.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3eb0610a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Не знам какво да ти кажа, но от това което написа (в коментар номер 6) се съгласявам че тая е неква тъпа ку**а. И мен един път неква такава ми се изръси на един рожден ден. Идва и ми протега ръка, кани ме на танц и аз й отказах, щото не се занимавам с такива като нея, а и не слушам чалги. И тя като виде че й отказвам и като изръси "Оооо, отказваш на МЕН? "

Хаха, че ква си ти ма? Не може човек да ти отказва ли?
Егати западналото общество. Егати и тъпите момичета.

А до тая дето ТЕБ те дразни, явно наистина си се натиска на приятеля ти и иска нещо повече от него.
По-добре поговори пак с него и по-серизоно, и да знаеш, че ако го умоляваш да остане при теб и му се натягаш и ти и вричаш в любов...това няма да го спре, ако си е наумил да се отдаде на оная.
А и дори може да стане още по-лошо. Ще си каже "Гледай тая тука ме обича безумно, оная ми се натиска за секс...супер, 1 изстрел-2 заека"

Тъй че, леко покажи безгрижие и виж какво ще предприеме той. Ако държи на теб няма да посегне на оная. Ако не държи на теб и му е все тая...Колкото и да му се обясняваш в любов, той ще си преспи с оная и така. Дори ще се връща при теб и с теб ще спи, ако се залъжеш, че той се е отказал от оная и че ще бъде с теб.
НО НЕ МУ СЕ ДАВАЙ!! Ако преспи с оная, бии му шута и си търси някой истински в живота.

Успех :)

Едно Момче-20г.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ac2af06911
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   На него харесва ли му това, което тя прави? От колко време се познават,? Да не са стари познати от много години, защото може да я приема като приятелка. Не се страхувай, ако обича теб няма как да й обърне внимание повече от приятелско. Ако обаче има чувства към нея, ще му е приятно. Той отговаря ли й на съобщенията? Какво мисли той за нещата?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c4f2f41b24
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не знам за нея, но теб не ти прави чест НИКАКВА, че се изразяваш по този начин.
Жена ли си или си каруцар?

Тя ако е нахална, превзета и т. н. той няма да й се подаде на провокацията. Тук мъжете могат да кажат, че жените с типично "курвенско" поведение са им по-скоро смешни, но никога не ги вземат на сериозно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker