Измами ме - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Измами ме
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 3158 пъти
Здравейте. Нямам с кого да споделя цялата истина за мен и моят приятел ( бивш приятел ) Аз ще правя 18г.,а той ще прави 29години. Запознах се много случайно с него, хубав мъж е, грабна ми окото, 3 месеца ме канеше по кафета и т.н., но аз винаги отказвах. Живея в 12 етажен блок и аз бях с третата, която е с него от този блок. Уж сериозен мъж, работлив- да бе да .

Живяхме заедно 7 месеца, той една сметка не плати вкъщи, пари нямал, а може да плаща квартира където се оказа, че водел други и аз разбрах последният ден за това място. Ходил при една с колата на баща ми. Голям мъж, би трябвало да има мозък да ама не. Взел пари назаем от приятел на нашите 230 лв. казал, че ще ги върне след 20 дни. Вече 3 месеца не ги е върнал. Срамота.

Започнахме да се караме още на втория месец, но аз не повярвах, че е с мен по изгода... нашите ни издържаха... и накрая месец и половина близо два не ме потърси като жена, а той имал други. Диабетик е, няма здравни осигуровки, инсулина му беше свършил, намерихме. Неблагодарник.

Постоянно ме убиждаше и ме мачкаше, изгори ме с цигара нарочно и постоянно казваше цитирам : Ще ти натроша тиквата празна. Той е селянин от някакво село до ЧЕРВЕН БРЯГ. Добре. , най - много ме заболя от изневярата и лъжата, аз разбрах за парите прекалено късно. ИЗПОЛЗВАЛ МЕ Е за да преживее зимата, защото се занимава с строителство и зимата няма работа, а сега като го изгоних е започнал работа в магазин. Имахме идеи да работи СОТ или нещо и той казваше : НЕ ИСКАМ ШЕФОВЕ... Къде ми е бил акъла...? Направи ме на глупачка. Пред мъжете ми казваше жената, булката, а пред неговите бивши (надуваеми кукли), които са женени дори АЗ БЯХ НИКОЯ. Какво да правя сега? Има едно много добро момче, което ме харесва, но ме е страх, много ме е страх да не ме наранят отново!?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 дни
hash: 657afc7897
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Поне си се отървала от него... Ще ти е за урок занапред.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: e20caa1148
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   На изпита ми по Таекуон-до ме скъсаха заради пари.

 
  ...
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 4cc0810081
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Млада си, живота е пред теб. Натрупала си ценен опит и занапред ще бъдеш по-внимателна при избора на партньор. Изкарала си според мен даже късмет и евтино си се отървала от него за 200 лв... можеше къде по-голяма беля да ти направи и да ти съсипе живота. Я си представи, ако беше забременяла или родила дете от този тип. Или пък ако се бяхте оженили - да те прави на маймуна и да ти изневерява с години. Урокът е просто безценен.
Не се ядосвай, не го мисли и не поглеждай назад. Не ти трябва подобен психически тормоз - да те обижда и унижава ежедневно, да ти да търпиш. Манипулирал те е лесно, защото е видял че си неопитна и наивна. Всички правим грешки, важното е да не ги повтаряме. Напред и малко по-разумно. Любовта си е любов, ама е хубаво и да се мисли преди да се хвърлиш в нещата - иначе боли глава и учиш по-трудния начин :)

 
  ... горе^
преди: 7 години, 11 месеца
hash: 773d5d5918
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може ли да си толкова тъпа пу. ка, да те лъже някакъв задръстен сельо?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker