Втората ми жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Втората ми жена
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 2396 пъти
Разведох се 2005 година.

Бракът ми от доста време не вървеше, но човек все отлага и отлага, кара го по старо му и продължава да си живурка по познатия начин. Ставаш, отиваш на работа, прибираш се, гледаш ТВ, говориш нещо с детето, живееш за почивните дни. С жената от доста време бяхме не повече от съквартиранти. Лягаш си, обръща се на другата страна, винаги имала главоболие. Все типичните неща - спорове за сметки, за харчове, но нищо сериозно. Можеше така да си живуркаме още много, много годинки.

2004 г. срещнах обаче бивша моя любов от гимназията. Отидохме на кафе, почнахме да си пишим често по абв-то (нямаше тогава фейс-буци, скайпове), почваш да споделяш и такива неща. Както и да е, връзката ни се задълбочи и реших просто, че е дошъл моментът да почна отначало. Разведох се, не беше леко, но просто за мен път назад нямаше.

Много ме беше страх, че втората ми жена ще стане като първата, че бракът ми пак ще се превърне в съквартирантстване по принуда, че годините ще заличат и тръпката, и любовта, ще стане скучно и безлично, ще почнат главоболията, спането гръб до гръб. Вечно я дебнах като поведение и думи да не стане и тя такава просто. Това беше най-големият ми страх през годините. Роди ни се момченце, сега е бременна с второ, но (да чукна на дърво) опасенията ми си останаха само такива. Годините минават, а сме като в началото, но някак си доверието е по-голямо, не можем и един без друг, липсваме си страшно, ако нещо ни разделя.

Просто исках да споделя с всички нещастни във връзката си хора, че е добре човек да се раздели и да почне отначало, ако не е щастлив. Хората са различни, а лошият опит с друга жена или мъж не значи, че трябва да се отказваме да сме щастливи. Разводът за мен беше ново начало и шанс, а не някакъв вид срамота, падение или нещо такова. Не разбирам хората, които вечно отлагат, оправдават се с децата и такива неща, а отдавна не обичат жените си, имат си дори любовници и всички страдат.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: a1938b038c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аплодисменти и пожелания за още много красиви моменти със съпругата ти и децата ти. Да, разводът не минава леко, но минава.. :) После идва спокойствието и шанса за нов живот. Освободил си и бившата си съпруга от това - тя също има шанс за ново начало, дано и тя бъде щастлива.

Успех!
Плам

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: ba502eed6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво, браво, най-после късмет, защото си с правилния човек и се обичате

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 817aff94c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Много се радвам за теб и новата ти жена! Желая ви много щастие. Не винаги се случва по най добрият начин като при теб, понякога хората с години не намират половинката си, но ти си имал късмет, обичайте се и бъдете щастливи, всеки го заслужава...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 528b10e4f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз бях така, първата ми жена беше един голям боклук от Ботевградско, тъпа и ограничена, като майка си, която беше медсестра, но със самочувствие на двама доктори-просто ужас!

Ожених се за мома, 10г. по-млада от мен и вече 23г. сме заедно, в добро и лошо, но... заедно! Правим си взаимни компромиси, но се уважаваме и разбираме перфектно!

Така че, късай, хвърляй и започвай от ново!!!
Не се живее с идиот цял живот, това е мъка и нещастие-вервайте ми!

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: a1aaa2f66d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   от Автора
Мерси за подкрепата. Разбрахме, че жена ми е бременна с близнаци. Няма по-щастливи хора от нас. Хора, не се отказвайте - развеждайте се, ако не сте щастливи, защото животът е пълен с изненади.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6f3568734b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Браво, бъдете много щастливи. Иска ми се да имах твоята смелост, човека за който винаги съм мечтала ме чака да взема решение - но аз както ти каза все отлагам -причини-стандартните. Като чета такива постове, добивам увереност -дано някой ден и аз се похваля като теб....

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker