Май се влюбвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Май се влюбвам
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2701 пъти
Здравейте, искам да споделя нещо с вас, наскоро се запознах с едно момче по скайп и в началото ми се струваше че е поредния натрапник, но се оказа че е съвсем нормален и дори скромен. Е, не че не си правим шеги и закачки, но всичко си е в реда на нещата. Толкова бързо, а вече сме влюбени. Той пръв ми го каза, отначало не му вярвах, казвах му че ме лъже, той отричаше, аз пак и той... не знам може би е лудост, искаме да се видим, дели ни и голямо разстояние, той сега е в друга държава, по работа, военен е.

Ще се прибере обаче към септември, така ми каза. Гледаме се и на камерите всеки път, той ми казва че ме обожава, аз също много го харесвам. Пращаме си смс-чета, той ме нарича слънце, само като видя че е на линия и сърцето ми прескача, той е много зает но все пак намира време и за мен, казва ми всеки път, че много му липсвам, когато няма как да си пишем и тн. От различни градове сме, малко сме далечко, но искаме да се видим, когато той се прибере. Дано не съм се унесла, та въпроса ми е какво мислите вие за тази наша неочаквана любов, дали не ме лъже, да му вярвам ли, ако на някой му се е случвало подобно нещо, моля нека сподели, благодаря за отговорите, имам нужда от вас.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6e8b3ab668
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз знам на една моя позната, че й се беше случило.. Последно като имах контакт с нея остана тя да ходи при него, понеже той живееше в Англия и щяха да се женят. Бяха се виждали няколко пъти преди това.. Но пак по същия начин, той й се беше включил по скайп.. Вижте се :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3b9fb2da3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Авторката съм-не знам, но вече май ме е страх да се срещна с него, постоянно ми говори за секс, да знам че сега секса му липсва, но аз се страхувам да не бъда просто поредната му, а наистина имам чувства към него. Казва ми, че какво лошо има ако го искаме и двамата, да но аз съм още, ами девствена съм и той го знае и знаете как е, притеснявам се да не ме боли. Казва ми, че ме иска, желае, обича. Аз го попитах''ами ако не се чувствам готова? '', той ми казва че няма да го правим тогава, но... винаги има едно но и това наистина ме притеснява, кажете как да постъпя?, искам да се видим, но имам съмнения, как мислите, уф много съм объркана!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7f000afa9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Мъжете можем да изпитваме много силни чувства ... докато не свършим поне. Всичко е химия, хормони и течности в тва човешко тяло ....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 89849aacd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От авторката:номер 3, много добре знам или поне предполагам, че е така, но ако е само химия и хормони, то щяхме да нямаме разум и да разсъждаваме и щяхме просто да си се... сещаш се наляво и надясно, иначе благодаря за отговора, това за пореден път ме навежда на мисълта, че вие мъжете първо мислите с долните си глави, а пък за горните не знам, ама както виждам по-рядко ги използвате или може би изобщо, както и да е... мъже!

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: c9a1f8626d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Момичеееееее... пожелавам ти много любов с момчето!! Мисля, че си заслужава.!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker