Непрестанно ми иска пари - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Непрестанно ми иска пари
преди: 12 години, 16 дни, прочетена 4068 пъти
Приятелката ми е с три години по-малка от мен, тоест на 17 години.
Проблемът е, че хлътнах доста и чак сега осъзнах, че не е момиче за мен!
Много е красива и умна което е банална, но мноого рядка комбинация, особено в България!
Като казвам красива имам предвид наистина красавица и като казвам умна наистина говори толкова увлекателно, чете много и така.. /
Чак ме учуди как е възможно толкова интелигентен човек да бъде толкова материален!
В началото на връзката всичко беше наред, прекарвахме си страхотно!
Но в последствие тя започна да ми намеква непрестанно, че си била харесала нещо в този и онзи мол... в началото се отзовавах на прищевките като мислих че ще са едно две неща а и исках да я направя щастлива!
Но колкото повече и взимах толкова по непремерена в желанията си ставаше!
Започна да ми иска пари и да "разпускала"... разберете ме не прилича ни най-малко на м, атериалните курви или т. нар "златотърсачки"
Нито е наклепана със сто тона грим, нито е с деклотета до пъпа и просташки манталитет, ако беше такава нямаше изобщо да бъда очуден и щях да виня себе си за дето съм се влюбил в таква жена, но тя... просто беше неочаквано!
Ако беше някоя друга вероятно щях да я разкарам без да се замисля... но това момиче ми влезе под кожата!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 16 дни
hash: 69e57e0092
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   я се замисли ако нямаше пари щеше ли да ти обърне внимание откажи прищевките няколко пъти и стой че гледай реакции то парите са движеща сила

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 2724c74bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   О, приятелю..

В днешно време интелигентността и възпитанието са много голям бич!
Тези двете идеално прикриват свинете.. Или по-точно - свинското у човека!

Направи й забележка. Ако не става - разкарай я! :)

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: ae4ca0171c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   използва те и не те обича

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: 34299ef129
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Следващия път, когато ти поиска нещо, просто се направи на ударен и виж как ще реагира. По това ще ти стане ясно дали те използва и защо е с теб. Не се чувствай задължен да откликваш на всичките й прищявки.

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 72fcc41a65
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Начетена тарикатка е съвсем друго, но не и умна. Примери много - вземи голяма част от днешните политици, например :DОсвен това ще ти издам една тайна. Може да си кривиш душата, че си влюбен, обаче щом вече те дразни тази нейна особеност - свършила е вашата. Тези номера действително минават пред влюбените мъже, ти обаче си напълно изтрезнял. А ако останеш с нея - с времето направо ще я намразиш.

 
  ...


...
преди: 12 години, 16 дни
hash: a24f39fbc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Започни и ти да й правиш намеци, че си си харесал това или онова от този или онзи мол - я комплект въдичарски принадлежности, я кутия с инструменти, я някоя електронна джаджа...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 16 дни
hash: 1da3ff797b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хах човек, има една приказка:-Каквото и да ти говорят става дума за пари. Ходех с едно момиче уж нематериалистка.... цупеше се като плащах цялата сметка. Чак ми казваше:-Бъркаш ме с някоя. Аз не съм с теб заради парите ти и колата ти. Като се разделихме разбрах от нейна причтелка, че една от причините, е че не съм и давал пари... ба и к... вите прости. Сегашния и приятел щял да я води на Малдивите или Сеишелите не помня вече. Иначе те са интелигентни момичета и не ламтят за пари. Имат по-възвишени цели... хахахахаХайде виж дали като и откажеш да и купуваш това, онова ще се откаже от теб. Ако го направи надявам се да и обясниш що за човек е. Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 12 години, 16 дни
hash: 28eeb80e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не е луд този, който взима от баницата, а този който му я дава. Спри да й даваш и ще разбереш дали си заслужава... заради едната красота не си струва да й ходиш по задника.

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: e7a95506f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Спри й парите. Нека ''разпуска'' с джобните, които родителите й дават.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: 8eece600c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   За 20-годишен да си чак толкова платежоспособен, не ми се вярва. Не разбирам защо се оплакваш? След като позволяваш да ти се качват на главата проблемът си е твой.

 
  ...

...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 3a8473e5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   7, не си прав!!!

Момиче съм, вече жена. На 15 не работех, както и на 17, обаче в тоя период имах сериозни връзки, а по-късно и срещи - цупех се, когато някой ми плаща сметка, за подаръци без повод - абсурд! Това става въпрос за непознатите..
Иначе на човека с, който бях около година и половина, РАЗРЕШАВАХ да ми купува разни дребни нещица, и то чак след първата година!

Слушайте сега, мили хора - чуете ли някой да пропагандира с нещо, независимо пари, не-ламтеж за пари, коли и т.н. (Пример - "бъркаш ме с някоя"), то бъдете сигурни, че тези хора са ТОЧНО ТАКИВА за каквито НЕ се описват, ами забележете - дори го отричат с пълна сила! :D
Ако наистина бяха такива, просто щяха да го отсекат веднъж и до там, щяхте да усетите, ако е така!

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 0418ff94ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не е луд който яде зелника, а който му го дава!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 14 дни
hash: b9e2e13f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Брато, не че нещо, ама си бий шута докато е време. До де ептен не си е е.. ало мамата... Направи си "прост" експеримент, в продължение на един месец "казвай" като си пойска нещо, че нямаш, пък да видим дали до тогава ще е с теб, или няма да си е намерила друг, ако го пробваш, и си намери друг, хич да не те е яд Жени бол!

 
  ...
преди: 11 години, 9 месеца
hash: 68c69ed855
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не винаги можеш да ги познаеш. Имах подобна кратка връзка преди няколко години. Тъкмо бях завършил и се прибрах в родният си град, започнах работа и около година нямах никакви контакти с жени. По-голяма част от приятелите ми се бяха пръснали по света и общо взето не излизах особено. Тогава изведнъж я срещнах съвсем случайно. Изглеждаше супер естествено, интелигентна, любвеобилна и т. н. По едно време дори се замислих, че не е възможно да срещна подобно момиче. Но, както са казали хората, не винаги нещата са такива, каквито изглеждат. Скоро след, като станахме гаджета, започнаха и номерата. Постоянно искаше пари за щяло и нещяло, местата където ходехме никога не й се струваха достатъчно лъскави, докато дефакто, това беше най-доброто, което се предлагаше в града. Непрекъснато говореше как парите не й стигали, а си докарваше около 1500 лева на месец. Негодуваше, че баща й не работел, а човекът си беше пенсиониран моряк, блъскал цял живот по корабите, за да може семейството му да не се лишава от нищо, освен това взимаше тавана на пенсията. Издържах няколко месеца на капризите й и накрая ми писна. Реших елегантно да я изпробвам, даже не си и представях, че ефекта ще е толкова фрапантен. Бяхме отишли няколко двойки извън града за уикенда в една къща за гости. Разбира се, трябваше да си платим, и аз, правейки се на луд й поисках 20 лева с оправданието, че толкова не ми стигат, за да платя за двама ни. Е още на секундата бях зачеркнат от списъка й, два дена за нея все едно не бях там. След като се прибрахме, явно разбра, че вече кранчето е спряло и започна да си измисля разни оправдания, за да не се виждаме. Продължих да я търся за около месец, въпреки че тотално ми бе паднала в очите и накрая просто спрях, без да й казвам нищо. Тя също се правеше, че нищо не се е случило. От нея обаче разбрах колко лицемерни могат да бъдат някои хора и същевременно, колко добре се прикриват.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker