За мъжкото приятелство и третия човек - факторът ЖЕНА - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За мъжкото приятелство и третия човек - факторът ЖЕНА
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 2343 пъти
Амии здравейте, Споделящи :) Обещавам, че няма да ви занимавам с любовни триъгълници или многоъгълници. По-зле е. Виждате ли един колега ме запозна с приятеля ми. Като цяло готин пич(става дума за колегата) малко странен, егоцентрик, ама карай. Свикнала съм да се нагаждам с хората.

Отначало ходехме да пием по барчета биричка, а после водеше и най-добрия си приятел с него. и така лека по-лека с приятеля му станахме гаджета. Обаче... тук колегата май взе леко да ревнува. От време на време ми обяснява колко много си позволявам, как ако поиска може да ме съсипе, как ще почне да говори на приятеля ми глупости за мен и с връзката ни е свършено. ПОДЯВОЛИТЕ! А аз наистина държа на моето момче!

Та колегата, за накратко да го кажем Ж. , вчера ме заплашваше, че ако поиска ще ми създаде проблеми в университета, стига да съм престана и многоточие. В скайп не го търся, но той ме търси и пише глупости. Не мога да кажа нищо на приятеля ми, защото са много добри приятели още от деца. Живяли са заедно в университета и така. Когато съм с приятеля ми и Жоро се мъкне с нас. Бяхме на хижа в Странджа и той дойде с насVНяли, няма проблеми, ама се почна мрънка че му е топло, мрънка че му е студено, мрънка че му е не знам си кво си.... Въобще държи се като момиченце, а Пламен го слуша и търпи и вече ми е много странно... и ме плаши, защото той лъже и то доста убедително. До тук ме е лъгал за разни неща, ейй господи гледа те в очите и маже с две ръце. и... моля ви кажете кво-да правя. Да се дръпна ли! но не искам!!! моля ви дайте съвет как да се оправя с това момче....
Послепис, не сме деца вече на по 23-25години сме и тримата, но на! Моля помагайте!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 дни
hash: e612ac8257
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В общи линии нищо не можеш да направиш, единственото което ти остава е да почакаш нещата за завият в определената неясна посока. И аз така навремето с най-добрия ми приятел водехме борба за гаджето на наш общ познат. И какво стана? Аз тръгнах с нея, прекратих взаимоотношенията си с приятеля (по негова инициатива, не можа да преглътне факта, че мацето пристана на мен), впоследствие скъсах с мацката и като теглиш чертата какво се оказа? Без гадже и без най-добрият си приятел. Повярвай ми, нищо не можеш да направиш, вече е твърде късно - нито той ще си развали взаимоотношенията с приятеля си, нито ти ще можеш да повлияеш на когото и да било. Имам опит (горчив) и той показва, че ВИНАГИ нещата се развиват по един и същи сценарий, единствено с малки вариации.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 1f2256c836
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами аз не мога да разбера защо вместо да се правиш на ударена не поговориш директно и на 4 очи с въпросния Ж.?? ! Може би има нещо, което не споделяш тук, може да си го излъгала преди, да си му дала напразни надежди или знам ли и аз какво... Защо иначе само от едната ревност ще прави така. Има нещо друго, което го провокира. В крайна сметка ако ти наистина нямаш вина какво ти пречи да обясниш и на гаджето ти ситуацията. Ако не повярва докажи му, покажи хронология в скайп и т. н.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 924205aae5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Така, както го описваш звучи супер-нелогично. №2 е прав/а - или премълчаваш нещо, или има нещо, което и на теб самата не ти е ясно...
И другото - обратното на съветите на №2, на ниукого и нищо не си длъжна да показваш и да доказваш! Хората са заедно на доверие и добра воля! Влезеш ли отсега в ролята на оправдаваща се - цял живот ще го правиш. Казваш своето мнение от начало до край и млъкваш - ако някой има да добави или да си изясни нещо - той да те търси, не ти да тичаш подире му и да се оправдаваш.

Иначе от това, което си написала, излиза, че двамата са от "веселите", та тук "мъжкото приятелство и факторът жена" нямат нищо общо, по-скоро става въпрос за "двама отегчени съпрузи и любовница".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: f4b548bb26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хаха не били деца, а на 23-25 какви сте бе? !

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 81464ad7b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Запознай го с твоя приятелка и така той няма да се мъкне с вас, няма да се чувства пренебрегнат и изоставен от най-добрия му приятел. А бе намери му момиче

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker