''Важното е ти да ме обичаш'' - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121054)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7296)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

''Важното е ти да ме обичаш''
преди: 12 години, 10 дни, прочетена 2324 пъти
''Важното е ти да ме обичаш'' това са неговите думи.

Под които разбирам, че на него му е все едно и не ме обича. Казвайки ми, че с времето ще ме обича силно. Но.. Изневяра която продължи няколко години с мен и с нея. С една подробност, че с мен не е спал защото съм девствена. Искал мен да ме взима за жена и за това ме пази. Мислите ли, че ако сега му дам шанс и бъдем интимни би могъл да я забрави. Вярно ли е, че мъжете обичат само веднъж истински в живота си. И това което изпитва към нея ще е вечно, ще е с мен тялом, а ще мисли за нея. Пиша тук за да не се заблуждавам, за да видя вашите мнения по въпроса. Знам, че той не заслужава моята прошка а аз му я дадох в името на любовта. Ако иска нея защо не е с нея? Питала съм го а отговор никакъв. Простих всичко защото силните прощават. Но с времето омръзва. Все още имам надежда той ми я дава всеки път. Но ме е страх да рискувам и да му простя поредната изневяра отново, за да не наранявам отново себе си. Благодаря на всички дали мнението си по темата ми :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 9 дни
hash: f21b3eaa6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-тъпото е да спиш с него, за да я остави. Може би е омъжена, затова не може да бъде с нея. Може би е голямата му любов, но не може да я има. Може би тя го е пратила да си потърси друга, но той има скрупули да си легне и с теб. Всичко е възможно... Сара

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 1071b271ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   веднъж изневери ли.. ще го направи пак, по-добре го остави сега.... за да не те боли след време много повече.. когато чувствата ти станат още по-силни.

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: dabe4fed50
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не, мила, не силните не прощават, силните обичат себе си и не не страхуват да бъдат сами. Прощават слабохарактерните.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 5a3b5b0994
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като чета колко жени свършват с някакви пълни загубеняци направо ми става за жал за женското съсловие. Нали затова сте жени - за да изисквате от мъжете и да не се давате лесно, да трябва да ви сваляме и ухажваме, а не да лъжем една, да спим с друга и дори да не се опитваме да излъжем добре първата. И повярвай ми - не е вярно, че мъжете обичат само веднъж, че първата любов е истинската и никога не се забравя и другите глупости измислени или писани от депресирани хора, които понякога даже и песни за това пеят!

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 07f6de2b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Остави го... не ти трябва такъв човек :) Има толкова мъже с които живота ти ще е прекрасен, ще бъде само с теб и ще те прави щастлива всеки ден.... Как може да допускаш да си зависима от него... Успокояваш се в несигурни думи "пази ме.. ще ме заобича... (някога)".. хаха Това са са глупости! Не бъди оптимист, а реалист :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 165075e400
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Номер 3, браво! В момента живея точно такъв живот. Не ме е страх да съм сама.
Има простими и непростими неща.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 94b93036bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не съм съгласна, че мъжете обичат истински само веднъж и въобще като цяло не съм съгласна с това обичане само веднъж. Голяма глупост от твоя страна за да се оправдаваш, че си с него и да го търпиш. Каква си, гърбава ли си, без едно око ли си, без крак, ръка или без мозък. Мисля, че е последното, щом седиш и се унижаваш заради човек, който очевидно не те заслужава.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 2d0a110a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Номер 1 не е омъжена, няма деца, причината е в семейството му. Те не му разрешават да бъде с тази жена, защото и се носи лоша слава. Номер 2.. повторила се е тази изневяра многократно за което аз съм си виновна, че не съм му била шута отдавна. Номер 3 ме накара да се замисля, и да осъзная, хилядите пъти в които съм прощавала. Защо ли? Защото ми е детската любов първата любов, а сега вече съм на 18!! Като се замисля, може би и заради това, че съм била малка не разбираща, не видяла, не знаеща и т. н И в един момент се осъзнах, разбрах и видях това което преди не можех да видя и разбера. Номер 7 наистина не ме заслужава, да обичаш даден човек от далече да го гледаш да прегръща другата, а ти пак да държиш на него, къде ми е бил мозъка. Никой не слушах единствено сърцето. Но както каза номер 7 не съм гърбава, просто трябва да бъда твърда в решението си и да не му позволявам да ме мачка!!!

Авторката

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: cae8c448c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   „Те не му разрешават да бъде с тази жена, защото и се носи лоша слава. “
Авторке - защо ? е лоша славата, защото е спала с въпросното синче ли? Или просто не принадлежи към вашия етнос/религия?

Но не това е въпросът, ти света няма да можеш да оправиш, но от теб зависи, дали ще станеш негова жертва - жертва на загубените стари порядки и ограничения или ще поемеш по свои си път - ще се образоваш, ще отидеш да работиш другъде и НЯМА ДА СИ ЗАВИСИМА ОТ НЯКОИ МЪЖ, от неговото благоволение, от това, дали ще се ожени за теб.

Едно ти казвам - ти му трябваш само за съпруга, да ти направи 2 деца и да си стоиш у дома.
Ако избереш този път - ще сбъркаш. Рано или късно той ще събере смелост, родителите му ще остареят и ще загубят властта си (ще станат зависими от него) и ще те зареже (не е рядкост при мюсюлманите това) и ще си се ожени за която си иска - ако не тази, ще е следващата.
Губещата ще си ти!
И не е само така при този мъж, а при всички нему подобни лицемерни последователи на някакъв „морал“. Замисли се малко - какъв морал е този, осъждащ жените за всяка глупост, но даващ право на мъжете да имат безброй жени за УПОТРЕБА?
Лошо било името на сегашната му любовница?
С какво се отличаваш от нея?
И ти си същност негов парцал, само където още имаш една ципа между краката си, която тя може да си зашие при всеки гинеколог за три стотарки.

Хващай си куфарите като завършиш и изчезвай от това място. Има и други мъже, и други хора и ще видиш и друг начин на живот. Не си длъжна да го водиш, но си длъжна да видиш, да направиш избора си, за да не те е яд после. На 18 за теб живота сега започва, имаш време, но ако сега се омъжиш за подобен тип (не е нужно да е същия), то животът за теб ще приключи преди да е започнал.
Най-късно при първата си брачна нощ ще загубиш драгоценното съкровище и най-късно след развода си ще си също жена с „лошо име“ и ще трябва сама да се блъскаш в живота, ще си изхабена, с малки деца, изцедена и НЕдевствена. Какво правим тогава?
Какво правим, когато родителите на поредния „морален“ не са съгласни да бъде той с теб?

Затова не съди ами гледай ти да не попаднеш в ситуацията на въпросните госпожици и гледай ти да се измъкнеш от ограничените порядки на селото/градчето/семейството си, защото ще бъдеш осъдена да повториш съдбата на поколенията жени преди теб и ще станеш заложница на мъжете - ще живееш за техните нужди, техните прищявки, по техните правила, ще им прислужваш и гласът ти няма да има гласност, ще си зависима материално, социално, емоционално от тях. На тях не им дреме, мила, дали си била прощавала или не - той ти го е казал „Важното е да ме обичаш“ - демек - важно е да си натискаш парцалите, да ми се кланяш и да ме слушкаш, за да се оженя за теб и тогава да почне истинския екшън

Успех

ж. 27

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 8624a86769
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   авторке, какво значение има, че това ти е детската любов?? тази детска, първа любов е толкова преекспонирана в романи и сериали, че са промили сума мозъци. първата любов е случайност: какъв е шансът на 13-14-15 г. да срещнеш точно правилния човек, той също да те обича и с него да прекарате целия си живот? колко хора около теб се женят за първата любов? всяка любов е истинска, просто е различна!
а дали ще спиш с него или не, няма отношение към чувствата му, той явно те има за сигурна, а иначе иска да е с другата.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 2d0a110a2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 9 моят етнос ли..? Аз не съм циганка за разлика от нея, не че съм расистка! Лоща и е славата и не я харесва неговото семейство не защото е ромка, а защото е лека жена в пълния смисъл на думата, според теб да пускаш на всеки срещнат и най нагло родителите ти да те изгонят от къщата си защото си пропаднал морално какъв си? !! Аз взех моето решение, ще се науча да ценя и обичам първо себе пък тогава да мисля за другите. И не.. аз можех да легна с него и не ме спираше етноса и родителите ми а това, че исках да бъда обичана това е моята грешка, че се надявах. Раздадох си душата за хора които не заслужават да знаят дори и името ми. Авторката

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4f222a2434
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искаш да кажеш, че си влюбена в циганин, влюбен в проституираща циганка?
И какво правиш в тази компания, моето момиче? Знаеш ли колко много цигани са болни от спин, знаеш ли колко болести ще ти довлече манго?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker