Той ме обиди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме обиди
преди: 12 години, 16 дни, прочетена 3468 пъти
В гимназията тръгнах с едно момче, като хранех към него най-искрени чувства. Аз съм доверчива и всеотдайна. Няколко пъти обаче се разделяхме и събирахме и аз много страдах.
След като завършихме, аз изкарах висока оценка на кандидатстудентските изпити. Взех матурите с отличен и имах амбицията да вървя напред, да постигна успехи. А той нямаше никаква амбиция дори за работа. В момента живее в едно село, мете на центъра и копае градинката без никакво желание да се бори с живота. Докато бяхме заедно, никога не ме оценяваше, а аз много се измъчвах.
След поредната ни раздяла се запознах с друго момче. Той учи в университат, работи много и се бори. С него си говорим на различни теми, смеем се, но най-важното е, че проявява елементарно уважение и не ми се подиграва, ако сгреша. Бившият ми правеше и това. Но като видя, че съм го забравила, започна да тича след мен и уж ме обичаше. Но аз не вярвах и дълго време го отблъсквах.
Имам нужда от момче, което знае какво иска и се държи добре.
Една вечер бившият ми писа и аз отново отказах да съм с него. Той каза, че не разбирал какво съм написала. Отвърнах му да си вземе очила, за да прочете. Той отговори, че нямал пари, но за да спечели, трябвало да ме изкара на улицата да припечеля. Блокирах го отвсякъде. Стана ми много обидно. Толкова съм го подкрепяла. А другото момче, което споменах, дори един жест не съм направила за него. Но винаги се е държал прекрасно. Виновна ли съм, че искам нормално отношение, че търся някой амбициозен като мен, готов да се бори с живота, а не някой, когото да издържам и да ме унижава? Заслужила ли съм такива думи заради това ми желание?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 15 дни
hash: b21af7c973
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като не те оценява защо се впечатляваш? И защо се обиждаш, че ще те изкара на улицата? Ясно е, че няма как да стане. Може да се е пошегувал, а ти си се вързала.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 7a356f08dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момчето, което мете улицата и се опитва да Ви обижда просто не може да покаже чувствата си, защото дълбоко в себе си е ранима и нежна душа. Той искрено Ви обича и иска да Ви направи щастлива и богата, а и ви вярва на 100% щом е готов да Ви сподели със стотици други мъже на магистралата. Това че Ви нарича "простит**ка" е своеобразен скрит начин да демонстрира безграничната си любов към Вас... не знам как не виждате ясните послания в поведението му. А и отгоре на всичко е така да се каже "бед бой" - нещо за което всяка истинска жена би убила! Надявам се си разбрала какво искам да ти кажа ;)

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 9eda2425e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Честно казано, не ме учудва реакцията му. Нормално е за един комплексиран мъж да започне да злобее/ обижда когато види, че приятелката му се равива в доста по-добра насока, има амбиции и ги постига, а в последствие и може би ще изкарва по-добри пари. Била съм в същото положение: аз студентка с амбиции, а той със средно образование и без желание да се помръдне от провицията да потърси по-добра работа. Чувала съм изрази от сорта " Това, че учиш не значи, че трябва да имаш по-добра работа от мен и да взимаш повече пари. От къде на къде! Да не си нещо повече от мен" и " Не си мисли, че си много хубава и те харесват други момчета". Грозна работа :( Да, но аз завърших образованието си и тук и в чужбина, останах там да работя и сега имам приятел, за когото аз съм най-красивата и най-способна. Голяма вина имаш и ти за това, че не цениш себе си и си подбираш лоша компания. Имай ясна представа какъв искаш да бъде човека до теб и не се отказвай да го търсиш, не се примирявай с по-малко. Не се подценявай. Повярвай ми, след като прекараш 4 години в унивеситета, поживееш в голям град и започнеш работа, сама ще почнеш да усещаш разлика между вас във възгледите ви, рабиранията, целите в живота и т. н. Рано или късно вие ще се разделите! Ще срещнеш други хора, по-различни и ще видиш, че нещата не са навсякъде като в дълбоката провинция. Има и друг свят. Въобще се съжалявай за него и не се обиждай от думите му! Тези думи не значат нищо за теб и най-малко пък отразяват реалността. Думи казани в момент на безсилие и яд. Най-важното, не спирай да търсиш това, което искаш за себе си в този живот. Ще го намериш!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker