Едно момиче и една жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Едно момиче и една жена
преди: 12 години, 13 дни, прочетена 2119 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 18 години. Преди няколко години построиха едно заведение до нас и аз се запознах с една готвачка. Тя е на 46, омъжена и има двама сина. Та както и да е. Станахме близки, разменихме си телефоните, но един ден се скарахме. Аз й казах, че я обичам, но тя ми се обади и почна да ми се кара. След този ден аз постоянно я обиждах, подигравах й се и т. н. Постоянно се навъртах в нейния квартал с колелото. Жената реши, че я преследвам, но аз просто исках да съм повече време с нея и да ми прости за всичко! Намерих я във фейсбук, но тя не ми прие приятелството. След това намерих сестра й. Писах на сестра й, че ако не ми прости ще се самоубия и други тем подобни работи. Не след дълго ходих да давам обяснения в полицията, защо искам да се самоубивам, защо я преследвам и защо й налагам психически тормоз. След този ден не ми се живееше. Бях отчаяна от живота... Минаха няколко месеца оттогава, но аз още я обичам.

Другото, което е, когато тази жена излезе на почивка с колежката си и аз ако съм навън, постоянно я чувам да пита какво правя в момента и казва някакви неща за мен, но не ги чувам много ясно. Веднъж, когато бяхме седнали с приятели в заведението, където тя работи, на мен ми се доходи до тоалетна и слязох по стълбите, но се засякох с нея и после като се връщах, моите приятели ми казаха, че се е спряла и ме е гледала 2-3 минути т. е. докато вляза в тоалетната. Според Вас дали съжалява и е мъчно за мен, или аз си внушавам мои си работи? В момента имам забрана от полицията да говоря с нея т. е. да й налагам психически тормоз, но мога да й казвам "Здравей! Как си? ", но без да я обиждам. Искам да си поговоря с нея, но ме е страх да не извика пак полиция, защото имам едно предупреждение и не знам, ако говоря с нея дали няма да се стигне до съд. Помогнете ми, какво да направя, за да й кажа за пореден път, че я обичам и искам да ми прости?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 12 дни
hash: 853cc763db
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти си психично болна!? !? ! Това не е нормално да тормозиш така възрастни жени, осъзнаваш ли се? Теб трябва не полицията, еми в лудница да те затворят и пак ти е малко?? !? Не може ли да си нормално 18-годишно момиче, което излиза с приятели и се забавлява, радва се на младините си - къде си тръгнала с мухлясалия си мозък и лесбийските си наклонности да плашиш някаква обикновена женица!? ! Ако те знам коя си не знаеш колко болка мога да ти нанеса. Заради такива като теб сме на този хал. Психично болен изрод!?

 
  ...
преди: 12 години, 12 дни
hash: 1b1da0b039
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами да, гледала те е и се е чудела какво и е дошло до главата на тия години... Прегледай се, сериозно... Ако изобщо историята е истинска.

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 672b504b35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Историята е истинска и не мисля, че е приятно да се подигравате с чувствата на останалите! Аз съм напълно нормална за сведение и другото, което е дано един ден заплатите за грешките си с нещо наистина неприятно! Желая ви го от все сърце! :) Автор

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bb9f39c843
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Човек рано или късно си плаща за всичко, което е направил, добро и лошо. Просто ти обяснихме да отидеш на преглед, защото не е нормално да плашиш възрастни жени, това е психически тормоз. Осъзнай се, преди да си завършила в лудница или в някоя килия, защото постъпката ти е наказуема! Поговори с майка си за помощ!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d9954529f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не ми трябва преглед! Всеки има право да обича. Психически тормоз ли е да я моля за прошка? Не мисля... Аз я обичам и това едва ли някога ще се промени! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker