Помогнете ми - родителите ми не го харесват! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Помогнете ми - родителите ми не го харесват!
преди: 12 години, 4 дни, прочетена 11382 пъти
Здравейте, аз съм на 20 години, в много тежко положение съм. Обичам много едно момче, заедно сме вече 2 години, но родителите ми не го харесват, защото е малко несериозен и на външен вид също не го харесват. След първата година от връзката ни майка ми започна всеки ден да ме тормози, да го обижда пред мен, да се караме... И сега той замина за морето да работи и аз трябваше да отида при него след като завърша семестъра.

Но много си липсвахме и той се върна за малко да се видим, но не казахме на родителите си (и той излъга техните и аз мойте), наще разбраха и ме заключиха вкъщи, редуват се кой да ме пази да не замина. Забраниха ми да го виждам повече. Нищо не искам от тях, само да ме пуснат да си отида, но съм все едно в затвора, много ми е тежко, не спирам да плача. Моля ви дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 3 дни
hash: 33e67ab730
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, миличка!
И аз като теб три пъти съм пускала тема в сайта за това, че родителите ми не харесват моето момче. Аз съм на 23 и сме заедно с приятеля ми вече 5 години - отначало ми беше доста трудно, както на теб, не ми даваха пари, биеха ме (бях на 19!? ), не ме пускаха навън и много ме унижаваха. И знаеш ли къде е решението - изчакай. Вие ако се обичате, не се отказвайте един от друг - с времето всичко отшумява. Идва един момент в който родителите ти сами ще искат да се заблуждават, че нищо няма, но ще са се уморили от теб и примирено ще вдигнат ръцете. За любовта граници няма! Търпение и безразличие към родителските нападки, бъди сигурна, че ще победиш. Те нямат право да се месят, ама и моито родители са същите, та може и по-зле да са. Моите ми бяха правили магии, брат ми ме преследваше, баба ми бягаше след мен като ученичка да не се качвам в колата му, нищо не помага. Нищо не може да спре любовта. Изчакай и сама ще се увериш!
Успех мила!
Пиши какво е станало!
Поздрави!
В.

 
  ...
преди: 12 години, 3 дни
hash: 99b197ec57
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Благодаря ти много за съвета. :)

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: cbca7c57a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Родителите ти може да са прави. Понякога, колкото и трудно да ми е да го призная, нещата които казват са самата истина. Не минава малко време и се убеждаваш, но и аз като теб бях лудо влюбена и заслепена. Майка ми все казваше ''хората отстрани виждат по-добре", и тук се оказа права. Радвам се, че след много разправии родителите ми останах до мен и въпреки, че не бях права спрямо тях и си мислих, че пречат на щастието ми точно те бяха хората, които бяха до мен.

Сега съм щастливо омъжена за прекрасен човек. Съжалявам, че причиних болка и страдане на хората, които най-много обичам заради някой, за който не си е заслужавало. Тогава си мислих, че е най-добрия, най-прекрасния... уви не е било така. Каква е причината родителите ти да не го харесват. Не ми се вярва, че е само това как изглежда, но ти ни спестяваш подробности. Как да ти кажем, зарежи и загърби семейството си, като не знаем заслужава ли си?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 23 часа
hash: 286826804d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз съм на 26, и така карам 10 години вече..бях на 16..те не го харесаха, но с цената на всичко съм отстоявала любовта си... И все съм на тръни, все по напрежение..само аз ходя у тях, той у нас-не...нашите го мразят..който е в моето положение знае какво е.. било ме е страх да не му писне един ден.
не само за връзката си, но и за отношенията си с хората съм така.когато съм преценила, че си ми приятел, не се влияя кой какво казва..
а съм свидетел колко връзки се разпадат, заради родителите..като една моя позната..мама не харесваше приятеля си, тя стисна зъби и го остави..сега съжалява.
номер 3 явно също се е повлияла по някакъв начин. аз лично, ако ше се разделям с някого, ще е защото така съм решила, а не защото някой така ми е казал.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d83a21b4bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   От номер 1 до номер 4: Браво! Изказа се точно така, както и аз мисля! И аз живея със страх и напрежение, но признай, че с времето започва все по-малко да ти пука. Просто порасваме. А и щом вие вече 10 години сте заедно, просто няма място за родителска намеса. Аз съм още на петата година, но взе все по-малко да ме интересува мнението на ограничени родители, които и без това никога за нищо не са ме разбирали и подкрепяли. Авторката, какво става при теб?

 
  ...


...
преди: 7 години, 23 дни
hash: 4289e5e61e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имам връзка вече 2 години и 8 месеца, моето семейство не го харесват защото е с 10 години по - голям от мен, а аз съм на 20. Незнам и не разбирам какво е толкова лошото на това, че е по зрял, по опитен и ме обича. Помогнете ми да се справя

 
  ... горе^
преди: 6 години, 8 месеца
hash: 97739156c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм на 23 години и наще също не харесват приятеля ми. С него сме от 3 години заедно, преди това бяхме деца и двамата сме правили грешки, но сега не можем един без друг. Той е по-малък от мен с година. Баща ми не го харесва, защото някой му е казал, че са цигани... и от тогава край... не е за тебе... не ходя да спя в тях, той не идва в нас... виждаме се за по 2-3 часа, защото работим (аз и уча). Вече много ми писва изморявам се всеки ден след работа да се видим за малко и после да ме прибира къса ми се сърцето, че не мога да заспя до него съвет...

 
  ...
преди: 6 години, 8 месеца
hash: ba36d260f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Абе хора пълнолетни! Ква е тази детска психика, не знам! Хора на по 20-24 години са се тръшнали заради родителско одобрение. Правете това, което чувствате в личния си живот. Имате глава на раменете си, пълнолетни сте, кви родители, кви 5 лева! Ами кажете на родителите си, че очевидно няма да се омъжите за милионер, който е под чехъл, нито за Брад Пит ... обяснете им, че не сте мис Вселена, нито Мерелин Монро! Че държите на човека до вас, и светът няма да се свърши ако сбъркате. Хайде бъдете по уверени, вие не страдате от неподходяща любов, ами от липса на самостоятелност :) Правете разликата все пак!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0ddd51a304
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Здравейте, много Ви моля и аз за съвет, набедиха гаджето ми че е наркоман и родителите ми не искат да го виждат, вкопчили са се в бившия ми приятел че той бил идеален. Въпреки че бившия ми настрои родителите ми срещу него, много го обичам и много моля някои да ми даде съвет как да укротя родителите ми, защото само да се криеме не става, моля за помощ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 47ca71facb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 9 и аз имам същия проблем... И не знам какво да правя, защото и двамата държим един на друг, но родителите ми не го приемат.. съвет?

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e12611f45e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Дръжте се като възрастни хора, а не като ДЕЦА!

 
  ...
преди: 4 години, 9 месеца
hash: 46f7730045
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   И аз имам същия проблем...
С приятеля ми сме заедно от 4 години. Обаче родителите ми не го ислат не го харесват по скоро бих казала че го мразят. Всеки ден се боря за любовта си, но се оказс доста изморително аз съм на 19 а той на 21. Всеки ден имам проблеми с родителите си и всеки ден ме карат да избирам дали те или него. Постоянно ме заплашват, че ако избера него повече никога няма да ги видя и изобщо да не съм смеела да ги потърся... Това е ужасно нещо не искам да правя такъв избор все пак това е моя живот и искам и те да го разберат. От 4 години въртим една и съща тема, но аз не съм си и помисляла да се разделя с него. Моля кажете ми още какво да направя? , как да оправя нещата? Изобщо могат ли да се оправят без да губя родители или човека когото обичам?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 09f60220ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравейте!
И аз се намирам в подобна ситуация и моля за съвет. От няколко месеца ходим с приятеля ми но на скоро родителите ми са ровили в нашия чат и са чели неща, които не са им допаднали

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: daf6998236
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте, аз съм на 22г и се намирам в същото положение. С приятеля ми сме заедно от 10 месеца, от начало всичко беше прекрасно, той самият попита баща ми дали може да ме покани на среща, тъй като разликата ни е 12г, баща ми се съгласи, след което на няколко пъти идваше у дома на празници. В един момент родителите ми решиха, че не го харесват и не е за мен, не ми разрешаваха да оставам при него, започнаха на ме бият, изкарахме най кошмарните Коледни и Новогодишни празници. Техните доводи бяха, че той е по голям, пиел и щял да ме пребива от бой. В моите очи той е прекрасен мъж и човек, но немога да се боря със семейството си, поисках да си тръгна, не ме пуснаха, а ме пребиха, взимат ми телефона, компютъра, исках няколко пъти да се махна, да започна нов самостоятелен живот, дори без тях, но уви не, а сега в това положение, едва успявам да се крия и да ходя при него, поддържаме връзка, която е толкова желана и изпънена с любов, но същевременно и трудна. Съвети?

 
  ...
преди: 4 години, 28 дни
hash: 76624bfa45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Ти си пълнолетна, можеш сама да си решаваш. Предполагам, че вашите те издържат и затова си зависима от решенията им.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 27 дни
hash: daf6998236
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да, издържат ме, но аз искам да взема живота си в свои ръце, да започна работа, да завърша успешно, говорихме казах им го, но не пожелаха да ме пуснат, а приятелят ми също страда, че неможем да сме заедно. Немога да си тръгна нр защото неискам, а защото ме спират и бият.

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 3e7e9f17e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Здравейте, аз съм авторката на темата. За мен тази тема е затворена отдавна, но тъй като получавам известия реших да споделя какво се случи, може да е от полза на някоя от вас. В моя случай родителите ми бяха прави!
Аз разбира се не се отказах лесно и след лятото (с началото на семестъра) започнахме да се виждаме тайно, като бягам от някои лекции и т.н. Не след дълго признах и на родителите си и те вдигнаха ръце или поне не ми правеха чак такива проблеми. Всичко супер. И така през април месец един ден приятелят ми каза,че е болен и отложи срещата ни. Аз реших да отида до тях въпреки това, да го изненадам. Изненадана бях аз, когато го видях с друго момиче за ръка да отиват у тях...Така приключи тази история. Сега съм щастливо омъжена с дете. И дори се радвам, че се случи така. Естествено съжалявам,че съм създала толкова грижи на родителите си, които винаги са ми мислили само доброто! Поздрави! Дано при вас всичко се оправи по един или друг начин! Бъдете здрави и щастливи! :)

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: d589c4fcf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   #16 А той пие ли наистина? Възможно е даже да не си разбрала, ако е зависим от алкохола, но това е сериозен проблем. Отначало всички се показват от най-добрата си страна, но като поживееш с тях, откриваш не толкова приятни неща. Това, че се обичате сега и ходите скрито, разпалва желанието, но не значи, че връзката ще е успешна. А ти си помисли сериозно, можеш ли да си намериш достатъчно доходна работа, за да си поемеш сама всички разходи - квартира, храна, консумативи, следване и да се справяш без родителите си? Пробвай да потърсиш, започни, търсенето на квартира също. Това значи да си самостоятелна. Ако ти потрябва една ютия, примерно, ще идеш да си я купиш, една чиния и чаша и всичко необходимо, което сега намираш в къщи. Съветвам те да не разчиташ на приятеля си, че ще ти поеме всички разходи, защото любовните срещи са едно, съвместният живот съвсем друго и не са изключени неприятни изненади. Освен това не казваш той предлага ли ти подобен вариант и въобще нещо освен тайни срещи?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 26 дни
hash: 5c2e24d98b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Когато бях на 19, бях с едно момче, в което бях много влюбена, но майка ми не го харесваше. Той беше татуист с много татуировки и специфичен външен вид. Каквото и да правех, както и да се опитвах да обясня на майка ми, че той е свестен човек и е сериозен, че характерът му няма нищо общо със стила и работата му, тя не чуваше. Мислеше, че е наркоман, че ще пропадна покрай него и някакви такива неща... Дълго време с него се крихме, накрая заминах да уча в друг град и той се премести да работи там. Бяхме заедно и вече нямаше кой да ни спре.

ДА, обаче мина малко време и започнахме да се караме. Разделихме се точно когато майка ми вече беше вдигнала ръце от мен и даже започна да го приема. Сега с него сме приятели, той си намери друга и вече дълго време са заедно, даже мислят да имат деца, но искам да ти кажа, че понякога твоят човек те привлича повече тъкмо защото някой се опитва да ви раздели. Едва когато можете да бъдете заедно спокойно и невъзпрепятствано от други хора, едва тогава разбираш дали наистина сте един за друг. УСпех!

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: e4c7dc0649
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Родителите понякога виждат реално нещата, и често са прави. 16, ами този е по-голям, нормално е да не го харесват. Мъж на 34-35 да се занимава с 20 годишна не е много ОК. Годините не са само цифри.
И аз като по-малка съм се засягала като не харесват гаджето, но после съм се убедила, че да били прави за доста неща. Родителите преценят дали умствено си подхождате, по характери. Ако този пие, и си личи, ами не е мечтано гадже за щерката. Не се сърдете на родителите си. Мъжете в живота ви ще си идват и отиват, но родителите остават. Не си заслужава да се карате и мразите заради някой си. Замислете се дали не са прави.

 
  ...

...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 739972eaf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз съм на 21 години, момиче. Миналата година се сгодих, но родителите ми не харесват годеника ми, опитаха се да ми вдигнат невероятен скандал, но не им се получи, дори ми поставиха ултиматум- или се разделям с него, или нямам вече родители. Казах, че нямам намерение да избирам и ако те решат да не са част от живота ми, то това е тяхно решение и не мога да ги спра. И така 1 година не желаеха да имат какъвто и да било контакт с мен- не сме се виждали, не сме се чували, но наскоро забременях и откакто им казах, си промениха мнението и вече искат да са част от живота ми. За мен тоя цирк беше напълно излишен, но явно на тях им е било нужно да минат през това. Аз знаех, че рано или късно ще се светнат. Радвам се, че стана след 1 година, а не след 20.

Смятам, че всеки сам трябва да си избира пътя и да умее обективно да си преценява кое е най-доброто в случая. Съветите винаги съм оценявала, но не съм приемала за чиста монета. Като цяло ми е малко странно, млади хора на по 20 и нагоре да са толкова зависими от родителите си, че не могат да вземат подобно важно решение за собствения си живот.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 00ea3ad524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Много ви моля помогнете с някой съвет аз съм на 16 години след няколко месеца правя 17 моята връзка с моят приятел е 8 месеца той е на 23 години имаме определена дата за сватба мойте родители го гонят преди бяха в много добри отношения с него но заради моята бъдеща свекърва не са моля ви искам съвет от вас дами как да се справям те ме спират от него забраняват ми какво да направя обиждат ме бият ме не искам да съм между чукът и наковалнята моля ви дайте ми съвет

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 00ea3ad524
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Много ви моля помогнете с някой съвет аз съм на 16 години след няколко месеца правя 17 моята връзка с моят приятел е 8 месеца той е на 23 години имаме определена дата за сватба мойте родители го гонят преди бяха в много добри отношения с него но заради моята бъдеща свекърва не са моля ви искам съвет от вас дами как да се справям те ме спират от него забраняват ми какво да направя обиждат ме бият ме не искам да съм между чукът и наковалнята моля ви дайте ми съвет

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 00ea3ad524
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Много ви моля помогнете с някой съвет аз съм на 16 години след няколко месеца правя 17 моята връзка с моят приятел е 8 месеца той е на 23 години имаме определена дата за сватба мойте родители го гонят преди бяха в много добри отношения с него но заради моята бъдеща свекърва не са моля ви искам съвет от вас дами как да се справям те ме спират от него забраняват ми какво да направя обиждат ме бият ме не искам да съм между чукът и наковалнята моля ви дайте ми съвет

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker