Любов от приказките, или кошмар? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов от приказките, или кошмар?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1769 пъти
Здравейте! Споделям ви тази история, защото ми трябва помощ. На 16 години съм и съм от малък град. Тази история започва още, когато бях на 10. Тогава бях дете и не осъзнавах, какво е истинската любов. Та майка ми имаше една приятелка, в която ходехме редовно. Тази приятелка има син-тогава той беше на 16. Чак ми става смешно, когато си представя на тази възраст да се занимавам с 10 годишен. Това момче постоянно ми правеше комплименти, и аз винаги се изчервявах. Не разбирах защо ми се подкосяваха краката още щом го видя и сърцето ми забиваше като лудо. Усещах онези пеперудки в стомаха... И щом ми се усмихнеше просто се чувствах щастлива.

С течение на времето много се привързах към него. Имах нужда да го виждам, дори и за малко. Но така се стекоха нещата, че той започна да граби от живота с пълни шепи, а аз се оставих на детството си. Годините си минаваха, но незнайно защо често го сънувах. Та до ден днешен смених няколко връзки, но го нямаше това чувство което бях изпитала като по-малка.

Преди 2 месеца момчето, което вече се бе превърнало в мъж ми писа във фейсбук да се видим, да изпушим по една цигара... Аз се съгласих, защото имах нужда да поговорим. Излязохме, разходихме се, говорихме и в един момент той ми се усмихна по онзи начин, който преди ме караше да се изчервявам. На мен ми стана неудобно и се прибрах.

След седмица пак ми писа и излязохме с колата му. Всичко вървеше добре докато не ме целуна. Аз се дръпнах, защото знам че си има приятелка, пък и не исках отново да се привързвам така. Той ме целуна отново и тогава усетих, , пеперудките в стомаха`` не се дръпнах и може би там ми беше грешката. Нататък какво се случи в колата можете да се досетите. От тогава започнахме да се виждаме в седмицата 2пъти, но забелязах че той ме иска само за секс. А аз съм толкова влюбена, че съм готова и ``курва`` да му бъда, само и само да съм с него. В същото време много ме боли, защото се чувствам използвана. Чудя се да поговоря ли с него и ако да какво да му кажа :X :X :X вече всяка вечер го сънувам направо съм обсебена....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0a3569cca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съветът ми към теб е да приключиш с всичко това докато чувствата ти към него не са се задълбочили. Ясно е, че те използва само за секс, но не му го позволявай, защото ще дойде момент, когато ще му омръзнеш, ще си намери друга, с която да се забавлява и ще те зареже, тогава ти ще се чувстваш ужасно, заради това, че си позволявала подобно отношение към теб.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8ad2d08336
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз пък те съветвам да го изживееш. Това момче очевидно ти е първата любов, при това още от детството. Няма да ти е лесно да го оставиш, обичайки го така, още повече когато си на 16.

Ако сама не си набиваш в главата, че всичко е просто секс и си "курва", един ден когато нещата приключат няма да се чувстваш зле. Той може да има различни причини да спи с теб, въпреки приятелката си, и не винаги е задължително да е долен курвар... Аз ако исках да спя с някого ей така, последният човек, към когото щях да се обърна, е семеен приятел, когото познавам от дете.

Та изживей това, което ти се случва и му се радвай. На 16 си. Може утре да се събудиш и да осъзнаеш, че нищо нямаш към него, че е просто един по детски изграден образ, може да се влюбиш в друг... въобще може да ти се случат 100 неща, животът е пред теб. Но за да ти се случат нови неща, трябва да забравиш старото, а най-лесният начин да го направиш, е да го изживееш.

Успех :)

Д.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6d5ee220c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   В заглавието ти не трябва да има запетая! / Поправачът /

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker