Аз съм глупачка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Аз съм глупачка
преди: 12 години, 11 дни, прочетена 2623 пъти
Здравейте, момиче съм от град Бургас. Имала съм няколко връзки досега, но всичките неуспешни. Момчетата бяха прекалено несериозни, а и имахме разногласия в доста отношения. Мечтаех, да срещна някой, който да прилича на мен, да не ме разочарова и да заслужи доверието и обичта ми.

Ето, че този човек се появи в живота ми. Виждаме се от около месец и половина. Абсолютен джентълмен, винаги проявява разбиране. Много интелигентен, можем да говорим на всякакви теми без да се оттегча, а освен това е и симпатичен.

Проблемът е, че не изпитвам привличане към него. Приятно ми е да излизаме, да си говорим и да прекарваме времето си заедно, но не мога да го възприема като нещо повече от приятел. Аз съм човек, който обича предизвикателствата, а той определено, не е такова. А може би си падам и малко мазохистка?

Аз съм известна с това, че винаги хвърлям око на неподходящите и оставам наранена. Знам, че той държи на мен и никога не би си позволил да ме нарани. Според вас да продължа ли да излизам с него или просто да се откажа, щом не мога да почувствам нищо?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 дни
hash: 846f920cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не съм изненадан... света е пълен с жени, които търсят Женомразци, които искат мъжете да се държат лошо с тях, за да задоволят собствената си извратена патология :). Или иначе казано светът е пълен с махосистки. :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 20efa8c413
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И аз съм същата! Намерих човека, за когото съм мечтала и след 1 месец го оставих.. вярно, че имаше някои неща, които не ми харесваха, но не бяха чак такъв повод да си тръгна от него.. Ще има да си бутаме с теб главите, авторке... Но аз знаеш ли как прецених нещата за себе си - идеален беше наистина, но не го чувствах.. нямах желание да го гушна и да го целуна и всичко... Как щях да живея тогава?? Не бих могла! Предпочитам да чувствам и да обичам.. да правя секс със страст и любов! Аз ти предлагам обаче да му дадеш шанс, изчакай, нещата може да се променят! :)

Модераторите, хайде по-бързо да публикувате коментарите! Не може на 2 дни да се обновяват темите! Понякога хората се нуждаят от спешни съвети и тогава целта ви да сте полезни не е постигната!

 
  ...
преди: 12 години, 10 дни
hash: 3e6b4f76b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Безкрайно съм щастлив, че през живота си не съм срещнал жени като N2 и авторката!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 9 дни
hash: 196ff26b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всички жени търсят така да се каже "лоши момчета", които да поправят и да направят "добри мъже". Друг е въпроса, че има три изхода:
1. Не успяват и се лошите момчета ги зарязват
2. Женят се и ядат бой и унижения
3. Успяват и новите добри момчета вече са скучни и трябва да се сменят.

Има много причини за тази женска глупост, основните са генетично заложени, други са породени от проблеми с бащата :) Жените го знаят това, но те не мислят, а чувстват! Като заключение искам да ви кажа - оправяйте се!!!

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: d7bb3a953e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Не си глупачка, просто ти трябва време. Месец и половина е нищо време, но според мен можеш поне да пробваш - ако в секса ти е скучно и тъпо - спирай още сега. Макар че хората рядко си пасват от първия път. А бе бързай да пускаш питомното и да гониш дивото - един ден може да съжаляваш, свестни мъже почти не останаха

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: f941cbec7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не е редно да имаш с него нещо повече от добро приятелство, в противен случай ти ще си тази, която ще го нарани дълбоко. Имаш нужда от предизвикателство, авантюра, нещо вълнуващо няма значение, че може да страдаш важното е да се чувстваш пълноценно.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c3fbaf68a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна с номер 6-няма ли тръпка, зарежи ги тия работи-бил еди какъв си, разбирал те... дрън, дрън, любовта е емоция, всяко влюбване е различно, но както виждам при теб я няма онази страст, която движи нещата, само с уважение и разбирателство не става, не е достатъчно, а щом досега не си изпитала това, едва ли по-нататък ще се случи със този сегашния господин, не знам все пак, но поне за мен такава връзка няма да продължи дълго, омитай се на време и това е, УСПЕХ, ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СРЕЩНЕШ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ, КЪСМЕТ:))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker