Дайте мнение - Сложна и тъжна история... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дайте мнение - Сложна и тъжна история...
преди: 12 години, 8 дни, прочетена 2304 пъти
Здравейте, аз съм момче на 21, а тя на 20. Заедно сме от 5 години, обичахме се истински, споделяли сме си абсолютно всичко, но аз и много съм я наранявал. Мислех си че никога няма да ме напусне...

Миналата година по това време бяхме много охладнели и имаше едно момче, което постоянно и се натискаше (той е от нейния клас и прави така с всяко по-хубаво момиче). Тя го харесваше малко и след като аз я отблъснах тя реши да ми изневери с него. Излизали са няколко пъти с него и още едно момче и момиче от техния клас. Целували са се няколко пъти и нищо повече. Той не и обърна достатъчно внимание, аз разбрах за него, казах и и тя реши, че е сгрешила, че съжалява и поиска да се оправим.

Тази година тя замина да учи в София. Осъзна с какво съм я ограничавал - постоянно е трябвало да се съобразява с мен, къде, с кого и какво прави, за пиене, пушене и т.н. А аз съм подхождал и малко по-грубо, за да и обясня, че някой неща не са хубави и правилни, но тя е като децата - колкото повече е забранено, толкова повече го иска и докато не си очука сама главата...

Там въпросното момче от миналата година пак я е търсело цяла година. Последния месец се наложи да се разделим (да не се виждаме за цял месец) и на втората седмица тя ми сервира, че ще излезе с приятелката си от стария клас и той щял да дойде (той се натрапил и може би е така). При което аз се ядосах и и казах да прави каквото иска, но бях бесен. На другия ден не и се обаждах. Тя ми се обади и ми каза, че ще се събират няколко души от стария клас при което и той е там. Аз и казах, че така няма да стане и не искам да я виждам вече.

На другия ден осъзнах грешката си, но вече беше късно. Тя ми каза, че след като съм я отблъснал пак е изпитала силно привличане към него и иска да излезе с него за да си подреди чувствата, да разбере какво точно изпитва. Излизаха няколко пъти, целували са се, той и е казал "Ако искаш да разбереш дали ще ти е хубаво, трябва да опиташ". Запалил и е искрата и се прибра в нашия град и повече не и се обади. Тя започна да се влюбва много, изгуби чувства към мен. Сега, от 2 седмици и тя си е в нашия град, но още не може да реши... Излиза с неговата компания, ходи с тях на дискотека...
Аз съм търпелив, защото много я обичам. Обещах и да променя всичко в което съм грешил.

Сега тя не може да реши. В един момент ми казва искам да се оправим и да го забравя, че иска да и помогна да го направи. В следващия, той и звънва и тя губи ума и дума. Веднъж даже ми каза, че не знае дали е възможно да си върне чувствата към мен...

На всичко това оказват голямо влияние и приятелките и със съвети от сорта:
"Гледай си кефа, те да се оправят"
"Бъди егоистка, не се съобразявай с никого"
а тя не е такава и не трябва да бъде. Защото аз изстрадах адски много от всичко това и вече съм на ръба...

Какво мислите вие? Може ли нещата да се оправят?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 8 дни
hash: db092c76b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Нещата биха могли да се оправят, ако и двамата се промените (пораснете). Така на този акъл нищо няма да излезе, даже и по-лошо ще става.

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 3b13689b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ОМГ човече, как я търпиш? Виж, аз съм момиче, но ще ти дам съвет, който ще я накара много бързичко да вземе това решение най-после. Като за начало - СПРИ да я търсиш, ама наистина! Даже и кажи, че вече си уморен да играеш тази игра и ако иска да е с тебе да те потърси, ама по-бързо, защото няма да я чакаш цял живот я. Ако те обича ще си промени решението и ще се върне при теб през това време, ако остане при другия и пак ти кажe, че не е сигурна какво иска - спри всякакви контакти с нея!!!

Сега си влюбен,заслепен....НО не й позволявай да те върти така на пръста си. Тя може и цял ден да не е сигурна в себе си...защо трябва да те използва? Защо трябва да хабиш ценно време по нея? Замисли се....когато се разделите окончателно това не означава, че ще си сам винаги...Можеш да флиртуваш с други на воля, докато не срещнеш истинската любов, апък може и да останеш сам - докато срещнеш любовта. Само не позволявай да те върти на малкия си пръст. Кажи и, че ти е писнало вече, и да решава. И НЕ ОМЕКВАЙ ПРЕД НЕЯ!!
Успех! Дано съвета ми ти помогне!

 
  ...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 41e317f0f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Тая връзка няма да я бъде, но ако искаш си прави кефа с мацката докато можеш. Мога да ти цитирам половината ти изповед - пълна е с такива недвусмислени сигнали, но ще ти постна само тоя: "Тя започна да се влюбва много, изгуби чувства към мен.". Какво повече искаш да ти каже?? Ти си резервата и я чакаш с отворени обятия. Ти си там безусловно. Тя не знае защо, но вече не иска да е с теб. Инстинктите й й казват да търси другия - той я иска, но тя все още не го притежава.

Според мен и с него ще се скапят нещата, но след време. Пак ти казвам - гледай си кефа и не си вдигай очакванията, пък каквото стане! Име едно място след което отношенията са "beyond repair", т.е. каквото и да правиш, не можеш да трупаш червени точки. Успех и се надявам да не съм прав! Виж си и твоите грешки и се опитвай с времето да ги оправяш - отведнъж няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 90fb0d7153
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На мен ми е направило впечатление, че момичетата си падат по момчетата, които се държат едно такова никакво с тях. Демек колкото повече й ходиш по гъза, толкова по-непривлекателен ще си за нея. Даже няма да забравя веднъж един познат как една дойде при него и той й вика: "Абе хубава си, ама следващия път да си гримирана и на висок ток". Е бога ми на сутринта я наеба и повече не й звънна, за сметка на това тя го търси сигурни по 5 пъти на ден. Сега ще ме нападнете сигурно, че не всички жени били такива... еми и аз така си мислех, ама друго излиза.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 5c2e291213
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе я се разделяйте, за да престанеш да тормозиш момичето! Не си дорасъл още за сериозни взаимоотношения. И аз да съм, и аз ще охладнея към теб, ако всеки път, когато излизам някъде, ми казваш, че не искаш да ме виждаш повече. Ужас! То няма стабилност, няма сигурност, нищо няма. А тя поне е искрена - имала е дори смелостта да ти каже, че се влюбва в друг. Добро утро, това се случва на всички рано или късно, а особено в тази възраст и при такъв "мъж" насреща - съвсем.

Търпелив бил? Ха-ха, къде го това търпение, че нещо ми се загуби между редовете. Това, че я тормозиш постоянно и не си се отказал напълно от нея не те прави търпелив, а тотален егоист.

Д.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 5c2e291213
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Абе я се разделяйте, за да престанеш да тормозиш момичето! Не си дорасъл още за сериозни взаимоотношения. И аз да съм, и аз ще охладнея към теб, ако всеки път, когато излизам някъде, ми казваш, че не искаш да ме виждаш повече. Ужас! То няма стабилност, няма сигурност, нищо няма. А тя поне е искрена - имала е дори смелостта да ти каже, че се влюбва в друг. Добро утро, това се случва на всички рано или късно, а особено в тази възраст и при такъв "мъж" насреща - съвсем.

Търпелив бил? Ха-ха, къде го това търпение, че нещо ми се загуби между редовете. Това, че я тормозиш постоянно и не си се отказал напълно от нея не те прави търпелив, а тотален егоист.

Д.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: 0322b17606
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ОСТАВИ Я. ВЕДНЪЖ КАТО СЕ ПРОПУКА ГЪРНЕТО НИКОГА НЯМА ДА Е ЦЯЛО.

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 84515cc4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ами съгласна съм с 2 и 3, но помисли малко и над себе си. Недей да търсиш " под вола теле ". Според мен това, че ходите(сте ходили) не ти дава право да и забраняваш да прави каквото и да е. Тя ако иска и като бебетата да се държи. Не си ти човекът, който ще и казва какво да прави и какво не. А сега за момента според мен трябва да я оставиш малко да си помисли с кого ще и е по-добре. Остави я да пробва и с другия, защото според мен, ако наистина я обичаш, ще искаш тя да бъде щастлива, дори и да не е с теб. Ако описаното от теб момче наистина е такова, тя ще разбере това. Просто и дай малко време. И и кажи, че вземе ли 1 път решение връщане назад няма!! Затова нека и тя си помисли малко... Заслужава ли си?

 
  ...
преди: 12 години, 7 дни
hash: 3e65701189
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   А бе младеж!!! Извинявам се за обръщението, но още като прочетох заглавието и че си на 21 години ме доста ядоса. Върна ме години назад когато и аз преживявах нещата тежко и сега съжалям. Живота е пред тебе, гледай и действай смело напред. Незабравяй че няма нещо по нетрайно от любовта- има отговорност и в случая ти няма нищо сложно и тъжно

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 дни
hash: cd7f7997df
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Неопитен си бе момче, но недей задълбочава, за да не стане хронично.
Нека ти опиша какво точно става със двама ви. Тя е видяла голяма София, срещнала е много мъже и е в "полет" както се нарича. За да има смисъл и оправдание за всичко това, тоест за да ти изневери, тя трябва да си намери оправдание. И така се поражда заблудата че заради теб тя е направила тези неща. В действителност обаче не е било заради теб, а просто такава е била промяната, това иска тя.

Ти от своя страна нямаш никаква идея какво да правиш и вярваш наивно на думите и, даже се съгласяваш че грешиш някъде, само и само да не я загубиш :)

Ако поне малко умен, ще и изтриеш телефона, няма да комуникираш с нея и ще се опиташ да живееш живота си без нея, защото очевидно и гарантирано, занапред всеки контакт с нея ще ти носи много болка и страдание. Ако продължиш така, един ден няма да знаеш къде се намираш, дори може да полудееш.

За това не вярвай на това което ти говори, защото те баламосва.
Успех.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 3b13689b92
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Е, какво го нападнахте сега? Момичето да не би да е по-опитно??? На един акъл са, а тя си мисли, че света се върти около нея.
Авторе, ще я преживееш споко, само да поискаш! Кажи й да побърза с решението си, и ако още те мотае - зарежи я! Няма смисъл, продължи напред! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: f64d572430
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако наистина я обичаш бори си за нея с всички сили.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker