Разрушителна любов - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121132)
 Любов и изневяра (29690)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разрушителна любов
преди: 12 години, 6 дни, прочетена 2663 пъти
Ако някой ви каже, че една любов не може да ви съсипе живота, не вярвайте на това!!!
Аз съм на 24 години от неголям град. Винаги съм бил силен и харесван от жените и винаги съм бил да го кажа щастлив дори когато съм сам.

Преди година се запознах с една жена на 26 години, която обърна живота ми надолу с главата.
Обикнах я от първия момент, всичко уж започна на шега и дори за миг не се притесних че е по-голяма от мен.
Нещата се задълбочиха и вече излизахме официално сред хората като двойка.

Аз трябваше да каже на родителите ми, че тя е разведена и има дете от предишния брак. Те не бяха очаровани, дори се изпокарах с тях жестоко те като старомодни родители не искаха да бъда с нея. Аз отстоявах моето и се изнесох от нас, за да можем да живеем заедно и да не слушам обидите на родителите ми. Взех квартира и заживяхме заедно.

Беше ми трудно да плащам квартирата и да се грижа за всичко, но имах огромното желание за това. Тя също работеше, но повечето и пари отиваха за малката или за нея самата. С времето започнахме да се караме, защото недостигаха финанси, а тя все повече се изнервяше. Тя е родила млада и не е могла да se развива професионално или да учи. Така започна най-трудния период в живота ми.

Започна да охладнява, да се караме за най-малкото, да се ядосва, да ме обвинява, че не можем да имаме нормална връзка. Аз дори не можех да се виждам с приятелите ми, защото тя ме ревнуваше и мислеше че ще кривна някъде. Така се отчуждих от хората, с които съм бил цял живот, защото хем имах ултиматум, хем нямах възможност да ходя с тях на риба или на екскурзии, защото всички пари отиваха във вкъщи.
Все повече се карахме, а аз не знаех какво да правя, защото съм неопитен и това ми е първата връзка, в която искам да съм отдаден на сто процента.

После започна да ме обижда, да ми казва да съм ходил където искам щом това ме влече и че вече не я интересувало, започна да ми прави на пук, да се държи като пубертет и един ден просто каза, че се прибира при техните , като ми каза че аз съм виновен за разпада на нашата връзка.

Така аз останах съвсем сам, родителите ми не искат да чуват за мен, защото след изпокарването с тях и след това че не ги търсих и не им вдигах много време, вече им беше писнало. Приятелите ми се отчуждиха от мен, защото вече толкова време почти не се виждахме.
Така станах нещастника, който не може да сдържи сълзите си дори. Имах спестени пари преди и всичко замина за връзката ни. Сега нямам никакви пари, имам договор за наем още 8 месеца, в малкия ни град ме обсъждат все едно съм прокажен, защото тя била се оплаквала пред майка и, която е най-голямата клюкарка в града и не ми се живее вече. Мисля да замина далеч от тук, защото вече ми минават мисли за самоубийство.
За това ви съветвам, не обичайте от цялото си сърце, защото това е много по-опасно от всичко друго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 дни
hash: f8d867284b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   тцтцт не я е срам, не стига, че си гледал детето и ами и недоволна. Сега бас държа, че дири поредния наивен глупак, който да ги издържа и двете. Жалко, но такива сме децата, не слушаме, мислим, че искат да ни се бъркат да диктуват живота ни, а на тях нищо човешко не им е чуждо и там където отиваме, те вече са минали и били. И аз не слушах родителите си, вирих главата и си мислих, че всичко дето хвърчи се яде, въпреки те останаха верни и никога не спряха да ме обичат. Винаги са били зад гърба ми но не съм го осъзнавала. Върни се и сподели с тях, не вярвам да те напъдят, ти си им си въпреки всичко. Обичай ги и ги уважавай повече, защото не ти мислят злото.
ж24

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: fc17575233
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените са такива(боклуци) Жалко че си се влюбил в неправилната, а и с дете. Сега вече си имаш едно на ум, почни отначало ако трябва и ги заеби такива връзки. Спрестените пари които си имал ако си ги бил дал по к**ви сега ем кеф чеше да имаш хем и с приятелите си щел да са забавляваш аз така виждам нещата. Винаги ми е било чудно когато някой мъж е командван от жена му. Друго какво да ти кажа ако влизаш в друга връзка бъди егоист за да може да не страдаш. Една поука извадих и от твоя случей човек не бива да се раздава(освен за себе си) на 100% НИКОГА

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 952020266d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Абе човек, недей да живееш за хората, не обръщай внимание на клюките. Едно съм разбрал до сега, с повод или без повод, винаги ще си на хората в устата, а и тези които те разнасят, имат най-кирливите ризи. Нищо кой знае какво не е станало, просто си попаднал на боклук, всички мъже попадаме на такива. Да не ти минават глупави мисли за самоубийства и т. н. Стъпи си на краката, работи здраво и всичко ще се нареди, повярвай ми, казва ти го човек, който е имал подобен проблем. Много е хубаво дори, че това ти се е случило сега, колкото и странно да ти звучи, защото по-добре сега, отколкото ако се бяхте оженили и си беше пропилял живота с нея. Щеше да се събудиш на 40-45 и тогава наистина щеше да ти е много трудно. Сега ще знаеш за какво става въпрос и какво да гледаш в жените. Ако ти кажа какви нагли и лицемерни жени познавам, които имат кажи-речи внуци, а продължават да въртят по няколко любовника и мъжете им и представа си нямат какво става, просто ще се откажеш да се жениш. Така, че радвай се, че нещата са спрели рано. Със семейството си ще се оправиш, това няма да продължи вечно. Сега се амбицирай и си уреди живота, жените сами ще дойдат в него!!! Горе главата!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 227c557e31
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя не е била за теб. Не се отчайвай и продължи напред не си заслужава да страдаш. Може би е много рано, но съм сигурна, че някъде има някоя красива и добра жена ще те обича и ти нея също. Не мисли, че щом си изживял едно разочарование любовта е разрушителна, напротив тя е най - великото и силно чувство просто, това което си преживял не е било истинската ти любов.

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 2fc0caf346
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ВЗЕМАЙ СИ ЖИВОТА В РЪЦЕ И Я ОСТАВИ. МОЖЕ БИ ТЯ ТОВА ИСКА. МЛАД СИ И СИ БЕЗ ДЕТЕ. НАМЕРИ СИ МОМИЧЕ, КОЕТО ДА ТЕ ОЦЕНЯВА И СИ ИМАЙ СВОЕ ДЕТЕНЦЕ. ЧУЖБИНАТА ЗА СЕГА НЕ Е ЛОША ЗА ДА ГО ПРЕЖИВЕЕШ ПО ЛЕСНО.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 дни
hash: a4f2bbd20e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Я не се отчайвай заради една неблагодарница! Твоето момиче в момента чака някъде да бъде намерено и да сте щастливи. Повярвай ми, така е 100 пъти по добре за теб. Ще си създадеш истинско нормално семейство, а за тези дни ще си спомяш с усмивка и думите:"Мале, какъв тъпак съм бил"! Оправи се вашите, не може да няма начин, извини им се за това, което си им причинил и не си ги послушал - родителите обичаме децата да се разкайват пред нас и да ни казват, че сме били прави. Успех, отивай при вашите!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: 2661f1629e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Автора:
Тя не е материалистка в буквалния смисъл, но мисли че всичко се върти около и за нея. Предтекста беше, че много сме се карали и не сме били един за друг. Аз виждах обаче че не караниците, а желанието и за грандомания прави всичко това. Трудно е и не знам какво да правя, а много ме боли.

 
  ...
преди: 12 години, 2 дни
hash: 155a060228
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Красиво споделена история, още в началото ме грабна... Намерих частица утеха в твоята история, защото аз също изгубих близък човек, само защото го беше страх от промяна...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker