Не мога да му вярвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не мога да му вярвам
преди: 15 години, 2 месеца, прочетена 4219 пъти
Здравейте хора. Искам просто мнение,съвет или не знам нещо такова защото ще изперкам скоро. С моето момче сме заедно от един месец, но се замаявахме 3 месеца още преди това ...в смисъл че той все искаше да се видим а аз все намирах някъква причина заради която не мога. Един ден се видяхме и тръгнахме.. до тук всичко Ок.

Той е от този тип момчета - играчи. Минал е половината момичета в града и сега изведнъж като си говорехме ми вика че неискал вече връзки само заради секса искал да се чувства обичан..липсвала му ласка и искал тази сериозна връзка да е с мен..не искал да ме разочарова т.н. ок съгласна съм може това да е истина ..може да му е писнало. На 2та седмица ми истърси че ме обича, но аз още не съм му казала,не се и чуствам задължена - няма смисъл да го лъжа защото не го обичам просто съм свикнала с него и това е.Наясно е че не го обичам и че му нямам доверие и ме е питал какво трябва да направи за да му имам доверие и аз му бях казала че няма кво да прави аз ще си реша кога вече ще мога да му вярвам.

Показаха ми негови снимки където е полугол с едно момиче преди 2 месеца.. въпросното момиче е от друг град.На следващия ден се видях с него ..говорехме си за това кога ще ходя да работя на морето защото искаше да го взема с мен ..и той изведнъж ми заяви че той май ще иде преди мен май да бачка на морето при някакъв негов приятел и приятелката му защото си търсели съквартирант (в града в които е тази).. Ок както и да е направех се на ударена защото той не знае че съм виждала снимките и изобщо че знам нещо за тази..

В предвид славата която му се носи из града и като знам какви са били предните му връзки как да му имам доверие? Искам да му вярвам искам да вярвам че всичко е наред но немога.Имам чуството че всичко което ми казва е просто номер за да ме вкара и мен в леглото.. да стана поредната глупачка която му се е вързала..

Бяхме се скарали и тогава му заявих че сериозно искам да знам какви са му намеренията защото ако е само заради секс няма смисъл да продължаваме.. тогава той ми каза че иска да е сериозен и много пъти вече ми бил казвал че не е само това и че ако някой искал секс от мен не значи че само това му била целта.. Ще съм много благодарна ако някой може да помогне с някакъв съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 2 месеца
hash: 38c33064f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Абе без да блъфирам нещо... много ми напомня на моята история - без да питам повече само ми кажи за кой град става дума - перник?

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 51e9853cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тази история леко ми наподобява моя живот! Само, че аз съм в ролята на твоя приятел. никога не съм била сериозна, винаги съм се забавлявала. от 1 год се опитвам да съм по-различна и сериозна. Опитах се но вече не мога питам се дали това е правилния подходящия човек за мен, защото след като пак се стремя към това което беше преди може да не е той. Затова си мисля, че може да станеш сериозен само ако откриеш правилният човек и си наистина щастлив с него!!

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 38c33064f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Относно коментар 2, искам да кажа че нищо не се знае в този живот - някои хора понякога умишлено се правят на сериозни - например ако имат някаква материална полза или гонят някакви собствени цели и стремежи...

А 1 съвет към номер 2 - след като така се развиват нещата при теб - прости не губи и твоето време, и времето на партньора си.. успех при намирането на истинската любов.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4253f1e7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали и без това не го обичаш!? Зарежи го, една връзка неможе да се крепи на постоянни съмнения!!! Намери си друг :) Успех :)

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 151fa155c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Миличка недей се връзва засега (говоря специялно за секса). Ако те нарани на думи или ти изневери ще го преодолееш много по-лесно, отколкото ако знаеш, че те е имал.

Изчакай малко. Ако нещата не вървят, сложи край.
Успех.

 
  ...


...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: c3f9eba1aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Миличка, и на мен едно момче ми се вричаше в любов и в това, че се е променил, защото и той както и твоето момче беше "играч". Постарах се да му повярвам, че аз съм човека, заради който се е променил, но уви ... Само лъжи и нищо повече не получих от него ... Бах глупачка и го обикнах. Сега ми е трудно, но не си и заслужава заради такива хора да си разпилявам живота. Всяко зло за добро и знай,че без да се опариш няма как да разбереш какви са му намеренията ;) Дано поне твоят човек да се е променил към по - добро. Успех!!!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 109fc3154a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Леле .. тоя Перник... моята история е същата ... аз му повярвах .. и вече половин година ме върти на малкия си пръст .... не позволявай това да се случи и с тебе....ако уважаваш достатъчно себе си, разкарай го докато не си го обикнала, че ... тогава става положението плачевно ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker