Дежа вю... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Дежа вю...
преди: 12 години, 7 дни, прочетена 2299 пъти
Преди две години в гимназията имах разпра с един мой съученик от моя клас заради факта, че харесвахме едно и също момиче пак от моя клас... проблема се беше задълбочил цяла година всички се бяхме изнервили, от тази случка и в момента, аз... патя, защото момичето което обичам дори в момента с нея не сме се чували от 2 години и половина заради тази разпра с това момче, тя ми забрани да я търся или да и се обаждам. Като цяла доста неприятни моменти имах... е тя беще обвързана вече от 2 години когато се случваше това.

Както и да е 2 години след това влязох вав ВУЗ и си намерих разкошни другарчета и няма алчност и злоба сред нас, храним си доверие и то доста. Намерих си момиче което много харесах, но то ми отказа и ме насърчи другаде да търся такива чувства.... няколко месеца след този отказ бяхме направили купон с мойте другарчета който беше доста скучен докато не се появи едно момиче, първоначално седеше настрана от мен, но последствие забелязах как вдигаше и насочваше погледа си към мен и то многократно, трябваше да съм сляп за да не разбера, че иска да си говорим, аз и бях малко пиян и затова отидох при нея и тя с лекота ме разговори допадна ми като характер и продължих да си говоря снея, дори когато извръщах поглед тя пак ме заговаряше... питаше ме дали не съм по-горен курс, аз и казах, че съм на нейните години тя ме попита дали не уча заедно със момчето което организираше купона и накрая това момче дойде до нас и си навря муцуната между нас да слуша какво си говорим, той беше така доста пиян и аз спрях разговора с момичето и го изгледах така доста негативно и той каза някакво пиянско "здрасти" и ги оставих на саме. След това се върнах при момичето казахме си чао и тя си замина от купона. Момчето което организира купона и покани въпросното момиче след бе забелязано от наша приятелка да рита агресивно по вратите на хората и естествено на, мен ми стана ясно, че това е признак на ревност. По миналата вечер се прибирах от едно заведение с това момче и нашите дружки и пак срещнах това момиче което ми отправи поглед придружен с усмивка.
И след това днеска видях пак това момиче да си говори с някакво едро момче очевидно, от по горните курсове, нищо необичайно, но когато доведох моите приятели и седнахме до нея тя си тръгна на бързо, момчето което изревнува по-миналата вечер стана от масата ни и замина за известно време, и останахме няколко човека да го чакаме да се върне. След това забелязах само аз, че момичето от съседната маса се връща за да каже, чао на свойте събеседници и в същия момент я виждам как целува по устата това
едрото момче с което си говореше преди това.
Никой не забеляза това освен мен. Същата вечер или по скоро преди малко, разправях на нашия човек и на мойте дружки, какво съм видял въпросното момче си призна, че я зарибява от доста време и беше доста изненадан, като чу това. Момичето от нашата група, каза, че може да е било приятелска целувка по бузата, но аз не мисля така.... и както и да е същата тази сутрин се чудих дали да не предложа на това момиче да излезем на кафе, споменах го и на нашите хора и момичето каза, защо пък и да не опитам. Ама, ако опитам ревнивото момче ще отреагира позната за мен ситуация. А, и същата вечер нашето момче беше доста тихо и изчака всички да излезем от стаята на нашата позната, вероятно за да говори на саме с нея за съвет.
И все пак сутринта ще драсна 2 реда за среща, да видя все пак какъв ще и е отговора. И не знам, дано не стане разпра???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 дни
hash: 09ef0418a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста объркващо написано почти нищо не разбрах...

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 65486653dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Нашето, вашето... много момчета станаха. Един съвет - не си разваляй отношенията с хората от групата, заради някаква мадама. Имайки предвид, че тя може да е с друг ( доколкото успях да разбера ), съвсем не си заслужава. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 72e71d3e2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз прочетох няколко пъти, за да схвана кой с кого говорил, кой целунал и т. н... много другарчета имаш :)))

Щом си видял момичето с друг, не се меси. Не стига, че твоя приятел я харесва, ама и ти сега.
Вие, момчетата, често бъркате учтивостта с флирт. Повярвай, ако те харесва, ще намери начин да ти покаже, че е свободна и е готова за срещи и т. н.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker