Правилно ли постъпих с нея - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121310)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Правилно ли постъпих с нея
преди: 12 години, 15 дни, прочетена 2473 пъти
Година и 8 месеца. Година и 8 месеца, откакто започнахме да комуникираме. Познавах я от преди това, но никога не сме си говорили. Завършихме една гимназия, тя беше от долния випуск. Всичко започна с едно коментиране на нейн статус във фейсбук. После случайно се засякохме в една дискотека. След това я изпратих до нейния приятел, при когото живее.

Просто отпреди знаех, че си има приятел. Разбрахме се да се видим пак. Видяхме се първи и втори път и така се влюбих в нея въпреки всичко. Минахме през какво ли не досега. Силна любов и от двете страни сигурен съм. Просто тъпите обстоятелства, които ни заобикалят не ни позволихме да сме заедно. тя остави голям отпечатък в мен, както и аз в нея. Започна да слуша групата, която най- много харесвам а преди я отхвърляше. Започна да се интересува от това, от което аз се интересувам най- много - Футбол.

А никога не се е интересувала. Даже си направи татуировка на футболна тематика. Белег за това, че съм оставил отпечатък нейното съзнание. Тяхната връзка е почти на 4 години.. Той е с 11 години по- възрастен от нея. Тя живее при него от не знам колко време. С родителите си тя е в лоши взаимоотношения. Баща и не живее в София, а с майка си не се харесва. Едното спасение е да живее при нейния приятел. В началото е инвестирала много време за връзката и по този начин е загубила всякакви приятелски взаимоотношения със старите си приятели. Нейните приятели са приятелите на нейното гадже. Правих всичко възможно от сърце: жестове, разбиране, търпение.

Просто не мога на този етап да и предложа да заживеем заедно, а и си мисли, че ще скъса взаимоотношенията с тези приятели. А и тя ми даде да разбера, че няма как да се раздели с него. Година и 8 месеца бяхме влюбени заедно. Вчера и казах, че не искам повече да се занимаваме, защото няма смисъл след толкова много време нищо не е направила по въпроса. Изтрих и телефоните, всички нейни снимки, блокирах я в скайп и фейсбук. Казах и да ме потърси, само когато се раздели с него иначе ще отида и ще му разкажа всичко. Много я обичам, тя е всичко за мен, за нея умирам. Но не знам дали съм постъпил правилно. Сега само за нея мисля. Какво да направя? Правилно ли постъпих?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 15 дни
hash: d547dba9df
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ДА! Дори твърде късно си го направил, но се радвам за теб, че си събрал смелост и си я игнорирал. Дано по-скоро срещнеш нова любов!

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 96f8a6cdb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Щом така го чустваш значи е правилно не се коси.

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 8b16fb08b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да правилно си постъпил. Ако някой ти каже :Пич бори се за нея, недей няма да стане, тя е зависима от него. Ти не можеш да и предложиш жилище за нея ти си несигурен. Аз имам връзка от 5 години, имах един приятел от далечен град с които чатихме станахме приятели още преди 8 години, бяхме деца той с 3 години по-голям от мен (моят приятел е с 7)не усетих как любовта пламна в мен, докато бях влюбена в приятелят си. Един ден видях страшните думи ОБИЧАМ ТЕ. след 3 години приятелство, аз чаках тези думи цяла година и накрая когато ги видях се стъписах имах приятел, а сега и това. Имахме връзка виждахме се рядко, за да не ме хване приятелят ми, един ден се наложи да ги запозная(беше на косъм да ни хване за това) гледах приятелят си гледах и другия коренна разлика. Исках и двамата. И двамата ме искаха. Мен -смахнатата накрая другият ме умоляваше да се разделим с приятелят ми и да бъда с него, но нещо ми подсказа, че ще сбъркам, за това казвах не. От тогава любовта умря у него. Виждахме се само за секс, а мен ме убиваше, а може би и него. От тогава Минаха 2 години, той ме забрави, а аз едвам успях. Когато си пишем пак ми казва аз винаги ще те обичам, само че аз не вярвам, мъжката любов е нечиста измамна (поне за мен). Радвам се че избрах тогавашният си приятел пред другия. Ето това е един пример, а има много такива. Не съжалявай!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: e2a7ec83ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма нищо мъжко в постъпката ти. Сам казваш, че няма, на кого да разчита. Щом ти не можеш да и предложиш сигурност, дом, подкрепа.. какво искаш тя да "предприеме". Криво ти е момичето, че не си стабилен мъж и не можеш да и подсигуриш нужното.
детски истории, пък чак се сърди

 
  ...
преди: 12 години, 15 дни
hash: 250ed7b3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   След време ще разбереш, че си постъпил правилно. Тя очевидно не е достатъчно влюбена в теб, иначе щеше да е готова на всичко, за да сте заедно. Или просто не й достига смелост (макар че за мен лично това звучи като оправдание за липса на чувства). И в двата случая обаче ти си губещият. Търси голямата любов при друго момиче :) Успех!

 
  ...


...
преди: 12 години, 15 дни
hash: f45b9f4078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Да, много правилно си постъпил, дано само не "омекнеш"

 
  ... горе^
преди: 12 години, 15 дни
hash: 34d444da1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да! Правилно си постъпил. От къде събра сила обаче?
Не мисли за миналото!
Тя щом е погледнала настрани и то за близо две години връзка - рано или късно ще разбие връзката си. Просто е свикнала с мъжа си. Много се бърка съжалението с любов, страшно много се бърка. Не е навика дори - чистото съжаление е.
И да е искала да се раздели с него, дори да поеме риск и да с изнесе на квартира или да се сдобри с техните и т. н. не е събрала смелост, защото се заблуждава, че ще нарани партньора си като го зареже
Изневерниците не могат, те просто не могат да осъзнаят простичкия факт, че раната идва не от честния и почтен край, а от лъжите и това шантаво балансиране по острието.

Дано се подредят нещата при теб.

Плам

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: 32a5336170
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Напълно съм съгласна с номер 4! За мен е необяснимо кaк може да се блокира и изтрива човек, когото обичаш. Това поведение e детско и несериозно - и си я отблъснал още повече! Хем я обичаш, хем не можеш да й предложиш нищо - ама хем тя да решила след като се държиш като дете! Кажи й решението си, че те боли и не можеш така повече, предложи й каквото можеш да й дадеш - излишни драми с изтриване, блокиранe, ултиматоми и отдръпване само показват колко си незрял! Предполагам те обича, но просто не чувства че може да разчита на теб, а сега още повече си я отблъснал. Щом момичетo се нуждае от сигурност - покажи стабилност, подкрепа и зряло държание! Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 14 дни
hash: cd7d88dd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Хмм по мои наблюдения, колкото повече се опитваш да игнорираш някого, да отклониш мислите си от него, толкова повече хлътваш. Винаги така става... пожелавам ти да не се случи и с теб, а да срещнеш нова любов, която е готова на всичко за да сте заедно. :) Тази определено не те заслужава

Doriana

 
  ... горе^
преди: 12 години, 12 дни
hash: fe2b0e0033
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Да, много категорично го казвам... постъпил си както постъпва един истински мъж. Не се обръщай назад... продължи живота си без нея .. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker