Той е женен, но не я обича! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е женен, но не я обича!
преди: 12 години, 5 дни, прочетена 3041 пъти
Здравейте, искам да споделя историята си с Вас и да чуя какво е вашето мнение.

От близо половин година излизам с мъж, който е женен, но не по любов, а интерес. Работата е там, че той не е българин и са му нужни документи и преди 3-4 години се е оженил за една дама, която в момента живее в Англия. Имат и дете, за което тя се грижи, не защото той не иска, а защото тя не смята, че България е добро място за отглеждане на дете.

Още когато тръгнахме той ми разказа всичко, за да бъда наясно и да реша дали искам да съм с него или не. Постепенно се влюбих в него, а и той непрекъснато ми е доказвал колко много държи на мен. До колкото разбрах съпругата му иска да подаде документи за развод, тъй като си е намерила половинката в Англия и иска да се оженят, а и знае за мен. Но все пак, независимо, че брака им е от интерес - те са семейство и имат дете. Не бих искала да бъда жената, която е разбила едно семейство.

От една страна съпругата му не иска да живее в България - категорично е решила, че ще си остане в Лондон с детето, а на приятеля ми отказват да дадат Виза за Англия и той и да иска не може да живее с нея там...
Ами това е... бих искала да чуя вашето мнение.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 дни
hash: 0f54b000f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей. За българи виза за Англия няма отдавна. А той щом е женен за англичанка автоматично има право да живее и работи в Англия независимо от националността му. Да не би твоят приятел да няма ЕС паспорт, български или какъвто и да е друг? Ако не е европеец, най-вероятно просто няма сключен брак с въпросната жена щом той не може да се установи там легално. Доста е объркваща информацията, която даваш. Сигурна ли си, че са ти известни всиюки факти???

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 842ae2d776
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Честно казано, не разбирам какъв е проблема и какво те притеснява?

Човека е бил искрен с теб, доколкото става ясно от писмото ти. Ако нещата са така, както описваш, нека се разведат и всеки да поеме по своя път- тя в Англия, той тук с теб. Предполагам, че няма да е проблем да вижда детето си.

Може би се чувстваш виновна по някакъв начин за евентуалния им развод. От написаното става ясно, че не е така- те сами са взели решението за раздяла.
Да не би да имаш съмнения, че проблема с визата може да е причината да иска развод- в смисъл- той не може да отиде, тя е почакала и е намерила друг? Разбира се, нещата не винаги са толкова прости, колкото изглеждат.
Съветвам те да поговорите и да решите дали ще останете заедно и какво смята той да прави с брака си. Подразбирам, че си деликатен човек и няма да го притискаш за нищо. Нека той сам си прецени, но и нека усеща твоята подкрепа и любов.
Това е от мен. Успех :)

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 33c6edce9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами в случая е важно не нашето мнение, това какво мислиш ти. И до колкото схващам си почти убедена, че ще останеш с този мъж. Колкото до това прословуто разваляне на семейство - глупости. Първо няма как едно здраво семейство, където всичко е наред да бъде развалено. Случва се, защото има нещо, което липсва във взаимоотношенията, в интересите, в секса и пр. Така, че щом мъжът или жената гледат "навън" си има причина и няма как някой насила да ги тласне по този път. Това за магиите, подлите жени или мъже за мен е глупост. ние живеем сред хора. Винаги около нас ще се появи някой или някоя, която може и да ни направят впечатление, да ни привлекат по някакъв начин, но това въобще не значе, чи при здрава връзка, при достатъчни чувства и хармония, бракът лесно може да се разруши. Това по принцип. А в твоя случай - нещата са ясни. Жена му си заминала с детето, даже и приятел си има. Какво разваляне на семейство? Щом обичаш този мъж, а вероятно и той държи нса теб, живейте си както ви харесва. Естествено той ще си е баща на детето, ще го вижда при възможност и мое би ще плаща издръжка, но това на значе, че ще живее с майката. Само да не се явят други проблеми заради това, че е чужденец. Защото зависи от коя държава е и пр. Но това е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 дни
hash: 8d9f258c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ми... мнението ми е следното
Отпусни се! Тя щом иска развод, ще си го получи. Жените са доста упорити. И после като се разведе си решавай дали искаш този мъж или не за семейство.
От къде ти хрумна това, че разбиваш семейство? Тя не иска развод заради теб, нали?
Просто се отпусни, не го мисли и нещата ще се подредят

Плам

 
  ...
преди: 12 години, 5 дни
hash: dc66e555cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм съгласна с номер 3!!!
А към номер 1 - мисля, че съпругата му е българка, поне аз така разбрах, точно за това има проблем с визата!

А от мен - изобщо не си мисли, че ти си причината за техния развод. Щом тя е намерила друг в Англия, и той е намерил теб, просто техния брак не е бил брак, както казват хората това е "брак по сметка".

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 дни
hash: 5c427e4f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ако приятелят ти е от арабски произход, женен за българка, която в момента живее в Англия - съветвам те да бъдеш особено внимателна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 дни
hash: dc66e555cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора: приятелят ми е нигериец, женен за българка.

Много благодаря на всички за мненията Ви!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker