Обвързана и влюбена... в друг - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Обвързана и влюбена... в друг
преди: 12 години, 7 дни, прочетена 3752 пъти
Здравейте на всички,
Ще се радвам да дадете своето мнение, каквото и да е то. Всяка история има поне две страни, а това е моята.
Заедно с приятеля ми сме от 4 години. Живеем в чужбина (САЩ) заедно от 2. През всичкото време, в което сме заедно той ме нараняваше много. Кибер секс, смси, излизания без мен особено в България. Хващала съм го милион пъти да сваля други момичета в интернет, да им прави комплименти и т.н. Разглеждала съм му фейсбука, разни други сайтове. Всичко е пълно с комплименти към други, уговорки за виждания и секс. Останах с него защото казваше, че нямало значение, обещаваше, че повече няма да го прави, а то се случваше пак и пак. Много съм плакала и съм се тръшкала, но това е положението.

Та в сегашно време дойде и момента, в който аз някак си съм отвратена от него. Преживели сме доста неща, обичам го по някакъв си начин, но не му вярвам. Другото е, че и запален комарджия. Който е живял с такъв знае как е. Днес имаш много, утре нямаш за хляб.

И така започнах работа в една фирма с различни хора, имам предвид аз съм единствена българка. Тук срещнах него. От първият момент, в който го видях искрата пламна. Имаме адски много общи неща. Понякога имам чувството, че ме разбира дори само с поглед. Както и аз него.

Сънувах няколко пъти е той е сродната ми душа. Само сън наистина, но това още повече запрати мислите ми при него.
Месеци наред бях толкова щастлива, когато работим заедно. Страхотен екип сме. Невероятна симбиоза. Започнах да работя повече и повече, повишиха ме. Чувствам се ужасно щастлива на работа, не само заради него. Доволна съм че израствам, че виждам плодовете на труда си.

Случи се неизбежното и може би тук много хора ще ме осъдят. Бяхме на фирмено събиране с повече алкохол и т.н и ... знаете какво стана.

Когато лежах на гърдите му той каза, че е знаел че това ще се случи още от първия момент в който ме е видял. Странно, но май и аз знаех. Не беше и единствен случай. Имахме още няколко такива.

Сега постоянно иска да сме заедно след работа, а аз не мога. Прави планове да ходим на разни интересни места и да правим интересни неща. А аз се
прибирам и сърцето ми се къса, не само заради това, че искам да съм с него, а и защото лъжа приятеля си и съм нечестна и отвратителна. Лъжа и него, защото при едно ужасно скарване преди месеци приятелят ми искаше да се изнася, но нямаше къде да отиде и се върна. Та колегата ми си мисли, че вече не живеем заедно.

Другото е, че с него имаме общ заем, не е особено голям, но все пак. И последно ако реша да се разделим, той къде ще отиде? Не искам да го изпращам на улицата. Тук не е като в България, сами сме. Не може да се върне при мама и тати.

Та много се измъчвам, лъжа всички, лъжа и себе си може би. Аз съм лъжкиня, ужасна лъжкиня и не знам как да се измъкна от тази ситуация.
Ще се радвам да прочета всички мнения, дори да ме съдите няма проблем. Заслужавам си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 дни
hash: b0cbf11331
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момиче, обвързана си, доколкото разбирам с твоя нямате брак, деца и така нататък неща, които да усложняват положението. Така, че хич не му мисли, ами пускай клончето, така и така вече си хванала новото като маймунките :))))) От какво те е страх? Защо още стоиш с човек, който те наранява и не е стока. Впускай се в новото и го изживей пълноценно, не се тормозете излишно. Не знам какъв е проблема честно казано. Защо не си решителна и не направиш това, което сърцето ти диктува?

Doriana

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 5b2d3e5cb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Що да те съдим. Бъди щастлива. Ти обаче не си уверена че колегата ти е твоята съдба. Но щом се разбирате с поглед - това значи че имате сродна интелигентност. Сегашният ти съпруг е безработен нали, и ти си му единствената опора? Най-добре да му признаеш че го лъжеш защото обичаш друг

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: bd3e31462a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ти си доста добър човек. Но, бъди по-егоистична. Скъсай със сегашния след като толкова много те е наранявал и търси новия :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 7d2f645ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Пращай приятеля при някоя интернет дружка и си рестартирай живота! Както описваш нещата, той вече е минало, въпросът е чисто технически как да се отървеш от него. В крайна сметка не си му майка, като не може да се оправя, да си ходи при родата в БГ.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 1529a30767
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Авторка, все едно чета себе си.. Защо трябва да съжаляваме хора, които не ги е особено грижа за нас?? Той наистина ли има изгода в момента да стои при теб, ти казваш, че ако се разделяте, той ще бъде изгоненият? Не мислиш ли, че може и да те използва.. А пък ти да го съжаляваш.. Не знам на колко си, предполагам не си малка, мисли... Рискувай!

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 дни
hash: dacc5b34ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Според мен отдавна е трябвало да направиш решителната стъпка и да се разделите с приятеля ти. Защо си търпяла толкова време пороците му - не разбирам. Сигурно и това те е тласнало към първия човек, в който си видяла разбиране и съчувствие. Определено си влюбена в колегата ти, така че действай и изживей щастието си! Не си длъжна да го съжаляваш комарджията цял живот.
Живота си е твой, така че щом си намерила сродната си душа - това е най-важното. Човек рядко намира сродната си душа (изрично го споменавам два пъти). На този свят си за да живееш твоя си живот, а не на някой друг! Знам колко може да е самотен човек навън, а ти си намерила истинската си половинка.
Успех и щастие ти пожелавам!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 9681f3a6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пффф, какво има да се чудиш изобщо? Зарязвай веднага сваляча-комарджия и прегръщай любовта на живота си! Какво има да се терзаеш? Значи оня може, а ти - не! Я майна! Даже и обяснения няма да даваш - вдигаш си багажа (примерно докато е на работа) и край! Или ако те пита му отговори нещо в негов стил, примерно "че това повече няма да се повтори!" и го остави с увиснало чене. А него недей го мисли - след токова комплименти, кибер-секс и виртуални свалки сигурно има поне 5-6 "резервни" варианта освен тебе!

Успех и щастлив живот с Истинския!
Съвет (съвсем сериозно, без грам ирония) - прави свирки и гълтай, язди бясно, раздавай се изцяло!

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 4223ef7914
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Два въпроса: защо не се изнесеш ти при новата ти любов и второ - на чие име е кредита? Ако кредита и на двамате - нямате проблем да го плащате солидално, макар и разделени. Първо ще тряба да си изясниш отношенията с новия човек, да си сигурна в него, а тогава напускай комарджията, който поне помага за кредита.

 
  ...
преди: 12 години, 6 дни
hash: 3701a4b043
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма за какво да те съдим, всеки човек е свободен да избера правилния път в живота си, макар и да се наложи в даден момент да се чувства предател, както се чувстваш Ти. Важното е да направиш това, което смяташ за правилно, без да се замисляш за другите, просто мисли за собственото си щастие.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 дни
hash: 73d3acc76c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами много хубаво! Измъчваш и лъжеш човека, когото обичаш и те обича, заради някой, с когото реално всичко отдавна е приключило. Като няма къде да отиде - премести се ти, толкова ли ти е сложно да се сетиш? Относно кредита - ако не става по друг начин, може и да РЕФИНАНСИРАШ, нали се сещаш? Да преразгледаш условията, ако е само на твое име и ако това толкова те притеснява.

Винаги има начин да се оправят нещата, ама и ти чакаш да стане прекалено късно. Новият ти приятел сега иска да излиза с теб, иска те сексуално, иска да е с теб много повече време, а ти го лъжеш и предпочиташ познатото зло пред непознатото, но на него ще му писне да стои сам и да те чака и ще си намери друга. Тогава ще искаш и ти, но ще е късно за теб.

Ще плащаш кредита със стария и ще се побъркаш от болка, докато накрая не разбереш, че ако нямаш любов -нищо нямаш, а сигурността от удобство, се е превърнала в бреме!

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 дни
hash: 8a6a8aba4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Според мен трябва да зарежеш приятеля си и да се събереш с колегата или поне да се пробваш. Ти се чувстваш зле да го изгониш на улицата, но явно той не се чувства зле да те наранява като флиртува и какво ли още не с други жени. Не знам защо изобщо го мислиш...

Според мен отговора е ясен остави го няма смисъл заради него да си проваляш живота да живееш в лъжи пък и също така да лъжеш и него. Поне веднъж помисли за себе си и за собственото си щастие.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker