Виждам го в очите му! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Виждам го в очите му!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2904 пъти
Здравеите! От доста време следя този сайт и реших да ви споделя моята история. На 20 год. съм, работя, уча акушерство и гинекология и съм доволна от живота си, по точно бях докато не срещнах него. Съседи сме, от един блок, постоянно се гледаме, като се видим не отделя ме поглед един от друг. Но проблема е че той е женен, не искам да разбивам семейството му, знам че ако стане нещо м/у нас аз винаги ще съм другата, но съм готова да го приема.
Искам да ми дадете съвет, как да направя първата крачка, как да подходя, какво да му кажа.

Онзи ден бях решила да мина покрай него и да му хвърля телефона си на едно листче, не знам отчаяна съм. Помогнете ми, моля ви. Искам този мъж усещам, че и той не е безразличен към мен. Благодаря предварително за съветите ви.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9c75a4b7b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   О, Боже! Ти не само си отчаяна, но и според мен малко глупава (съжалявам, не искам да те обиждам, а да те накарам поне малко да разсъждаваш трезво). Първо, много ми е непонятно това с ''..не искам да разбивам семейството му..''?! Абе, мила, човекът сам ще си го разбие, ако тръгне да кръшка, пък и повечето семейни мъже търсят по-скоро забавление, разнообразие (и то в никакъв случай да стига до законните им половинки) отколкото нова любов или нещо подобно. Според мен не прави абсолютно нищо, камо ли това с листчето. Звучи толкова жалко, едва ли не. Мислиш, че той не е безразличен към теб, но според мен гледаш прекалено повърхностно на нещата и човекът просто наблюдава отстрани, ако проявиш интерес и стане нещо - добре си му дошла, ако ли не - не вярвам да обърне света заради теб.

Имам личен пример пред себе си, за да ти говоря така. Моя приятелка, която много обичам, учеше същата специалност като теб, страшно разбрано и интелигентно момиче, беше голяма гордост за родителите си. Обаче така се случи, че хлътна по женен мъж с дете и буквално оглупя. Той остави жена си, но не заради приятелката ми, а защото бившата му му изневерявала. Няма да влизам в подробности колко проблеми си навлече моята приятелка, задето ''разби'' семейството на този човек, проблеми с родителите и от двете страни, проблеми с бившата му жена, сочене с пръст от страна на съседи, че и на познати, като на всичко отгоре интереса на онзи към нея мина сравнително бързо и сега дори не и е някаква опора, а си живеят като съквартиранти. Щеше да е лесно да го остави ей така (защото сега го иска) обаче вече си имат бебе и нещата стават доста по-сложни.

Така, че мила, пълно е със свободни и необвързани мъже. Това, че към един си изпитала някакво привличане не значи, че е любов. С никой нямаш гаранция какъв ще бъде живота ти, но поне имаш правото да избираш. А надявам се си наистина умно момиче и ще разбереш какво искам да ти кажа.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4d1b100bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е толкова ли не можеш да измислиш тема на разговор: питай го за някой съсед, дали познава еди-кой си, дали има ключ за общото мазе, помоли за помощ - нещо да донесе, нещо да поправи, какво толкова има да го мислиш.
проблемът е друг, че си готова да си втората, а на всичко отгоре живеете съвсем близо и щеш, не щеш, ще го виждаш често, включително със семейството му и това няма да е от приятните срещи.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bbb6e89ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Това писмо е показателно за разюздания начин на мислене на много млади момичета. Просто м стига някой приличен на вид мъж да им намигне и са готови на всичко, Бъди благодарна, госпожице, че не взема инициативата, а очаква д абъде свален и прелъстен, Той чака това, защото освен да флиртува от разстояие друго няма да направи, И когато после с еоправдава пред жена си, това ще е главния аргумент. Лесната жена няма шансове за нищо освен да стане безплатна проститутка, удобна и достъпна и нищо повече....

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad56634492
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1 права си, но ще изчакам да видя как ще се развият нещата, мноого съм объркана наистина трябва да се взема в ръце и да помисля мн добре, какво ще правя. Благодаря ви

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 1a57ec1cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Щяля бележки да пуска ;dd сама се предлага пфф жалка работа!!!!!!!!!

Карол*********

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f0e9135e3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Стига с тези упреци, ако не можете да дадете съвет по-добре не коментирайте с такива нападки!
От личен опит ще ти каже, че такъв тип връзки са доста сложни, аз самата съм обвързана от 5г., но от 6 месеца се срещам със женен мъж, лошото е не че си втора, а че може да сестигне до развод, както при мен той иска да остави съпругата си, а аз не искам да съм причината.

А що се отнася до това какво да направиш ще ти кажа, че колкото по-недостъпна изглеждаш в неговите очи, толкова повече ще копнее за теб, за това не му обръщай голямо внимание, просто го гледай със мръсно-секси поглед и остави той да направи първата крачка.
Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4fa6ce7ac7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Намери си друг! Майка ми и баща ми точно заради такава "отчаяна" като теб се разделиха! Сега всички страдат.. Баща ми остана само с вината си, майка ми си намери приятел, който ненавиждам. Преди това беше в страшна депресия.. аз я последвах.. едни каши и каши, и каши.. Мъжете са глупави (относително и до някъде обективно) и се поддават на привличането, това им е в природата.. Ама на тебе за какво ти е тази глава на раменете..
П.С: Върви, чупи си главата, бъди втора, после обвинението да не би те налегне?!.. Но все пак ТИ РЕШАВАШ!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 72013a02b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Все още не си станала долна като повечето жени, но си на път да го направиш... Не си ври носа там където не ти е работа...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: aaaa68de63
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Моят съвет е да го забравиш щеси спестиш много разочарования много болка много сълзи повярвай ми минах по този път ти си решаваш Успех .

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2b9dcd5063
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами просто го питай някой ден "Защо ме гледаш?" - проведи разговор. може пък да е пълен кретен, а само сексуално да те привлича външността му и да го разбереш като си отвори устата.
Или просто някой ден му се усмихни, протегни ръка и се запознай с него1

Не му подхвърляй бележки с телефона ти :) Ще го уплашиш малко..и ще кажеш "аз съм парцал, ела ме...." просто се запознай с него...пък после вече мисли за това, че семейство имал и дрън дрън.

Нали и семейните мъже имат право да се запознават..или аз бъркам нещо века, в който живеем и семейните трябва като минават покрай някоя жена да наведат глава и да си повтарят на ум "аз съм женен, аз съм женен"
Може пък с този мъж после да създадете приятелство...съседи сте все пак.

Успех
Плам

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b4866106ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Девойче, ако този човек е женен и има деца, защо да страдат децата му? Не се обиждай, но не смятам, че това е любов, а най разумно е послушаш 9-ти коментар, че може 10-ти коментар да се окаже прав. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 818a12056f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Аз такива терзания съм имала на 15 г., а приятелките ми на по 12-13. Всички сме хлътвали по някой батко. Но никоя не подхвърли бележка, това е нечувано, моля те, чуваш ли се?? :) И батковците не предприеха нищо, слава богу. А Плам за пореден път ме стряска с коментарите си, това момиче все нещо не е доразбрало и винаги всичко приветства. Тя те насърчава да се запознаете, но ти не нали искаш приятелство. Искаш ГО - нали така си писала.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad56634492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Искам да благодаря на всички за съветите ви и че отделихте време да прочетете историята ми. Номер 8 мн ми помогна с избора, благодаря, всеки има право да живее, както намери за добре. За това не бива да опрекваме без да знаем, през какво е минал другият

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3bb82efb8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ном. 14 и с какво те стресна Плам? Историята на авторката я разбрах - влюбила се е, има сигнали и пита как да направи първата крачка. За секс, за приятелство, за внуци...за каквото дойде после. Казва, че е готова да приеме да е втората и че не иска да разбива семейството му - влюбила се е. И? Дай да я замерям с камъни сега и да й обяснявам как ще нарани децата му, защото прави секс с татко им без никой да разбере...

чакай да я цитирам
Искам да ми дадете съвет, как да направя първата крачка, как да подходя, какво да му кажа.

А ти, миличка, пък побърза да се подиграеш и да се изтъкнеш колко си пораснала... И да се "захапеш" с мен... Я кажи в коя друга тема нещо не съм доразбрала - да ти обясня. Аз съм приветлив човек - сама го каза, на драго сърце ще ти обясня туй онуй!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 738d369a72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Толкова ли ниско искаш да паднеш. Казвам ти го от опит не го прави, не прави тази глупост няма да се чувстваш добре като нечия любовница. Ти винаги ще си на второ място, пренебрегвана и използвана. Много се съмнявам женен мъж да остави семейството си заради 20 годишно маце, което няма какво да предложи на един истински мъж. Нито имаш достатъчно сексуален опит, за да го задържиш( може и да имаш, но едва ли само секса ще те удовлетворява в една връзка, мисля, че искаш доста повече. Не се унижавай миличка едва ли мъжете са се свършили, че да тръгнеш да за нимаваш с женен мъж.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5ba0057a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Не поощрявам в никакъв случай връзките с женени мъже или жени, но мисля че ако един брак е кекав все ще намери някой х или у да го развали, стига сте заклеймявали момичето! Ако на този му се слаб ангела, ще се разведе ако не заради нея - заради някоя друга.

А всъщност какво против имате разводите и правото на хората за втори шанс? Знае ли някой от нас какво е жена му и по кой точно начин го е оженила за себе си? Аз лично имам много приятели с втори брак, които са щастливи и благодарят на Бог за този втори шанс.

Подкрепям №12, може предварително да го идеализираш, може да се окаже някой извратеняк или обикновен простак, на тях им е присъщо да се втурачват във всяка движеща се пола.

Ако привиличането е толкова силно - процеса не можеш да го спреш, а само да го отложиш. Но не бързай, вникакъв случай не го заговаряй първа, а още по-малко да си даваш телефона, не знаш с кой си имаш работа. Изчакай го той да заговори, ако го направиш първа ти, знаейки че е женен, значи приемаш неговите условия и олекваш. Остави го да те поухажва, да се поизпоти, провокирай го с тоалети (ама не проститутски, а стилни), дръж се като дама, накарай го да ревнува (а ма не да се мляскаш пред очите му с някой, а например да се прибираш вечер с по една роза). А бе с две думи - тествай го, може да не издържи теста! И ако те заговори пръв или те покани на среща. И: веднага, още на първата минута, изясни отношенията с жена му; нещо като: благодаря, и на мен ще ми е приятно да се видим, но ти не беше ли семеен, или това никога не те спирало да се срещаша с други? Много ще разбереш за него от това какво ще ти отговори (като е много вероятно и да те изменти, но ти ако си умна ще усетиш). Във всеки случай ако ще влизаш в някакви отношения пъво го опознай, не действой първосигнално. Може след втората среща да установиш, че не си струва.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5ba0057a03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз предлагам в тези чатове да не се допускат от редакторите разни злобни коментари и анатемосвания на някакви наудачници. Човек трудно решава да сподели страховете, угризенията и греховете си, вместо всички да си помагаме и да се зареждаме един друг позитивно, някои просото са си намерили място да съдят и плюят. Момичето иска съвет, да му го дадем всеки от своя житейски опит.

По-голяма съм от теб, авторке, била съм с женен мъж преди много години и не вярвам от тогава нещата да са се променили много. Не си струва да си измъчваш младата и както имам чувството чиста душичка (щом си готова да хвърляш бележки). Този обект на твоите трепети може наистина да е преживял много неща, но ти не се натискай да ги разбираш - нека той сам ти каже, да видим какво ще измрънка.

Женените мъже-мачовци са гадове, да знаеш; ако се свържеш по някакъв начин с него, утре и теб така ще предаде. Не слушай тия работи за жената, децата, морала, просто помисли за себе си. Сега учиш, ще си намериш някое нормално момче да си купонясвате заедно пред целия свят, вместо да се криеш по хотели и чужди къщи (или пък тайно да влиза и излиза от твоята); като някоя престъпница, каквато не си. Повярвай ми, има и по-готини от него!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ad56634492
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Благодаря на Пам и на номер 18 и 19, наистина сте прави ще изчакам той да направи крачка към ако пък ли не здраве да е какво да правя, както казват "Всичко на този свят е до време".

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker