Много се обичаме, но аз имам дете - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много се обичаме, но аз имам дете
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3857 пъти
Имам дете на 3 год., разделена съм със съпруга ми. Преди 1 год се влюбих в един мъж, който също беше обвързън. Сега вече нещата са много страшни от към страната на мъжа с който се обичаме. Той не може да изгони приятелката си от тях, тя знае за нас и не се изнася вече 6 месеца майка му я кара да стой в апартамента защото не иска мен. А аз живея при родителите ми с детенцето ми не можем да се съберем всички са срещу нас. Мойте родители не го искат, искат да се събера с мъжът ми заради детето, но не мога.

И майката на приятелят ми не ме иска, тя си иска първата изобщо е ужас .... посъветвайте ме какво да направя, да се върна ли при човека които е баща на детето ми но с него ние не се обичаме, караме се, а с приятелят ми се обичаме безумно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 02d87c7d45
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Еми според мене по добре не се връщай при бащата на детето ти, щом се карате постоянно няма смисъл детето ти да расте в такава обстановка. Събери се с мъжа, когото обичаш :) Успех!!!

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 3a6fa7500a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пред любовта както са казали хората няма граници!!! Ако не искаш да изгубиш този които обичаш бори се със всички сили, всички които ви се месят няма да успеят да постигнат нищо ако вие наистина се обичате силно, единствено ще засилят чувствата ви. Бъдете силни и се борете. Рано или късно нещата ще се оправят.

аз претърпях нещо подобно но с разликата че имах проблеми само от страната на родителите ми, но те разбраха че няма да стане така както искат.сега и те не съжаляват за това че са се предали,дават всичко за него.....бадете силни.пожелавам ти всичко да се нареди.успех:)

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 295f73093b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   То хубаво - любов, ама добре ли прецени този човек?

Извинявай, но някак лековато представяш историята си. Как таака приятелката му ''не искала да си тръгне''? А дали не те пързаля въпросния господин с това извинение?Дали пред нея не казва, че има ''една разведена с дете'', дето не го оставя на мира?

Той, ако е мъж на място, ще реши въпроса кардинално- и с приятелката, и с майка си и ще направи всичко възможно, за да е с теб, дори и на квартира да излезете.

Но нещо тука има друго....не знам какво, обаче със сигурност проблемът не са страничните хора (майка , приятелка...), а той.
Много добре си помисли над това.
Не си мисли, че другите са пречка- да, понякога са, о само ако им се позволи!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1aba727524
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 3 е права, винаги има извинения. Този мъж не е сигурен какво иска.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: d78bf06e7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Май тук ми намирисва на друго. Тогава когато този твой приятел си е правил удоволствието с теб, защото си му била лесна и удобна, ти май си си правила сметката как ще се настаниш в дома му с детето си. Криви са ти излезли сметките. Това, че той те е искал за секс, значи ли, че те обича и че ще те вземе за съпруга? И защо очакваш приятелката му да се изнесе, та тя е желана там и от него и от семейството му.

Извинявай, но не търси вина в родителите си и в неговата майка. Вината си е само твоя, той не е подходящ за теб, не се мъчи да мърсуваш там, където не ти е работата. Просто мястото не ти е там...

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 8c7d1e7761
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Преживяла съм го почети същото само че бях в ролята на приятелката.. и с приятеля ми се разделихме заради жена с дете... така че ако той знаеше на 100% какво иска повярвай ми щяхте да сте заедно. Не вярвам момчето да не може да се справи с приятелката си (в смисъл да я остави) .. мисля че ме разбра какво имах предвид.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f1d10d64ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защо се карате с твоя съпруг? Предполагам, че в основата на вашите скандали е извънбрачната ти връзка. Ти си го предала. Можеш ли да се поставиш на неговото място и да прецениш трезво как би се държала,ако си в неговата позиция? Гледай си детето и успокой мъжа си. Чуждия забрави. Абе млади хора, защо не си живейте живота, ами си създавате ядове? Знаеш ли,колко много мъже има по света, и колко от тях могат да те очароват? Винаги ли ще хукваш подир всеки и ще зарязваш предишния? За Казанова се говори, че е казал: "Аз знам, че немога да имам всички жени, но защо да не опитам" Е, това са само легенди. Ние сме реални хора, от реален свят.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 843bb8a5ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   "Всяко чудо до три дни".
Както си го почнала да сменяш и да се влюбваш, след три години и тоя ще ти омръзне. Ще търсиш друг и така докъде? Ще трупаш любовници един след друг, а естествено "рогата" мъжа ти няма да ги издържи.
А ти правиш ли разлика между съпруг и любовник?
Любовникът ти дава само любов, секс, като едновременно с това получава и своето удоволствие и всичко се изчерпва дотук. Съпругът поема ангажименти към семейството си, дома, прехраната, децата, и мисли и за твоето удоволствие, той "дели и хляба и леглото с теб" и е другар в живота ти. Един мъж като любовник може да е най-добрия, но като съпруг най-лошия.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 0d40494740
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм жената с детето. Приятелката на приятеля ми се изнесе вчера и той реши да бъде с мен.

Не ми е любовник както казвате. Обича ме се и сме решили да създадем семейство. Но питам дали е правилно? Не мисля че сам за обвинение защото бившият ми съпруг ми посягаше и правеше скандали пред детето ни, затова го оставих, а трябва ли да се върна при него заради детето ни? Детето ни е на 3 год.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: f8f695e18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле мале, тоя изтегли джакпота, голям късметлия, излезе. Хем жена, "втора употреба" си намери, хем и дете, дори отгледано, таман да не се мъчи да прави.
Оха, честито!

 
  ...

...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 8c7d1e7761
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен всичко това не е правилно.. Що не помисли за детето като порасне евентуално ако си с този мъж какво ще му обясниш за истинскич му баща? А за скандалите със съпруга ти защо не помислиш .. кое може би стой в основата? Ако си толкова невинна колкото се опитваш да се искараш защо е имало такива скандали с мъжа ти .. ? Помисли си..

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 042441cb06
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   1. Ако се върнеш при бащата на детето щом не го обичаш- голяма грешка

2.Приятеля ти като те обича толкова и ти него защо се съобразявате с това какво мислят другите ами вие? Няма ли значение за вас какво чувствате и искате все пак това е вашия живот не е нито на майка му нито на твоята майка.

3. Това че имаш дете не значи че не си достойна напротив и защо не им теглите по една българска.........

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker