Досадно влюбен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Досадно влюбен
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1890 пъти
От два месеца ходя с едно момче. От един месец не сме се излизали и то защото аз все си намирам причини. Почти и не се чуваме вече, аз не му се обаждам, само той ми звъни. Когато се чуем винаги пита: "Кога ще се видим", а моят отговор е винаги " НЕ знам".
Адски е досаден и се чудя как не може да проумее, че не искам да съм с него. Аз не мога да бъда директна и да му кажа "Не искам да съм с теб". Просто не знам как да го направя, искам да е по заобиколен, но ясен начин. Проблема е, че в работата ми често се засичаме и после ще е конфузно. Дайте някакви съвети, моля ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4117c43beb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Кажи му, че искаш да се концентрираш върху работата и приятелите - ще схване грубия намек :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9ad33f72e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Режиш го директно няма заобилколен начин за рязането. А пък като неможеш да си ДИРЕКТНА тогава търпи НАХАЛСТВО, а да и това за работата че ще го засичаш ами кажи му че не си вадиш гениталите там където работиш.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f2913a9d1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Нормално е да си го объркала-уж сте заедно, а не сте. Той се досеща сто процента какво става, но просто иска да е с теб. Сигурно си била объркана когато сте тръгнали заедно и сега ти е трудно да му признаеш какво всъщност изпитваш към него. Разбирам те много добре. Час по скоро трябва да му обясниш какво става. Бъди деликатна, внимателна за да не го нараниш, но не допускай той да пробуди съжаление у теб или да те манипулира. Опитай се да запазиш обикновеното приятелство помежду ви и се съгласявай да излизаш с него, но ако не сте сами, иначе може да си въобрази че искаш да си" насаме "с него.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3095134558
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторката: Казах му и уж разбра. А не спира да ми се обажда, да иска да излезем и да ми праща целувки. Как да му обясня, че не искам да излизам с него?

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 050e38aa95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами казваш "Не искам да се виждам с теб". Толкова ли е трудно да кажете това, което чувствате бе хора. Жалкото е, че има много като теб. Заблуждавате другите и нямате смелост да наречете нещата с истинските им имена. Ами като не искате да бъдете с някого, не го заблуждавайте, а кажете да ви остави на мира!

Doriana

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d55f7a5dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Ех авторке авторке и ти като хиляди други момичета правиш същото. Забъркваш се с някой от нямане какво да се прави и сега не искаш да му кажеш, защото видиш ли ще го нараниш като не си даваш сметка, че точно така нараняваш хората повече. Ако пък наистина си му казала, то тогава единствения начин да спре да те търси е да прекратиш контактите си с него. Просто спри да му отговаряш на телефона, по скайпове фейсбуци и т. н. И ще видиш, че ще спре. Ама се чудя кога най-накрая ще спрете да ги въртите тея номера днешните момичета? От желание да се направите на интересни си патят невинни хора. Като не си сигурна дали обичаш някой просто не тръгвай с него! Толкова ли е сложно? Пускате въдицата, а после ни наричате навлеци, нахалници и т. н. и обвинявате нас, че сме се влюбили във вас. Направо ми писна от такива като теб. Вземи се в ръце и завбъдеще преценявай трезво нещата, че накрая ще си останеш стара мома.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker