Как пропадна живота ми - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как пропадна живота ми
преди: 12 години, 1 ден, прочетена 2143 пъти
Здравейте приятели преди една година се запознах с жената на моя живот обичахме се наистина много тя много ме обичаше не можеше без мен дори и миг, но преди около 2 месеца нещо се промени тя ми казваше, че няма никакъв проблем че всичко е наред Преди месец останах без работа загубих повечето което съм имал с тази жена започнахме да се караме сега сигурно повечето от вас ще си помислят че сме се карали за пари не това не е вярно пари имаше не са липсвали не сме се карали за пари, а за савсм други неща неща, които нямат нишо общо с парите и

Така до преди една седмица когато тя ми каза, че иска да се разделим но даржи да останем приятели и да продалжим да се вийдаме добре уважих решението и колкото и трудно да е то тя твърди че вече нямала чувства към мен че чувставата и били изчезнали преди 2 месеца поговорихме си разбрах грешките които сам допуснал поисках от нея да ми даде един шанс и да поправя всичко смятах и все още смятам че мога да поправя всичко но тя не иска да ми даде тази възможност казва че съм заслужавал тази възможност но въпреки това не иска да ми я даде всеки ден.

След раздялата ни се чуваме по тел пишем си дори се виждаме от време на време но тя не иска да се върнем назад иска да сме само приятели и нищо повече а мен ме боли от товаи то ужасно много ме боли зная че тя също го преживява много пъти като говоря с нея по тел ми се е струвало че се натъжава по гласа и се усеща отделно че по думите и си личи че не съм и безразличен че все още изпитва силни чувства към мен но въпреки това си знае нейното не знам какво да си. Мисля вече тя твърдо отрича възможноста да се съберем от ново

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 1 ден
hash: 560fa6cc32
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съжалявам, пич, но тя просто си има друг. Сега в момента си работи върху развитието на новата си връзка. Но сигурно е "пропуснала" да ти каже за новия си приятел. Ако я питаш, ще те излъже или ще избяга от този тип въпроси. Просто няма смисъл да я гониш, ставаш жалък и още повече ще те вземе за мухльо. Сега тя иска да се само приятели, ти си и резерва за всеки случай. Бъди мъж - не я търси, не я моли, просто опитай да продължиш живота си без нея.

 
  ...
преди: 12 години, 1 ден
hash: 17888d7ca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо поработи върху правописа си, но заради мен или някой друг, а за собствено усъвършенстване. Не може да си гражданин на България, а да пишеш кретенски, не ми го побира главата.

Второ, духнала си е под опашката мадамата. Няма значение какви причини ти е изредила, важното е да гледаш своята гледна точка., а тя е че в момента положението не ти е розово и като всеки друг човек и ти имаш нужда от подкрепа. Тя не само че не ти дава някаква опора, ами и те е наритала. На фона на всичко това, не знам какво още трябва да се случи, за да разбереш че не трябва да се занимаваш с нея.

 
  ...
преди: 12 години, 21 часа
hash: ff9f55f4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Човек може да те обича и в същото време колкото те обича, толкова и да не я правиш щастлива. Не е без причина това, което ти се е случило.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 часа
hash: 8008d60837
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако е прочела някое твое писмо, те затова ще да те е зарязала.
Пич, как можеш да изпишеш толкова много приказки в 4 реда и 3 абзаца !? :))))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: d2af16a339
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Абе, хора, няма ли най-накрая да проумеете, че "нека си останем приятели" е само реплика от нискобюджетна американска продукция? Как може да си приятел с човек, към когото си имал чувства и си бил привързан? И да си приятел с човек, който в момента на затваряне на телефонната слушалка ще направи свирка на новото си гадже? Крайно време е да запомните едно - това е една дежурна реплика, използвана от жените, когато искат завоалирано да ти кажат "Абе я си е*и майката бе, боклук".

Към автора: от два месеца нямала чувства, а??? И чувствата и изчесват, след като си останал без работа? Аууууууу, какво съвпадение само, чак да не повярваш. Разбери едно: от както свят светува жените са се интересували единствено и само от своята сигурност - физическа, психическа, финансова, материална. Защото познавам жена, която ходи в 0:00 часа до денонощния магазин със слънчеви очила (сещаш се защо), но въпреки това е с мъжа-причина за слънчевите очила. А защо е с него? Ами елементарно - по-добре пребит и малтретиран, но возещ се в BMW 3-ка (колата е купена чисто нова), отколкото в цветущо физическо здраве, но потящ се в Икарус.

Днешно време жените много се промениха, станаха прекалено материални, не е като едно време , когато се сваляха с остроумие, чувство за хумор и чар. Навремето всички бяхме еднакво бедни и такива здрави момчета от спортните училища (но без скъпите коли и окичени в злато) нямаха никакъв шанс. Даже една комшийка, топкрасавица я сваляше един батко-здравко (едър здрав момък, който ако стисне камък вода ще пусне), но беше просто момче. Тя го отрязала, като му казала в прав текст, че не и е на интелектуалното ниво (това ми го разказваха приятели, не съм го виждал с очите си).

Навремето хората бяха по-сплотени и задружни, обединени от общата беднотия и мизерия и взаимоотношенията бяха искрени, нямаше го това лицемерие и корист. Навремето с мадамите не беше толкова лесно като днес, па и сваляш звезди с месеци, докато кандиса, па са разходки в паркове, градинки, беседки, разговори на интелектуални теми - книги, театър, изложби, концерти. И след първата целувка изпитваш едно удовлетворение, че положените усилия не са били напразни. Ех, какви времена бяха... А сега - курви, използвачки, постояно нещо не им е ОК, ако ти се наложи да останеш да работиш извънредно веднага се обаждат на номер 2, за да няма празно... Ужас! И епилога - нека си останем приятели. Ха-Ха-Ха!!! Аз изобщо дълбоко се съмнявам, че има хора, които са деляли обща постеля, клели са се във вярност и са се обичали, които след края на връзката са си отново приятели, но в некреватния смисъл на думата... А ако имс такива, то те или са лицемери, или са непукиси, или са били заедно заради секса. АМИН!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker