Вече не мога да вярвам на никого - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вече не мога да вярвам на никого
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 1891 пъти
Привет :) Пише ви едно на пръв поглед мило и стеснително момиче. Никога не съм си падала по гримовете, прическите и т. н, харесвам естествеността. Е, грижа се за външния си вид, спортувам, храня се здравословно, обличам се прилично. Може би това и привлича момчетата. Толкова много пъти са ми казвали какво нежно излъчване, какъв чар и каква харизма имам. От малка ме научиха да бъда такава - да ценя и да държа на истинското в себе си и да не бъда нещо, което не съм, за това и се старая да бъда заобиколена от хора като мен. Може би това е и причината да се заглеждам по затворените и некомуникиращи с никого момчета, а не по самовлюбените мачовци. Но защо от десетките мили момчета, които познавам, се влюбих в НЕГО? ! Аз съм човек, който държи на чувствата и когато обичам, обичам до болка и безумие. Обикнах го. Бяхме заедно около година. Никога не бях срещала друг като него. Тренираше футбол и имаше хубаво тяло, учеше много, излизаше малко с приятели. Целуваше ме така страстно, прегръщаше ме така нежно, гледаше ме толкова влюбено. Това момче, това нежно, искрено, изпълнено с чистота и искреност момче.. просто ме правеше истински щастлива. Дори не мога да опиша колко се обичахме, колко му вярвах и колко много държах на него. Той беше единственото така прекрасно същество в живота ми. Търсеше ме всеки ден, правеше ми мили подаръци, говореше ми за бъдещето, за сватба, деца.. и един ден всичко умря. Държеше се грубо, не разбирах защо. В последствие разбрах, че е скъсал с гаджето му. Дам, с някаква друга. Ами аз? ! Аз съм била плод на облог с негов приятел. Искал е да види колко лесно затвореното момиченце ще се влюби. Искал е да експериментира. Дори не ме е харесвал като човек, всичко е било театър. Съсипа ме. Първата ми истинска любов е била една лъжа. Предложи ми да си останем приятели за секс и това е. Отказах му, изтрих всичко, свързано с него. Минаха месеци, а аз още плача, още ме боли. Толкова предадена се чувствам, толкова използвана. Още помня последните му думи - "наивница си. не заслужаваш да живееш".. Промених се, станах още по-затворена. В момента общо 3 мили, прекрасни момчета ми обясняват колко ме харесват. А аз не им вярвам, очаквам да ме използват. Обричам се на самота, не искам да ме боли отново. Кажете ми какво да правя, как да се доверя на хората

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: ef30bda4dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   От една провалена връзка не можеш да правиш генерални заключения: животът е такъв, мъжете са гадни, никога няма да обичам и т.н. помисли колко от хората, които познаваш, са все още с първото си гадже - сигурно единици, ако изобщо ги има. за добро или лошо хората сменят известен брой партньори докато попаднат на правилния.

Погледни от добрата страна - имали сте страхотни моменти, натрупала си ценен опит, просто продължи напред. не се чувствай използвана и не се поставяй в ролята на жертва - няма смисъл да се самосъжаляваш.
дай шанс и на другите момчета, може да се изненадаш приятно;-)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4895b2880a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   М24:
Болно ми е на мен като чета твоят разказ, направо нямам думи от постъпката му. Този човек не заслужава да изпита и нито една капка щастие в този живот.

До колкото до теб, такива идиоти съсипват живота на хората без да разбират. Това не е начина, трябва да се бориш..може като него да има 9 момчета, но 10то ще е това което наистина, ще те обича и няма да те предаде. Не е нужно да им се доверяваш напълно, помисли, виж какво могат да ти предложат( ако и ти ги харесваш като външност и характер) и тогава, ще видиш истината. най-малко сама, ще се научиш да ги различаваш..
Жалко, че малкото останали хора като теб, са подложени на този живот..но ти на пук трябва да се бориш...

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0a2dfa7d5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да, нормално е да те е страх да тръгнеш отново с момче. Е, вече имаш опит. Затова внимавай много, трябва ти някой на когото да се довериш.
Щом сте ходили година, значи че не е бил само облогът. Може би е открил нещо в теб, което го е накарало да останете заедно.

Но.. това не го прави невинен, разбира се. Първо много е долно да се хванеш на облог за нещо толкова сериозно. Второ, още по-зле е че е мамил две момичета -тебе и приятелката си. Трето, само абсолютно низко същество би се подиграло така на момиче!

Чудно е само, как не си доловила нищо от истинската същност на този човек? Все пак не сте били малко време заедно. То е вярно че любовта е сляпа, но дали ти не си съзнавала че нещо не е наред. Дали не си потискала "лошите" си предчувствия само и само да си с него?
Според мен, той не е бил затворен, а само се преструвал, за да те върже по бързо и здраво. Усетил е че си по ранима и затова се е опитал да се престори на "сродната ти душа"

За това ще те посъветвам нещо:
1. Общувай повече с момчета, за да ги опознаеш. Можеш да се сприятелиш с тези дето сега те ухажват.
2. Съсредоточи се в нещо-школа, курсове, развий таланта си, ако имаш такъв. Ще ти бъде по лесно да забравиш.
3. СПОДЕЛИ С НЯКОГО КОЙТО ТИ Е БЛИЗЪК

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker