Любовниците? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любовниците?
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 7269 пъти
Здравейте, искам да попитам всички, които са има ли някаква случка с подобен човек. Аз не мога да разбера толкова ли е сляпа любовта на някой хора, че стават нечий любовник или любовница. А още по тъпо ми е когато любовницата -(Ако не е такава, а се опитва да бъде ) Защо, защо ще развалиш нечия връзка за собствения си кеф. Толкова ли няма други свободни хора? Какво получаваш като нечия любовница?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9fb3648391
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

1.   Абе мила, наивно и глупаво е да мислиш, че любовницата е тази, която разваля нечия връзка. Ако един мъж има глава на раменете, държи на жена си и я обича не би се поддал.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c85562fa60
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първо - НИКОЙ/Я не иска да бъде любовник/ца!!!!
Няма такъв човек (нормален), който ЦЕЛЕНАСОЧЕНО иска да се влюби в обвързан човек.

Говорим тук само за истинска любов, за чувства. Винаги има хора, които са водени от други мотиви - самите са обвързани и искат просто секс например.
За тези случаи не мога да говоря, както и от хората, които са с други хора (обвързани или не) заради пари, облаги, положение.

Мога да говоря от собствен опит само за истинската любов. Тя не избира. Когато насреща си имаш човек, който ТЪРСИ целенасочено любовта, чието сърце е свободно (независимо от подписаните договори в общината) - тогава можеш да се влюбиш. Ако това се случи се започва едно фиаско, старо като света.

Никой не иска да разваля връзки. В началото се почва с приятелство, със споделяне, с прекарано време... Забраняваш си нещо повече с обвързаната жена/мъж, но накрая любовта те грабва, грабва и двама ви и няма човек, който може да се пребори с Нея.

Една тайна ще издам на авторката - няма любовна връзка, която трети човек може да разтрогне. Няма просто ИСТИНСКА ЛЮБОВ, която да не може да устои на сплетни, интриги, на „съблазняване“. Но светът е пълен с обвързани брачни и небрачни люде, които НЕ ВОДЯТ любовна връзка с партньорите си, които дори нямат едно елементарно приятелство с тях, чиито живот преминава в караници, в стрес, в обвинения, съжителство, студ и чиято връзка се основава само на задълженията, на общото имущество, на общите деца, минало, БРАК.

Просто такава връзка по задължение е обречена на неуспех дори брачните/обвързаните да не срещнат любовта. Нещастните заедно хора просто не остават дългосрочно заедно (ако не са мазохисти).

Да не говорим, ако поне единият срещне Любовта.

Второ - какво получава един любовник/една любовница?
Много просто - любов с любимия човек. Връзката не е по-различна от всяка друга любовна връзка, просто има хиляди неща, които се стремят да ви разделят, бориш се и това ви прави още по-близки.
При някои млади например родителите се стремят да ги разделят. Не само при Ромео и Жулиета, но и 99% от такива връзки просто не могат да бъдат разтрогнати от трети. Когато двама се обичат, трети не може да направи нищо, за да ги раздели.
При връзката обвързан/любовница, обвързана/любовник просто целият свят е против теб, против връзката. Ако любовта е истинска ще устои.

На всички обвързани мъже/жени мога да кажа - нокой не може да ви раздели и да развали връзката ви с партньора, ако се обичате, ако сте щастливи заедно. Няма любовник/любовница в такива връзки. Тежко ви, ако партньорът ви е нещастен, ако връзката ви е по задължение, ако няма любов между вас, защото просто си губите времето, докато навън някъде хората се обичат - може би вашият собствен партньор, но не с вас.
Кой е виновният?
В любовта виновни няма.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c7aa188c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Защо си напъваш главата с неща, които не можеш и няма как да разбереш? Ако не го преживееш лично - няма как да знаеш!
В един момент просто усещаш, че всичките ти мисли, предположения, теории, мнения и т.н. стават на пух и прах и се озоваваш в нова, непозната за теб ситуация, в която никога не си подозирал/а, че ще попаднеш! И нещата не опират до воля, сляпа любов, желание за кеф и още по-малко пък - желание да разрушиш нечия връзка! Сякаш нещата са продиктувани свише! Да, можеш да им се противопоставиш, но това е свързано с толкова самобичуване и отрицателни емоции, с чувството, че пропускаш нещо дълбоко жадувано и отдавна мечтано, че в един момент решаваш, че просто няма смисъл... Това е все едно група войници да те влачат в една посока, блъскайки те по гърба с прикладите са и заплашвайки да те застрелят, а ти да се опитваш, въпреки волята им, да вървиш в друга.
И не мисли, че живота на любовниците е песен - напротив, много тежко изпитание е. Всички са против тях, дори и част от тяхното "аз" е срещу себе си, да не говорим за незапознатите като тебе, които само повтарят натрапени им от обществото, заучени клишета...
Отстрани нещата изглеждат винаги ясни и прости, а решенията - еднозначни. Попаднеш ли във водовъртежа на събитията обаче, драмата и вътрешните импулси са толкова големи, че напълно губиш ориентация кой си, къде си и за какво се бориш.
Ако наистина не искаш да го преживееш - моли се никога да не ти се случва, в противен случай ти предстои да преживееш неща, които ще ти обърнат мисленето на 180 градуса.

Всеки е супер-"специалист" по въпросите на другите хора, само по своите собствени никакъв го няма...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 61436e5a98
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Номер 1 и 2 не всички мислят като вас! Аз мога да контролирам в кого да се влюбя.. вие се оправдавате, че сърцето не питало, не избирало, дрън-дрън! Просто, когато разбера, че един мъж е обвързан, дори и с гадже, не му обръщам внимание, не го приемам като сексуален обект.. Как да го обясня... За мен е непонятно вашето държание.. И не се оправдавайте, че значи на мъжа нещо му е липсвало.. в повечето случаи мъжете се глезят! И си намират оправдания за пред любовниците защо уж изневерявали. А това, че вие се предлагате на обвързани, за мен автоматично ви превръща в леки момичета. съжалявам, не съм само аз, цялото общество гледа на вас така! И няма как иначе, вие разрушавате семейства, обременявате децата, обричате ги на същата съдба.. Направо се потрисам колко развързани жени има, които нарочно предизвикват мъжете, въпреки че знаят, че са обвързани... една директно се беше предложила на моя приятел.. разбирате ли, много съм бясна, ако хвана някоя такава не знам какво бих и причинила..

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3f13ef1b23
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Благодаря ви за коментарите и мисля, че сте прави. Макар, че се съмнявам в истинската любов всеки ден. Аз имам приятел от почти 2 години и от сега се караме за ревност и други глупости, в същото време се обичаме и незнам какво ще правим. Той също има вина, че аз допуснах да се сближа с друг мъж макар и не физически, а по някакъв приятелски начин и сега е доста трудно да се отърва от този човек макар, че му обясних милиони пъти, че не може нищо да има между нас. И той не е виновен, че иска да ме получи по някакъв начин. Но въпреки всичко има много други свободни момичета...

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 0eefd6dec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, можеш да им се противопоставиш, но това е свързано с толкова самобичуване и отрицателни емоции, с чувството, че пропускаш нещо дълбоко жадувано и отдавна мечтано, че в един момент решаваш, че просто няма смисъл...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7f718767c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво на 4! Абсолютно си права. Обаче явно всички останали, пишещи тук са любовници и взаимно се подкрепят и оправдават за постъпките си. Пф, толкова е лесно да си измислиш оправдание. Сърцето не питало (WTF)!? Сърцето като не ви пита, вие здрав разум нямате ли?

И преди гилдията на любовниците (тия, дето си мислят, че призванието им е да спасяват мъжете от "нещастните" им бракове) да се нахвърли яростно върху мен, че не съм изпадала в ситуацията и не знам какво е (бла-бла), ще кажа, че съм била с женен мъж (за кратко, защото бързо се осъзнах колко е унизително) и естествено сама прекратих връзката. Никога не съм съжалявала за това, но оттогава обвързаните мъже просто не са опция за мен. :)

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ce23db5809
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Авторке, би ли пояснила следното: "Той също има вина, че аз допуснах да се сближа с друг мъж макар и не физически"
как така той има вина, че ти си извършила нещо? звучи като удобно оправдание

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 2825f76f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Напълно подкрепям номер 4, няма какво друго да добавя, същото го мисля и аз.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9fb3648391
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм номер 1. Ничия любовница не съм и никога не съм била. Щастливо омъжена съм и дай-боже все да е така.... но никой не е застрахован и ако един ден ми се случи нещо подобно, никога няма да обвиня въпросната, а съпруга ми, който ми се е клел във вярност и преданост.

 
  ...

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 77c7f24da6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   :))))
Номер 4; май не ти се е случвало да обичаш истински... :)))))))))))))

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 849be34f09
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Любовниците не са заедно поради любов, а заради самия секс и може би задоволяване на собственото его. Ако човек наистина обича някого и той му отвръща, то те ще бъдат заедно. Понеже съм мъж, мога да ти кажа как стоят нещата от тази страна. Още нямам семейство, но лично аз никога не съм изневерявал на приятелките си, дори не ми е минавало през ум да го правя. На няколко пъти съм бил зарязван заради други мъже, предполагам и че са ми изневерявали, но това е друга тема. Мисълта ми би, че когато обичаш даден човек нямаш нужда от друг и ако имате някакви проблеми, те се решават с разговор, а не с изневяра. Ако проблемите се задълбочат, просто се разделяте и всеки си продължава по пътя.

В последно време имах връзки с няколко омъжени жени. Не мисля, че съм им развалил семействата или съм щял да го направя, понеже те много отдавна си бяха тръгнали по тоя път, имаха си по няколко мъже едновременно и лъжеха най-нагло всички около себе си. Не се оправдавам, нито се гордея с постъпките си, но това е самата истина. Ако не е Иван, ще е Драган и т.н. Редовното им оправдание е че не са оценени вкъщи, което е доста съмнително и в същото време не им пречи да лежат на гърба на мъжете си, докато те се скъсват от работа.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 554ea7710e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 4... не се заричай така, моля те!
Бях точно като теб! Аз мога да контролирам чувствата си, някой като е обвързан за мен не беше мъж... и ето, че се запознах с моят любим, той имаше дългогодишна връзка и аз по старата моя максима го зачислих в шкафа "приятели" и до там. Да, ама не! не беше дотам. Заради моите си твърди принципи и убеждения и най-малкото заради личното си самосъхранение...месеци наред отричах чувствата си, бягах от тах, забранявах си да мисля за него.

Да ти кажа, то любовта и разглеждането на някой като сексуален обект нямат много общо. Истинската любов е изчистена от всичко, тя просто съществува в теб и те прави щастлив само като знаеш, че другия го има на света, че е жив и здрав.

И така...аз упорито продължавах да отричам себе си. За секс със него пък въобще не съм си и помисляла. Той имаше връзка за бога! И после започнах да забелязвам как се променям към по-добро покрай него, колко ми е хубаво, когато се смеем, когато си общуваме. казах си - приятел! истински сърдечен и скъп приятел - нищо лошо! Дори само и само за да спра любовните си чувства му казвах на него "ти си най-добрата ми приятелка" съветвах се с него, даже му показвах какви дрехи съм си купила. И в един момент усетих, че вече не искам да си представям света без него, започнах да се блъскам в стените, да изпускам разни неща, чувствах се красива. Не помня някой някого да е свалял или нещо такова...една вечер просто се целунахме, месец след това правихме секс.
недей да се заричаш - казвам ти го от опит.

към авторката:
Любовницата не цели да разбие връзка. Номер две го е обяснил сякаш с мои думи и аз няма какво да добавя. Какво получава ли? Материално, като време, уважение и т.н. - почти нищо. Всъщност тя дава до безкрайност... Коментирам случаите, когато съществува любов, а не някаква изгода. Но е смешно...жалко е всъщност да се мисли, че някой друг може да разбие връзката ти, а още по-жалко да е целенасочено. Ако някоя ти има зъб и се опитва да ти разбие връзката целенасочено, заради някакво собствено си отмъщение... едва ли ще стане любовница на мъжа ти. А ако стане, то после ще дойде при теб и нагло ще ти разкаже всичко, за да те унижи.

Питай колко от любовниците, които са с любимия си от любов искат жена им да разбере истината? Питай ги какви велики планове измислят само и само тази съпруга да не разбере?

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: f17db41409
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Когато хлътна по обвързан мъж, давам знак че не ми е безразличен, но не флиртувам с него, защото е обвързан. Така след време сам решава да остави приятелката си, за да може да бъде с мен. Чакам известно време да мине от предишната му връзка и тогава вече се впускам във връзка.

Така ли се "разбива"? Нали ако на мъжът нищо не му липсва и е добре с настоящата, няма да отиде при друга? Нали ако всичко с настоящата е наред и му дава всичко, на него няма да му шарят очите? В един любовен триъгълник и тримата са еднакво виновни, ако въобще трябва да става дума за някаква вина.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 9fb3648391
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ех номер 4 натискало се момичето. Еми пробва. Твоя приятел, ако толкова държи на теб със сигурност ще знае как да я сложи на мястото и. Друг е въпроса, ако са му слаби ангелите. Тя какво е виновна ;)

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 8e05731cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Точно така №2. Все едно аз съм го писала.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: b1811aa123
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Да, н4, контролираш, ама друг път! Това не се избира и не се контролира, да ти е ясно! Точно такива като теб, големите контролъорки, най-зле си изпатват от съдбата. Ако се контролираше, щеше да е много лесно на всички нас и всички щяхме да се влюбваме в подходящи хора, но това не е така.
Освен това мисля, че мнението на деградиралото ни общество е последното нещо, което би ме интересувало

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5697a2a20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Хайде номер 4 да ми обясни няколко неща по повод на това й изказване: "И няма как иначе, вие разрушавате семейства, обременявате децата, обричате ги на същата съдба."

1. Как точно любовницата разрушава семейството?

Ще ти кажа какво прави любовницата - продължава, удължава времето, в което "семейството" агонизира. Ще ти кажа и как. Мъжът ти се чува с нея, зарежда се с енергия, прибира се усмихнат, което се отразява добре на кой? На ето тези като теб които "ако я хвана не знам какво ще й направя" После...тя не може да го вижда и да прави секс с него всеки ден, както й се иска, затова го възбужда в мислите му, с телефонните разговори, които провеждат, разказва му какво ще му направи, когато го види...и кой намазва от цялата работа - съпругата. Някой цял ден е стоял надървен, унесен в мисли и фантазии за своята невероятна любовница, но нея я няма - или чикия или съпругата! Гадно ли звучи - истина е! Семейния сексуален живот на съпругите се дължи всъщност именно на това, че той не може да се вижда с любовницата си достатъчно често. Трето - гузната съвест, че си престъпил обещанията пред хората и Бога те карат да се държиш мило с жената, която лъжеш. Тези жени ще ги чуеш как се бият в гърдите, че "той си се прибира на време, купува ми подаръци и ме води на почивки - значи ме обича" А всъщност значи, че е виновен пред теб и е достатъчно глупав да ти е дал власт над емоциите си. Само, че за съпругата това не изглежда така - тя е щастлива с своята илюзия, която, както брачния й партньор, така и неговата любовница продължават максимално дълго. Защо си мислите, че един мъж не разкрива връзката си..от страх??? Ами - не! Глупаво е да се мисли така - от какво да го е страх, тя да не го застреля?! Истината е, че не иска да я наранява. Тя е част от живота му, майка на децата му, обича я като такава, уважава я, не иска да й причини болка и знае, че ако тя не знае за другата - няма да страда. И съпругата не страда - тя си живее на гърба на гузната му съвест и прибира облагите.

2. Да питам как точно децата страдат заради любовницата?

Любовницата НИКОГА не краде времето на децата. Никога нейното забавление не е за тяхна сметка. Всъщност, истината, която ти не виждаш и няма как да видиш е, че любовницата обича децата на своя приятел, те са част от него и тя (с вродения на всяка жена майчински инстинкт) мисли за тяхното добро. И ако тук има жени в тази роля - нека ми кажат дали някога тяхната любов е била за сметка на децата? Второ ... как ще бъде едно дете обременено от това, че татко му без никой да знае прави секс с жена, която не е биологичната му майка. Хайде кажи ми, защото ме ядосвате много с това "страдание в детските очички" Как за бога едно дете страда от това, че тате прави секс с друга жена, като то въобще не подозира за това? А знаете ли ЖЕСТОКАТА истина и след като разбере - на детето не му дреме, ама никак не му дреме всъщност за това. То си иска своето - внимание, подкрепа, време, игри, обич. А ето и още ПО - жестоката истина. Наранената гордост на мама наранява и обременява детето, защото започва да го настройва на своя страна, да се конкурира за обичта му с татко му, да се изкарва жертва на съдбата, да обвинява тате пред него с най-грозните и мръсни думи, които знае. Как любовницата да бъде отговорна за поведението на някаква друга жена, странична от нея?

3. На каква съдба обричат любовниците същите тези деца?

Ей това просто пък няма никакъв смисъл.

Та...ето една от тях - хайде направи ме на нещо... ако можеш! И да ти кажа още една тайна - НИКОЯ жена не се предлага на някой директно ако той не й е дал повод за това. Или ако това не е професията й и трябва да го прави едва ли не по длъжностна характеристика...за пари!

ето ти и още въпроси:
Как една прегръдка с друга жена, някъде на скрито място ще развали семейството? Как една целувка, пак скрита и тайна, ще обремени детската психика? Какъв е начина да се развали едно семейство (връзка) от трети човек, кой според теб точно и какво трябва да направи, че да има силата да го направи? Мислиш ли, че любовницата изнасилва приятеля ти и го кара на сила да забрави за теб и съществуването ти? Мислиш ли, че някой е способен да го направи? Защо си толкова глупава и сляпа?

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: c0a86f4800
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   На номер 4 всички с различно мнение от нейното са любовници. Много жалко, че търсиш вината в разрухата на връзката си в страничен фактор. По-добре се вгледай във взаимоотношенията ви. На дали, ако доверието и любовта ви бяха истински и нещо не куцаше щеше, някоя "кифла" да успее да ви разклати любовната идилия.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 48196a2861
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Подкрепям изцяло Плам и я поздравявам от слънчева Африка. Плам, любовта винаги побеждава! Не го забравяй и не се предавай!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 640e213ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Браво 18 номер! Поклон!!!
Рядко се намира човек мислещ в тази посока, макар това д важи и за жените с любовници!

ЛЕНА

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 31913bc13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   4, приятеля й даже не й е съпруг или брачен партньор, а тя мисли, че й е собственост! Никой не ти е длъжен с нищо, ако приятеля ти иска да е с друга, какво?
Имам познат, който се ожени за любовницата и тя му е втора съпруга, той има внуче и тя гледа внучето му като свое, а децата им /неговите и нейните/ са приятелки/момичета са/, та 18 е права, само не разбрах защо нейния хубостник не се е развел? щото свестните мъже така правят.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5fa0fbc5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   №21, наистина не разбирам с какво толкова те възхити коментара на №18, че чак и поклон и правиш. Или просто те устройва може би? Защото в този коментар са написани такива чудовищни измислици, че не е истина. Съпругата намазвала от това, че мъжът и не можел всеки ден да прави секс с любовницата... Чуваш ли се, №18? Може и да има такива мъже, които тъкат на два стана, но са рядко. Обикновено когато мъжът има любовница, съпругата е пренебрегвана, много пренебрегвана. Обикновено това е най-важния признак, по който всяка съпруга се досеща, че има друга жена. Но ме хвърли в тотален потрес твърдението, че видиш ли любовницата обичала децата му, че даже представете си -и съпругата му. Опомни се, 18. Любовницата завижда на законната съпруга. Тя смята, че тази жена съвсем незаслужено притежава любимия и. Че не го обича достатъчно, че не се грижи за него достатъчно. Че го е хванала с брак, и видиш ли, той клетия агонизира в този брак. Надявам се, че не съм била рязка и груба. На много се издразних на тези откровени лъжи.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5fa0fbc5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   №21, наистина не разбирам с какво толкова те възхити коментара на №18, че чак и поклон и правиш. Или просто те устройва може би? Защото в този коментар са написани такива чудовищни измислици, че не е истина. Съпругата намазвала от това, че мъжът и не можел всеки ден да прави секс с любовницата... Чуваш ли се, №18? Може и да има такива мъже, които тъкат на два стана, но са рядко. Обикновено когато мъжът има любовница, съпругата е пренебрегвана, много пренебрегвана. Обикновено това е най-важния признак, по който всяка съпруга се досеща, че има друга жена. Но ме хвърли в тотален потрес твърдението, че видиш ли любовницата обичала децата му, че даже представете си -и съпругата му. Опомни се, 18. Любовницата завижда на законната съпруга. Тя смята, че тази жена съвсем незаслужено притежава любимия и. Че не го обича достатъчно, че не се грижи за него достатъчно. Че го е хванала с брак, и видиш ли, той клетия агонизира в този брак. Надявам се, че не съм била рязка и груба. На много се издразних на тези откровени лъжи.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b9c99c1c2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   едва ли някой завижда на някоя, която вече не е обичана и не е уважавана! По- скоро жените/съпруги завиждат на любовницата, че е желана. А той клетия, винаги може да се разведе, както са го хванали, тъй могат да го пуснат. Жени, на които им изневеряват обикновено са егоисти с чувство за собственост, никой не ти е собственост, а е свободен човек!

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5fa0fbc5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Никой не обича жена си? Че не я и уважава? И ще се разведе на всичко отгоре? Мечтай си, 25, мечтай си... те мечтите са безплатни.. Гладна кокошка-просо сънува...

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: e50f8dc531
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   моя приятел се разведе, мойто момиче, а това което за тебе е мечта, за мене е реалност. Гладната кокошка май си ти! хаха. Познати около мен също се разведоха, заради любовници, съжалявам, че те е страх да не те изместят, но това си е твой проблем! и си личи.... Та такава, на която й изневеряват не е за завиждане, никой не би искал да е на нейното място!
По - достойно е като ти изневеряват да се разведеш, отколкото да сънуваш, че някоя ти завиждала, а тя всъщност ТЕ съжалява.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 31913bc13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   никой не съм казала, разбира се, че има мъже, които обичат и уважават жените си И НЕ им изневеряват, но ти май не си от тях! поредната отчаяна.... аман от такива!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: b3421c452c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   Вижте, според мен "любовниците " имат вина за това, че развалят стабилна връзка. Любов! -Ами ако не е възможна-пази боже няма да умреш от това. Че мъжете са по-слаби в акъла-това го знаем. Не всяка любовница завърта главата на някой мъж от чисто любовни чувства. Много жени по свой начин навлизат в живота на мъже, които не са изневерявали на половинките си заради единия секс и най-вече заради парите. Когато една жена ласкае един мъж-той се чувства като как да го кажа-като някакъв лидер. Мисли че е на върха. След време разбира за грешката си-иска прошка от съпругата си-но вече нишката е скъсана. Много семейства продължават напред след дълги разговори, и много обещания. Тогава в семейството винаги единият се чувства гузен а другият излъган и наранен. Затова се обръщам и към жените и към мъжете-Ценете семейството. Любов - след години с друг-глупости. Всеки си търси изгодата в секса. Това е моето мнение

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 5fa0fbc5e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Ако се плаша от нещо в този живот, то е от тежка болест, от катастрофи или най-много да не се случи нещо лошо на децата ми. Никога не съм се плашила от евентуална любовница-просто за секунда не бих търпяла такова нещо. Финансово съм независима, защото изкарвам двойно повече от мъжът ми. Така, че съм всичко друго, но не и отчаяна съпруга. Пък и вече ставате супер досадни с това изтъркано клише. Ще обясня защо ме дразните 27 и 28. Просто не понасям помияри, които обиран трохите от чужда трапеза. Някак си физически ме отвращават. Една жена трябва да е уникална, единствена, №1... не да събира отпадъци. И27, ако наистина си съумяла да разведеш някого, в което силно не вярвам, дръж... дръж здраво дядката, че свободен и нормален мъж няма да ти върже. Защото на такива като теб срокът им на годност бързо изтича... какви по-млади и хубави никнат като гъбки.... Хайде със здраве.... №26 съм.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 025fd64c53
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   хаха, любовниците имали вина, ами мъжагите къде са? Любовницата го ласкаела - ами жената що не го е ласкала, да не е спала... и... работила съм в среди, където имаше доста изневери и най - гадни бяха точно женените мъже, защото те флиртуваха най- много, повече от необвързаните, та глупавите женички вярвайте си, че някоя приласкала мъжа, пък той видиш ли, не знаел какво прави.. до следващия път, когато пак ще се направи на невидяла и неразбрала, заради пари най - вероятно.
Та тя "връзката", ако е била "стабилна", нямало да се развали толкова лесно! ох, имам познат който след години се ожени за друга и е щастлив. Познавам и жени които се разведоха заради друг, та теорията ти 29 не може да се потвърди от реалния живот!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker