Ревнива съм, ужасно много! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Ревнива съм, ужасно много!
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 4412 пъти
Здравейте, знаете какъв ми е проблемът вече.. Няма да обяснявам случаите, ами просто искам да помоля за съвет как да се справя! Мисля, че съм по-привлекателна от приятеля ми, в началото даже ме беше срам от него, а и приятелките ми ми казваха, че мога и по-хубав да си намеря.. В крайна сметка това няма значение. Има непрекъснато мъже, които ме ухажват, но съм като кон с капаци, само за моя си мисля. С него вече сме повече от 3 години заедно и не спирам да го ревнувам, той се сърди и не иска да ми обяснява каквото и да било.. ами само ми затваря телефона или пък ми казва, че съм луда.. Наистина преувеличавам, знам го. Защо се притеснявам толкова, при положение, че знам, а и той ми е казвал, че съм по-добра от жените, от които ревнувам.. Може би това, че те са уверени и не им пука особено.. Поне така изглеждат в моите очи. Нахакани момичета, които без притеснение канят на по бира гаджето ми.. Знам, че когато го ревнувам неговото самочувствие расте.. усещам го, искам да спра за момент и да почне той да ревнува мен. Толкова съм се вкопчила в него.. Разбирате ли, аз осъзнавам какви са ми проблемите, но не знам как да се справя с тях.. само в него гледам, само за него мисля.. искам малко да се освободя и да обръщам повече внимание на себе си. Не знам как да стане... И защо съм такава... ще кажете самочувствието ми е ниско, може, не отричам, но аз не искам да съм някоя надута.. Нямам пари за психолог, иначе бих отишла при специалист, имам нужда някой да ми помогне.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: be471bf946
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип дим без огън няма. Най-вероятно ти се дава някакъв повод за ревност. Има нещо в поведението на приятелят ти, което те е направило толкова неуверена.. Замисли се върху това. Дали ТОЙ ти дава достатъчно самочувствие.. Просто помисли в тази насока

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 3380615ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ревността няма как да я преодолееш. Това да ревнуваш си е заложено в твоя нрав. Просто се опитай да я прикриваш от него. Ако трябва да бъда искрена според мен му нямаш достатъчно доверие.. (и по - добре). Винаги си имай едно на ум , но никога не му го казвай, показвай (ревност). Всеки си има скрити карти, дори и той... колкото да не ти се иска да е така. Пред него вместо ревност показвай безразличие, това ще го побърка.. а на теб ще ти е кеф.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 4d2bd63faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Същата съм. Едва ли има по-ревнив човек от мен на земята. Но не желая да променя това качество....искам мъжа до мен да е изцяло мой 24часа/7 :D

И да според мен ти липсва увереност...наистина трябва да започнеш да се държиш уверено, ако искаш да не го изгубиш...но не бързай с тази промяна. Тя не става от днес за утре...нека става постепенно. Аз например МНОГО се хващам за думите. Ако моя ми беше казал,че съм по-добра от жените, от които ревнувам, още повече щях да се вбеся :D. Щях да го питам от къде знае, че съм по-добра от тях, бил ли е с тях??? Абе ужас съм, но просто съм си такава....много се хващам за думите и за действията. Дори само един усмихнат поглед, един жест, един положителен коментар за някоя друга, биха ме изкарали от равновесие. Дори да бях най-красивата и най-умната пак щях да ревнувам толкова, колкото и сега.

Не знам защо сме такива. Може би прекалено много ни е страх да те загубим половинките си...за които мислим, че ще сме вечно заедно....за жалост няма вечни неща, те все някога си тръгват от нас. Дори ние не сме безсмъртни. Какво да ти кажа... много трудно ще се промениш, но ако наистина искаш да подобрите отношенията си, кажи му всичко, които те дразни и той да спре да го прави заради теб...а когато нещо не ти харесва или ревнуваш...НЕ ГО ПОКАЗВАЙ! Знам, че е трудно и в първата минута ще си бясна :D, но след няколко часа ще си по-спокойна. Опитай се да скриваш отрицателните емоции, демонстрирай малко по-малко увереност. Изненадвай го по-често...прави си комплименти, харесвай се, обичай се. Успех!

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: e20956fc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мен те е страх да не загубиш някой, който си мислиш че не заслужаваш... в една връзка всеки трябва да си има пространство и време за себе си, а ти не му го даваш а даже май и го задушаваш... аз не бих те изтърпяла. Момиче съм разбирам те идеално обаче ти ако не си помогнеш сама няма кой да ти помогне. Сама каза хубава си има кой да те обича, този човек е само с теб какво още искаш...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4d2a0ae541
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Ще го загубиш.
Опитай се да се владееш.
Трудно е, но ако го обичаш, ще успееш.
И аз съм "боледувала" от ревност. И сега не изпитвам това коварно чувство.

 
  ...


...
преди: 5 години, 9 месеца
hash: ac0ae130e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Все едно аз съм я писала тази история. Абе, хора как така спитате в един момент да ревнувате, много ми е интересно? Аз не мога да си представя, че ще свикна с това... Намирам се за красива, и ме само аз се намирам за такава, но защо така става... Примирявате ли се? Или..

 
  ... горе^
преди: 5 години, 9 месеца
hash: 936b1feb53
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всъщност, тази неуравновесеност, колкото и да е парадоксално, може да означава, че връзката ви ще е стабилна. Естествено, че с твоята ревност му помпаш самочувствието, но това така и трябва да бъде, а не, като някои стерви, които смазват мъжа до себе си и после като ни лук яли ни лук мирисали ръгват да търсят нов, по-мъжествен... Само се пази да не го докарваш до нервни изблици, да не си досадна, защото така просто намаляваш у него положителните чувства и ги превръщаш в отрицателни. С други думи, трябва да спазваш мярката в ревността си. Малко твоя ревност е пикантна и приятна за самочувствието на приятеля ти. Но ако постоянно преминаваш границата, ще почнеш да му съсипваш нервите и той интуитивно ще пожелае да ги съхрани, като увеличава дистанцията от теб. Няма да иска да ти споделя, няма да се отпуска пред теб, по-малко ще търси близост, единствено ще почне да желае да спреш да го тормозиш и да го оставиш на мира. Така може да се стигне и до скъсване... Не ти го пожелавам, но си зависи от теб самата. Мярката!!! Му е майката. Освен това, би трябвало да му имаш поне минимално доверие, ако и това ти липсва, значи не уважаваш самата себе си.
Има и още една фатална грешка, а също и световна глупост, която би могла да се изкушиш да направиш: да си наумиш да му го връщаш, като го караш да ревнува... Е, никога, ама НИКОГА не прави това! Със сигурност това ще е краят.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker