Защо се влюбих? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо се влюбих?
преди: 15 години, 3 месеца, прочетена 3959 пъти
Защо се влюбих? Не мислих, че някога ще ми се случи пак. На пръв поглед е обикновен мъж, от типа на мъже които не харесвам. Рус със сини очи. Не бях се загледала по такъв мъж. Въобще съм такава "патка", че в мъж не съм се загледала.

Не бях се замисляла за секс или да изневеря на съпруга си - 20г. Но случи се. Срещнах го този мъж, когото уж харесвах само като приятел. След секса, както почти винаги се случва, всичко отиде по дяволите. Не се виждаме не се чуваме. Много ми е мъчно.

Изпитвам такова огорчение и болка и искам много да го видя и да поговорим - не да правим секс. Всяко обаждане е мъчение за мен. Чувствам се прелъстена и изоставена. Не посмях да му кажа какво чувствам към него и ми е много трудно да го направя сега.

Вземам телефона и го включвам и изключвам няколко пъти докато се престраша да набера номера му. Което впоследствие се оказва грешка. И ме боли още повече.
Защо се влюбих?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 3 месеца
hash: 51c4d3013c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Наистина си патка... защо поне не изчака малко със секса, да го опознаеш що за човек е?... А за влюбването, не си се влюбила, просто си попаднала на поредния негодник, който те е "изработил", и за това ти е кофти. И аз съм попадала на такива... не го мисли, не му се обаждай, изобщо не се занимавай повече с него. Ако той ти се обади, кажи, че всичко е приключило, и си продължавай по пътя. Не се занимавай... нищо добро няма да излезе от това.

Да, готови сте веднага да легнете с всеки който ви погледне и ви обърне малко внимание, а после ви боли... нищо, всичко е за поука.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 06c41be71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер едно много прибързано реагираш. За всяко нещо си има причина, едва ли си идеален/на, а ако нa теб се случи може и друга песен да запееш. Сбъркала е донякъде жената, като е прибързала, но какво от това, носи си последствията. Написаното от теб звучи като присъда? Ако си толкова безгрешен/а, чудно защо си тук при опитните зайци?

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: a16f13b351
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Номер две, аз казах, че ми се е случвало и на мене. Знам за какво става въпрос. Жената пита за съвет и аз и казах според мен, от моя преживян опит, какво мисля по въпроса. Кое наричаш "присъда"?
А твоето нахвърляне към мен стои като "злоба".

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: decd2e7ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Съжелявам, че е прозвучало така номер 1. Доста язвително ми се стори последното изречение, с което завършва коментара ти. Съжелявам, разбира се, че целта е да помогнем по някаквъв начин, поне с подобна комуникация.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 385bf94a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Автора.
Познавахме се две години. Достатъчно дълго време за да разбера какъв е той. Не беше среща и секс и после да се чудя какво стана. Говорили сме много за това и си мислех, че няма да ме нарани, точно защото и той ме познава добре. Не съм жена която ще легне с някой мъж само за кеф. И той уж не беше такъв. Нещо стана и до днес, не знам какво. Може би го изплаши моето влюбване а той не е готов за това. Много го искам! Неговото обяснение беше, че не иска да ме нарани.... Дали знае колко ме боли?

 
  ...


...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 1bf4c95b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Към автора: добре... тогава, за какъв ... искаш да си с него щом не те обича? А за помощта, да... как да ти помогна, не знам. Не знам как може да стане да си с някой, който не те иска. Аз съм № 1... гледай напред. Не знам друго... живота не се състои само в този човек.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 06c41be71f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   След написаното сега, гледната точка се променя. Ясно се разбира, че болката я има, но по принцип любовта изисква и това, да не се превръщаме в нечие притежание, и да сме способни във всеки един момент да дадем свобода на човека до нас.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 873a3b69a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Най-вероятно е да точно тази причина - не иска да се задълбочавате с емоции. Не допускам да е търсил само секс. Нямаш основание да се самообвиняваш.

 
  ...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 385bf94a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Преди секса се разбирахме много добре. Преди да се случи, аз му казах, че това ще развали отношенията ни. Така и стана. Искам да се виждаме и чуваме. Дори не като приятели. Стига ми и да сме добри познати. Много ми липсва, а не смея да му се обадя и да го попитам "Как е?"

Ако си лягах с всеки повярвай ми, нямаше да съм с един мъж години наред. И надали щях да пиша тук. Не ходя с феридже, а и добре изглеждам. Той не е единствения мъж, който ми е обърнал внимание. А е единсвения на когото аз обърнах, след години "самота."

 
  ... горе^
преди: 15 години, 3 месеца
hash: 16e5ffbdf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добре... тогава обърни внимание и на другите мъже... Какви близки сте си, щом за тебе е мъчение да говориш с него, или да му се обадиш, не разбрах точно... но, във всеки случай, щом има м ъ ч е н и е в отношенията ви, наистина защо не се огледаш, примерно, за някой друг?

 
  ...

...
преди: 15 години, 3 месеца
hash: bdebe1f124
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мила не мислиш ли че не е справедливо да изневеряваш на съпруга си. Донякаде така ти се пада защото би трябвало да се поставиш на мястото на мъжа ти да видим тогава дали на тебе ще ти е приятно да ти изневерява и да е лудо влюбен в друга. Просто не го лъжи, по тоя начин си създаваш повече неприятности както е казана една поговорка "от два стола на земята".

Не ти пожелавам това да ти се случва но по добре си помисли подреди си мислите и стигни до някакъв изход защото си усложняваш живота.

 
  ...
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 385bf94a5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към 11.
Бях на 22г, когато мъжът ми ми изневери с жена която беше поне с 15 по-голяма от мене. Не, че е била стара, но дъщеря и беше на моите години. Така, че преживяла съм го това и си мисля дори, че съм простила.
Човешко е да се греши. Ако това е грешка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker