Неочаквана раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Неочаквана раздяла
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2603 пъти
Здравейте....
На 26 години съм и от 3 години и живея, или вече мога да кажа живях с едно момиче ( на 19) на семейни начала. Още в началото връзката ни беше буйна и страстна. И така почти три години.. всеки ден сме си заедно като едно цяло. Познавам се с целият и род. Те много ме уважават и тя се радваше за това. Същото се отнася и за моят род... обичат я като своя дъщеря. И така... до един прекрасен момент когато аз бях 2ра смяна.... говорихме преди да си легне.. каза ми (обичам те съкровище.. лека работа) и си легна. На сутринта.... коренна промяна... стана неочаквано студена към мен... каза ми че иска да се прибере утях че иска малко да е сама че и се е насъбрало много (не знам от кое). Аз останах като стъписан... Това момиче от мен не е видяло нищо лошо... Имам високи доходи... не е лишена от нищо.. има каквото поиска водя я където поиска.. никога не е показвала с нищо че е охладняла към мен. Обичам я с цялото си сърце никога не съм и изневерявал. Държал съм се с нея като с принцеса. Не знам с какво провокирах това. Най ми тежи че не ми даде никакво конкретно обяснение... просто като я питам нещо и повтаря, не знам не знам, . Кажете как да постъпя... до скоро ми говореше че иска семейство че иска аз да съм баща на детето и... а сега... просто ейтака каза не искам.... искам свобода... Никога не съм я спирал да излиза.. не знам за каква свобода говори. Кажете ми как да постъпя.. има ли смисъл да се боря за нещо което не си заслужава? Повечето ми набори вече са с деца... времето лети.. не знам дали има смисъл да се боря за нещо което няма да стане и да се събудя един ден на 30 сам без наследник без нищо.. Не знам как да постъпя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: ce564f2ea7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Живее и се на девойчето :)
Нормално е, все пак вашата връзка е от 3 години, тя е била на 16 когато е заживяла с теб. Твърде крехка възраст, за да се хвърляте в дълбоките води на семейното съжителство :)
Пооморила се е от битовизми, иска да си отпочине.
Не знам, човек не се събужда ей така една сутрин и да няма вече чувства към партьорът си, тези неща стават постепенно.
Остави я да си изживее най-хубавите години, да граби от живота и да не се измъчва от сега с въпроси "Какво ще готвим днес за вечеря? "...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4182a50def
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Друг мъж 100 %. За това е незнам.
Влюбила се е в него поради някакви причини.
Имаш два варианта очевидно.
Единият (губещият ), да седнеш да я разпитваш като първокласник , да драматизираш, да натякваш и така ептен да не иска да те вижда.

Другият е мъжкият. Остави я да прави каквото си е наумила, така или иначе ще го направи. Ще ти е трудно, ще е болезнено, нотака поне няма да се унижаваш. Така и тя ще те запомни с добро и кой знае, един ден може да поиска да се върне, но тогава знаели се, не се знае ти на какъв акъл и желания ще си :)

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: cb3faf359e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ами излиза, че две години си живял с малолетна, това не е ли даже подсъдно. Тя е само на 19, самата е още дете, а ти искаш отсега да я вържеш с деца и семейство. Право си е момичето да си иска свободата, сега ако не си поживее кога после.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 0c39f6d06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мисля че много момичета преминават през подобно нещо, когато са се захванали със сериозна връзка в тийнейджърските си години.

Със съпругата ми преминахме през същото. Заедно сме откакто тя беше на 15, аз на 19. Е, не заживяхме веднага заедно, но някъде около 20-атата й година тя каза, че иска малко свобода- както при теб, без причина, без да сме се карали, без да съм виновен за нещо. Аз си мислех, че това е краят, естествено. Иначе за какво ще си иде така изведнъж? Вече знам, че тогава е имала съмнения. Дали се е наживяла, дали е готова да продължи с мен, дали ще се обичаме вечно, дали не си губи времето, дали аз няма да я спра да прави неща, които са малко абсурдни. Ей такива работи, не мога да ти кажа всичко, което ми изреди като говорихме след това. И да ти кажа, аз първия месец не я търсих, бях сигурен, че това е краят. След това се засякохме случайно, почнахме да се виждаме и след още (не много) време се събрахме и не сме се разделяли.

Имам приятел, който преодоля същото с приятелката си и наскоро се запознах с един човек, който също е имал такава почивка с приятелката си. Така че явно е нещо нормално и не се случва рядко.

Не я търси за известно време. Това е моят съвет. След това се вижте и ще разберете какво ще стане. Ако не можете един без друг, ще го проумеете и ще продължите щастливо връзката си. Ако обаче ви хареса свободата, ще бъде хубаво да го осъзнаете навреме. Кой знае? Може пък и ти да се нуждаеш от почивка и време за размисъл.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 1884047bb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Поговори с нея защо е зела това важно решение! И за нас жените парите са важни, но искаме мъже който ни уважават, обичат, верни и да са романтични :)!!

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d689e9cc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   ...Демек - иска да спи с други... ясно :(

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e8da3c221c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не знам какво иска... аз не съм спирал да я карам да се чувства добре... не съм и изневерявал бил съм романтичен добър мил... Никога не съм правил нещо с което да я отблъсна... просто ей така за една нощ отношението и към мен се обърна.... сега е груба и нервна по телефона.... не знам на какво се държи това... наистина не знам как така се променя човек за един миг... дори да не ме обича вече аз щях по някакъв начин да забележа промяна.. дори да е само привикване то ейтака да загърбиш всичко... на мен ми е трудно а на нея лесно.... не знам защо

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5489130d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Прекалено я притискаш и тя се страхува от всички отговорности, които я очакват! На 19 е все пак-още непоживяла, а ти искаш да я впрегнеш още веднага в брачния хомот! Не прибързвай! Дай и време сама да поиска всичко!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4182a50def
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От номер 2, до номер 5 :

За вас жените като са важни парите изкарайте си ги, не чакайте някой да ви ги поднесе на тепсия :)
И си права за другото, искате мъжа да ви уважава, обича, да не изневерява, да готви, чисти и не на последно място, да прави секс с вас, само когато вие сте в настроение :)
Всичко това го искат прекалено много жени, именно за такива най-често има такива сподели-сайтове :)
Дай ви да ревете и да се оплаквате, да казвате какво обичате, ама човек като ви погледне, вижда всичко друго, ама не и теменужки и минзухари.
Не знам как по тези балкански ширини има тази метаморфоза, жени без никакво покритие, знания, образование или акъл, да искат всичко на готово, па ако хване да им се случи и това им е малко :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4522bd02db
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много тъпо положение...
Моето мнение е, че една връзка НЕ може да просъществува, ако и двамата не са устремени един към друг - непрекъснато!
Ако страхът да загубиш някого е по-малък от това да ти се "живее" - не си е работа..
Не си губи времето с нея повече.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: e4dc70b4b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Абе авторе намери си нещо на твоята възраст не ми говори че си щял да нямаш наследник след още 2-3 години и приятелите ти имали деца, ами може но съм сигурен че жените им не са по на 19 години как можеш да искаш деца от 19 гидишна бе... че то сега и започва живота както казват... като искаш семейство ще си намериш нещо на твоята възраст (26). (че и млада жена иска я го виж ти... не че си стар де. )

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker