Раздяла - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Раздяла
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 2021 пъти
Здравейте,
Дълго време се чудих дали да пиша за проблемът, който в момента така силно ме вълнува. Аз съм момче н, хомосексуален, имах връзка близо 5 години, но в един "прекрасен" майски ден на 2012г. всичко свърши или поне връзката.

Знам че в този сайт се публикуват стотици и хиляди истории подобна на моята, както се казва става клише, но аз имам нужда да чуя и какво мислят хора които не познават мен или него.

Всичко започна през далечната вече за мен 2007 г. В началото на връзката всичко си беше нормално, с розовите очила и всичките останали аксесоари :). Заживяхме заедно, работихме заедно, всичко беше повече от прекрасно.

Първият проблем се появи около първата ни година. Аз съвсем случайно открих, че той си чати в сайтове за запознанства и то с хора с които се познава и с които не един път е имал интемни взаимоотношения. Темите на разговор бяха секс :).

Една от лошите мои черти е силната ми емоционалност и избухливост. Както предполагате първоначално бях шокиран и то не от чатовете, а от това че е скрил това от мен. Аз винаги съм се старал да бъда напълно искрен с хората, дори и за най - дребните неща, с една дума нямам нужда от лично пространство.

Винаги съм се отдавал напълно на хората, които обичам и тази случка много ме обиди. Доверието ми спрямо него спадна чувствително. Не приемах неговите доводи че просто се е бъзикал с този и т.н.

Исках да се разделим защото знам колко е трудно, почти невъзможно да си върнеш доверието в човек. В крайна сметка му дадох втори шанс, не издържах на чувствата. Следващата година мина в противоречива обстановка, в която аз бях винаги нащрек, бях неспокоен.

Не мога да отрека обаче и че той се държеше прекрасно. Започнах отново да му имам доверие, бях отново щастлив докато не видях пак случайно, че той пак си чати, този път се обясняваше в любов на някакъв, а другия вече беше хлътнал до уши.

Всичко се върна и отново не беше заради самия чат( според вас възможно ли е някой непознат да се влюби във вас за 3 дни чатене и то да си дава живота, нещо онова момче не е било емоционално добре), а просто заради това че криеше нещо от мен. От тук започна и другия проблем за който се чувствам виновен - болезнена ревност.

Започнах да проверявам неговите скайп, пощи, всички регистрации. Въобще направих нещо, за което сега не се понасям в момента. С течение на времето обаче скритите чатове и т.н. продължаваха, а аз с моята ревност дори засегнах и неговите приятели. Той спря да излиза без мен, спря да говори с тях, само и само аз да се чувствам добре. В крайна сметка самия аз не издържах на стреса и се затворих в себе си.

Последните 6 месеца аз прост о спрях да общувам с него, при всичките му опити да говорим, да излизаме, да правим нещо заедно, аз бях непреклонен. А вътрешно чувствата ме изгаряха, аз го обичах както в началото, но емоциите и отчаянието бяха взели връх. Така ние станахме съквартиранти, докато не ми се наложи да пътувам в чужбина за няколко дни. Това беше първия път от може би 3 год. когато аз се откъснах от него. И знаете ли осъзнах тогава че всичко за което сме се карали са били глупости, усетих че губя човека който обичам и то за какво - чатове без изневяра, ежедневие, други проблеми.

Бях решил като се върна постепенно да оправям нещата, но съдбата беше приготвила друго. Върнах се, него го нямаше,, а компютъра му стоеше отворен и пуснат. 5 минути се чудих дали този път да му имам доверие и да не гледам или все пак да погледна дали е правил нещо докато ме е нямало.

Е познайте, тъпото любопитство и несигурност взеха връх. оказа се че момчето си има таен скайп, поща, регистрации в сайтове за запознанства. Емоцията отново взе връх -избухнах и просто го изгоних.

На следващия ден тръгнах да го връщам, НО той ми заяви през сълзи че вече не ме обича по този начин и може да ми бъде наистина близък приятел, но не може да ми даде това от което имам нужда. В този момент всичко в мен се срина, знаех че говори искрено макар и да улових че май не е сигурен в решението си на 100% Но може би се самозалъгвах.

През следващите дни той спокойно ми обясни защо обича да си чати, какво намира в тях и т.н. Почуствах се много глупаво и започнах да се питам защо не ми каза това тогава? Ако го знаех нямаше да се стигне дотук. А аз все още го обичам така както в началото, но след грешките които самия аз допуснах нез нам дали мога нещо да направя.

Позитивното за мен е че разбрах къде сбърках, разбрах че всъщност държа много на този човек. Щастлив съм и за него, тъй като той е много контактен човек и започна вече да излиза с хора, да общува повече, нещото което аз му забраних :(. Въпреки че няколко пъти ми каза че не иска да ми даде втори шанс, тъй като го е правил преди и нещата са се променяли за няколко месеца, след което всичко е било по старо му. Не иска да ме наранява повече. Но последните дни казва че му липсвам, че може би не е взел правилното решение.

Не знам какво да правя, реших да оставя нещата по течението и да му дам време да направи това което иска и което го кара да се чувства щастлив. Нали хората са казали, ако е любов ще се върне.

Благодаря на тези които го изчетоха, знам че това е клиширана история, но и знаете колко е трудно да се преодолее подобно нещо. Имах нужда просто накратко да го разкажа на непознати.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: ab156908cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Търси любов, а не измислени игри!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 52e84da270
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Наистина си прав, ако е ЛЮБОВ ще се върне :)))пожелавам ти от все сърце да се съберете с твоя човек, знам как се чувстваш наистина, пожелавам ти много късмет в любовта.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 783dc261f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз искам само да те посъветвам да отидеш в някоя православна църква и да се помолиш на Господ да ти помогне, като те избави от тези страсти, защото това не е любов а просто сексоални страсти, които ви лъжат и Вие се заблюждавате.
Искам само едно да ти попитам и моля те ако имаш уважение към себе си ми отговори.
Как мислиш да създадеш семейство, като на първо място всичким знаем че без противоположният пол няма да се получи.
Второ, първият ти отговор ще е сигурно да направите на ваша приятелка дете и тя като ненормална да Ви го даде, или просто да си осиновите?
И друго искам да попитам.
Не мислиш ли че Вие сте извратени хора? Много се страхувам от такива като вас, да не би и децата да използвате като сексоална възможност.
Просто като мъж искам да ти кажа че не етично да си хомосексуален, не е нормално, и не е по Божия замисъл, това дяволска работа дава Ви мнима любов и то по точно големи страсти и Вие като извратеняци имате нужда да опустошите страстите си с подобния за вас пол.
Е такива като Вас не мога да уважавам или приемам като нормални хора!
Съжалявам ама аз не си предствям моето семейсто с мъж и деца, няма как. Грозно е и недопустимо.
Бог да ти е на помощ
всеки може да изпадне в твоята беда - да си извратен е бедствие.
Съжалявам те, и сигурно ще се моля за тебе, Бог да те избави от тези мръсотии.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: ed6b5950db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Бъди полезен на другите с коментара си!
Хейтъри не се толерират!
Обидните квалификации не са аргумент :-)"
3 заслужава бан !
Пич не го слушай тоя, няма лошо да си хомо въпреки че съм хетеро. Да не ти пука любовта си е любов бъди с когото искаш, дано се съберете ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker