Искам да полудее по мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Искам да полудее по мен
преди: 11 години, 11 месеца, прочетена 3311 пъти
Познавам не една мацка, която има чар, но далеч не се вписва в гилдията на красавиците, а човекът до нея (и не само) буквално хвърчи в облаците от любов по нея. Чудя се какво не ми достига на мен, къде бъркам..

С моето момче имахме кратка връзка, след това дълго време имаше епос и драма, сега сме в период "сдобряване". Проблемът е, че не виждам достатъчно ентусиазъм в него. Чуваме се, пишем си, но предпочита вечер да излезе с някой негов приятел примерно, вместо да покани мен, дори не ме целува като се срещнем на улицата. Чувствам се скрита някъде там, далеч от неговия живот, принудена да се задоволявам с телефонни разговори, срещи веднъж на няколко дни, само двамата.

Не ме разбирайте погрешно, има интерес, но нещо не ни достига... Допускам че е възможно да има други или да не е сигурен дали иска да се обвързва, но аз съм човек, който гледа в перспектива и съм сигурна, че щом има интерес към мен има начин да обърна нещата в своя полза.

С риск да прозвуча нескромно природата ми е дала красотата, имам и възможност да се поддържам и това, може би, е главната причина да не може да се откъсне от мен толкова време. Мъжете са безсилни пред хубавата жена, но както всички знаем, това не е достатъчно. Аз нямам голям опит с другия пол, незнам как да се държа, как да завъртя главата на избранника и това ми подсигурява ролята на жертва на обстоятелствата. Незнам как да подходя и в тази ситуация. А как искам да е луд по мен...

Дано е възможно да обърна нещата в своя полза. Хайде, майсторките да помагат!! :))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 11 месеца
hash: f6b2333685
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не може да принудиш някой да лудее по теб без той да го чувства! За какво ти е преднамерено и предизвикано насила чувство? Може би не е твойто момче!

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: bbf3c4c5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако наистина го е писало момиче това, браво. По начина ти на писане личи, че си интелигентна. Според мен заслужаваш някой на твоето ниво, а не някакъв отвеян дето не знае какво иска.

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 7b90d1abb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз имам подобен проблем- по 1 време мислех даже че магия имам, излизам с някой, и изведнъж се оказва - ами виж много ми е хубаво с тебе, ама много обичам жена ми и не мога да я оставя- вече 3 пъти това, и дори не ми го казват директно след първото чукане, а го разбирам от общи познати -първия път след 6 месеца, втория след 2, а третия след 3- пак така срещи по малко, държат те като че ли встрани от живота си.... мъжете просто могат да мислят само с, и за оная си работа затова са луди само по нея, и зависи от жената колко е сляпа за това-ти ако не си все ще се чувстваш така... затова се радвай на моментите с него, ако те прави щастлива и не очаквай кой знае какво от негова страна. а ако мислиш, че като гледаш другите отсрани са много щастливи - често нещата не са такива каквито ги виждаме

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5132a1579b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Да, права си че красотата далеч не е основният фактор някой да полудее по теб. Различните хора полудяват по различни неща, било то нещо от поведението в другия, нещо от визията... причините може да са много. А твоето момче може би още не е сигурно какво иска или те харесва чисто визуално, а нещо в поведението ти го отблъсква. Замисли се... скоро имах разговор с един приятел. Момичето, с което ходеше беше доста хубаво, бих казала красавица, но я остави. Попитах го защо и знаеш ли какво ми отговори: "Много ме задушава, не ми дава да дишам, сякаш съм под постоянно напрежение с нея". Харесва я, но явно емоциите, които тя го кара да изпитва, не му допадат. Замисли се къде бъркаш... другия вариант е просто да не сте един за друг и да се огледате за подходящи за вас хора.

Doriana

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 6ce93c3573
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Няма рецепта - или има привличане, или не. След това нещата следват естествения си ход. Привързване, страст, любов, които с времето могат да се заменят с рутина, навик, сиво ежедневие, които водят до по-кофти неща. Не го мисли много, бъди себе си.

 
  ...


...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 24cfc38aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Грешката е в портмонето ти :) ако имаше повече пари щеше да ти обърни внимание

 
  ... горе^
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 5bd6ef67c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   хахахах, 8 направо ме разби :D

 
  ...
преди: 11 години, 11 месеца
hash: 41e6c6310f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Очевидно имаш намерението да се превърнеш в такава, каквато не си. И колко време ще издържиш на този театър, преди да те разкрият?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker