Жените зад силните мъже-дълго крита история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жените зад силните мъже-дълго крита история
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 2499 пъти
Прочетох много истории тук-за изневери, за любов, за всичко, отдавна се каня да напиша тези три истории на три жени, интересни са и напълно истински.
Аз съм първата, искам да кажа за себе си че съм от прекрасно семейство, добре отгледана, успяла в кариерата си, усмихната и вярваща в любовта. Един прекрасен ден го срещнах бях по работа в столицата, не се влюбих в него не от пръв поглед, доста време ми отне да му дам шанс, но в момента който го направих разбрах, че е прекрасен човек и мъж. Но колко много ми костваше тази връзка и борбата до днес само аз си знам. Какво имам предвид ли?

Стъпка първа-ние бяхме от различни градове, той идваше аз отивах при него, бяхме и в други градове по време на командировките, но така не става. Аз реших да се преместя тъй като, той нямаше как, моята професия може да се работи навсякъде, казах си и заминах. Аз съм млада и реших да се явявам на конкурси за държавната администрация и то съвсем честно със знания-голяма грешка, след всеки пореден конкурс плачех в къщи, тогава той ми казваше-защо се инатиш да ти помогна. Тук стигаме до истината, когато се запознахме не знаех кой точно е той, а той се оказа един мъжете който управляват завидна част от бюджета на нашата мила държава. Но тагава не знаех още много неща, колко продажни хора има в нашата мила родина, на какво са готови за един пост, какво правят високопоставени мъже в държавата, боже и дявала е ангел пред тях-много тежко го преживях видяното. С всеки ден растях с година, но продължих да се боря и успях в един хубав ден, естествено не в нашата държавна администрация след видяното, се отказах, а и беше по добре за мен, след като се разбере с кой съм нямаше да е добре за мен, може би щях да бъда толерирана и оплювана. Това го преминах успешно, но ми костваше много, колко сълзи изплаках аз си знам, но не се отказвайте рано или късно ще успеете.

Стъпка втора-той е по-голям от мен, това още по-трудно се преживява, но странното беше че мислим еднакво, имаме едни исъщи разбирания за живота, да аз бях възпитавана от малка в по-консервативно семейство, и тази разлика в годините не беше добра новина за родителите ми, дори и за обществото, при неговата позиция не е добре да излезеш на центъра и да кажеш аз съм с него, медиите ще го разкъсат. Заедно сме без много показност, но се оказа че не съм сама, в тази ситуация. Боже колко много има като мен в тази ситуация, че и по-зле. Тежки са вечерите когато той се прибираше ядосан, от това какво са написали в някоя медия, колко грешно е цитирано, как в приетия закон пак има недостатъци, колко безсънни нощи е имал от притеснения защото някой е звъннал че нещо трябва да се свърши, защото някой още по-горе е обещал, да винаги има някой по-горе, добре е на такава позиция да не се взимаш на сериозно, защото някой ден няма да си на нея. Затова му се възхищавам той винаги мисли какво ще стане утре и че трябва да уважаваш хората днес, защото утре може да се наложи те да ти помагат. Много трудно възприех истините от живота, тежко ми беше, но както казва той ще се научиш, че не всички хора ти мислят доброто, така и стана.

Ще питате какво точно е разликата в годините ни? -20г разлика, стряскащо нали? и за мен беше, но се убедих едно нещо важното е да си намериш половинката и наистина да има чувства и уважение, останалото е преходно. Следващият въпрос, който изниква е не беше ли женен-беше, но не живееше с жена си, брака беше за пред хората, и тук се усмихвате и си казвате-Поредната любовница-Не-защото ние си заживяхме заедно, просто обществто нямаше да приеме, истината, че той е с мен и е щастлив, обществото иска омъжен със семейство, а какво е всъщност-както в последствие се убедих, само определен кръг хора знаят, жалко за такава държава.

Тук стигаме до моята приятелка-с нея се запознах една вечер на вечеря, приятно момиче на моите години с много тъжни очи, казах си тогава. Станахме приятелки, оказа се че тя е с друг високопоставен мъж, а той е толкова приятен и весел човек, и толкова строг в това което работи, направо да не повярва човек. Тя ми каза един ден, влюбих се в него, и как де не се влюби човек. Проблем първи-отново обществото, той с положение, отново по-голям, и женен. Но той реши че няма да крие връзката си, и един ден просто се изправи и показа на всички жената която обича, а колко сълзи ? костваше това, най-вече защото завистниците щяха да кажат ето тя сега вече се уреди. Защото да не се залъгваме вече половината които четат ще кажат-е сама си е виновна, тя е с него за пари, и т. н. Повярвайте ми няма пари на този свят които да откупят тази болка-да искаш да крещиш, че обичаш някой, да го прегърнеш в парка, да се разхождате за ръка. Преди не оценявах тези неща сега знам колко ми костват. Сега те са заедно, искат да си имат детенце, но случая за обществото остана покрит, тихо и кротко се разминаха нещата, жена му след солидно обезщетение се оттегли с любовника си, без много шум, и по-добре, защото поне си спестиха ужаса от медийното оплюване. А тя колко много изтърпя тъй като точно когато, се влюбиха той трябваше да мине на още по висок пост и това така да се каже не се хареса много, но той успя защото намеренията му бяха сериозни и той удържа на напрежението, което беше голямо. Съжелявам че не мога да дам конкретни примери, но по-добре всичко да остане анонимно. Важното е че са щастливи заедно, и аз лично много им се радвам, на искрената любов, и разбиране.

Стигаме до третото момиче-тук нещата не са така, красиви, тя е моя приятелка, един ден аз реших да я заведа на вечеря на която беше и той, неината най-голяма болка и мъка, запознаха се въпреки моите предупреждения, той по-голям, разведен отдавна, но тя се влюби и тук е инресното, докато моят мъж направи и невъзможното да сме заедно въпреки повечето огромни пречики, пред този човек не стоят почти никакви пречки, освен отново обществото, но той по може да си позволи, защото той е в частния бизнес, да успял че и преуспял. А тя, ох, ето я и моята болка, тя го обожава, за което искрено и си възхищавам, боже как се унижава и как се примирява с трохите които той ? дава, аз казвам си искрено не мога така, каквото и да става, аз искам истински мъж до мен не някой който го е страх да признае че има чувства и бяга по всякакъв начин. Питала съм я-дали пък наистина има въобще чувства? -а тя-Да убедена съм! -искренно и го пожелавам да е така и някой ден да са заедно, наистина да разбере какво е щастие, но се съмнявам, това де се случи.

Сега ще се запитате защо въобще пиша всичко това, искам да кажа че човек винаги трябва да се бори за това което иска, за мечтите си, за себе си дори. Искам някой ден това наше общество да разбере, че това което се показва не е това, което е наистина, че трябва да се толерира исинската любов а не тази игра на доброто семейство, Да има и жени които не са с някой с положение по любов а заради определени интереси, но това повярвайте ми не са чак толкова много, рано или късно не издържат на напрежението, защото този мъже искат жена която да им даде истински съвет дори и в работата, не само да се гримирва и да ходи по молове, тези мъже умеят да ценят истинското, има и такива които си купуват играчки-жени но те са за кратко. искам да кажа само че всички усилия си заслужаваха.
Пишете под историята ще отговоря на всички въпроси и ще дам ако някой има нужда от съвет, ако изпаднал в подобна ситуация.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: e2d254d275
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Какво ли не прави днешното правителство за да си вдигне рейтинга!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: bcfe73e741
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Е, жените никога не са с такива мъже заради парите и възможностите, те първо се влюбват в тях. Защо точно в тях? Защото са неустоими чаровници, или защото парите и властта ги правят привлекателни? Мисля че е ясно.

Всеки си живее живота както го разбира, но искам да спомена че освен тези неща които описваш - какво ще каже обществото, как ме приемат, ох, ах - има жени които не зависят от мъжете до тях. Има такива които изграждат живота си като независими личности. А има и такива, които го правят заедно със съпрузите си - победите и пораженията са общи.

Впрочем от разказа не стана ясно ти и твоите приятелки да допринасяте с нещо за успеха на мъжете си, освен евентуално с някакъв душевен комфорт. Жените зад тях са били тези, за които са били женени когато са се издигали.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a47db92ef8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много си си повярвала, скъпа :) Слез на земята :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 4dc69784ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Баш ме брига за тебе и за преуспелия ти, влиятелен мъж. Как пък една не се влюби във бай Киро оксижениста, все влиятелни все заможни, аман от златотърсачки...

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d70624acdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Офф ако толкова ви беше голяма любовта нямаше да ти пука какво мислят хората, защото щеше да знаеш истината сама за себе си каква е. Малко историята ти ми прилича на оправдание - аз съм с по-възрастен мъж с пари и положение, но не съм с него за парите а от любов, моля ви не ме упреквайте. Ами никой не те упреква но самото оправдание, което лъха от цялата ти история говори за друго. Чудно ми е само защо жени като вас никога не се влюбват в някой по-стар от тях бедняк? Не че нещо казвам, но такива случаи почти няма. А и няма нищо лошо да си признаеш че искаш мъж с положение, никой не иска да е беден и нещастен нали така. Просто това с голямата любов дето не знае граници малко се изтърка.

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 024b356ea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Тези сме ги слушали много :)
Имах една колежка, която разтягаше същите локуми като теб. Била лудо влюбена в приятеля си, как му помагала, как заради нея той се издигал и печелел все повече, а на всички ни беше ясно, че освен сексуално задоволяване, тя нищо друго не му дава. Един ден го видях, той красавец от всякъде, плешив, висок 1 и петдесет, широк почти толкова, лице на текезесарски работник, иначе като го описваше все едно трябваше да си представим Аполон.

Иначе приятен човек, който просто има връзки със точните хора, за точната дейност. За съжаление, след няколко години въпросните хора си изтеглиха парите, секнаха кранчето и както става в нашата държава, един "богат мъж ", стана беден незапомнящ се с нищо човек. Тогава тя реши че някак е охладняла към него, видиш ли след толкова години видя че няма коса, че е 10 години по възрастен от нея и не на последно място, че не е бог Аполон.
Тогава смени приказката :)

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5d3c2cc1eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   от авторката-всичко се случва, но аз не виждам Аполон, виждам един прекрасен мъж с прекрасно сърце, детски чист поглед, и ръце който ме прегръщат всяка вечер-това е той-за мен. Надявам се в неговото сърце да съм винаги аз и в моето винаги той. Относно това че жена му е била до него когато се е издигал при моя мъж не е било така, почти никога не е била. А когато в неговият живот имаше и спадове аз бях там, и аз го подкрепях. Не съм златотърсачка, от много добро семейство съм, с повече възможности дори. За рейтинга на провителството не знам, не подкрепям сегашното правителство честно да си кажа, аз не смятам че трябва да сме парламентарна репуплика, а президентска-мое си мнение-или поне полупрезидентска мисля че това е един от успешните модели в света.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: ebf086df58
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Aвторке... тепърва нашето общество ще се учи на Любов. Любов в нейната същина - безкористна, истинска, изградена и развиваща се, даваща и вечно нова, гъвкава, затова толкова постоянна и така удовлетворяваща.

И престанете с тези пари, за бога. Една умна и съвременна, амбициозна жена може да изкара парите си сама. Приятелят ми, който женен (е нямаме такава разлика в годините 6 години ни делят)въпреки че в началото си мислех, че е по-стар, както и да е. Той изкарва доста добри пари, съсипва си здравето всъщност заради тях. Пари от него аз съм вземала винаги на заем. Подаръците му не струват повече от десет лв... е дали съм с него заради парите? Преуспява в частния секстор, човек с големи амбиции и знам, че ще постигне забележителна кариера. Всъщност на тези мъже от парите им се възползват съпругите, но това е друга тема и е прекалено жалка, за да имам дори желанието да я коментирам.

Тук става дума за любов и искам за нея да говоря, защото именно любовта е онзи наш вътрешен източник на сила, който ни позволява да се борим... до края. Тя ни учи, развива ни, прави ни сякаш други същества. Преди да срещна моя любим, не съм вярвала, че съм способна на такава обич.. господи, не съм. Аз бях егоист, исках, изисквах, мърморех. Тази любов разми егото ми, направи ме будна, узрях, носейки я в гърдите си.

Искам тук и сега да си пожелая и да пожелая на всички, които знаят за какво говоря - да се научим да обичаме още по-силно и нежно, още по-страстно и лудо, още по-всеобхватно. Да бъдем още по-смирени, още по-добри, да бъдем хора ДОСТОЙНИ за обич!

Плам

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: be414ce204
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Това че някои от силните държави в света (САЩ, Русия, Франция, Бразилия) са президентски републики, не значи, че президентската република е по-успешен модел от останалите, а още по-малко пък, че ще проработи правилно за малка държава като нашата. Имайки предвид известния на всички български манталитет, в България президентска република е равносилно на диктатура.

Но това е друга тема. Иначе и аз не зацепих точно аджеба къв е смисъла на историята. Наистина има известна нотка на оправдание и на "гузен негонен бяга" - никой не те упреква авторке, освен май ти самата. 20-те години разлика не мисля, че са шокирали някого тук, мен лично пък хич, предвид че втората жена на баща ми е мой набор (с което нямам никакъв проблем). И тука май шокираната си ти, или поне ти се иска да изглежда шокиращо, за да може да кажеш "ама при мене не е така, както си мислите".

Освен всичко това, не можах да видя някакъв въпрос или поука в историята ти, всъщност ми отне много усилия изобщо да разбера за какво става дума, защото всичко е мега хаотично и объркано, скачаш от тема на тема и като няма имена не става ясно кой с кого в крайна сметка...

Та така, кажи с едно изречение какво искаше да постигнеш с тази история?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker