На 22 години съм и колкото и смешно и странно да звучи съм девствен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 22 години съм и колкото и смешно и странно да звучи съм девствен
преди: 11 години, 10 месеца, прочетена 4688 пъти
Здравейте! На 22 години съм и колкото и смешно и странно да звучи съм девствен.. Имал съм няколко приятелки до сега. Дори в момента си имам приятелка.. Защо не съм правил секс? Нека да е цялата история без излишни измислици.. Още от малък си харесвам едно момиче, но нещата между нас така и не се получиха.. Всъщност, като я видя "коленете ми омекват", дет се казва. Напълно сериозно и буквално спирам да мисля трезво, когато съм около нея.. Нямам си и на идея защо.. Както казах, имал съм приятелки, дори в момента си имам приятелка и дори сега когато я видя е същата ситуация.. Водим си напълно нормален разговор без нищо, но вътрешно просто ми се иска да си излея всички чувства, които изпитвам към нея, но така и нямам смелостта.. Та, въпроса ми, дали ми е време да правя секс, като за сефтето или? Хах, нямам си и на идея, но това е положението.. Смей се на воля народе! ;)

Шегата настрана, напълно съм сериозен със всичко написано до момента.. Готов съм на абсолютно всичко, дори да спра движещ се влак с голи ръце, само и само да имам дори минимален шанс нещата с нея да се случат.. Просто си нямам и на идея какво да правя.. Та, някакви идеи? Относно това, защо до момента не съм й признал чувствата ми - страх.. От близо 10 години съм буквално влюбен в нея и с всяка изминала минута страха се увеличава.. Просто не искам да си излея душата и всичко да приключи до там..
Всъщност, дали ми е време да й призная какво всъщност изпитвам към нея?

П. П: Пускам 2-ра тема, защото на първата й "обърках" раздела.. Реших, че ще е по-подходяща в "Секс и интимност", но впоследствие реших, че тук е по-правилно... Извинявам се!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 години, 10 месеца
hash: 2d29681724
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм на 20 и също съм девствена. Не разбирам защо хората биха се смели на това... предпочитам девствена на 20 отколкото водеща полов живот на 14-15 години и все пак това си е мое мнение. Разбирам, че те е страх но да отлагаш дадено нещо не ти носи нищо друго освен още повече страх. Казваш, че си влюбен в нея от 10 години направо не мога да повярвам. Представяш ли си тя също да те харесва, но да не може да си го признае... Спри да чакаш и да отлагаш, изправи се пред нея и й разкрий чувствата си. Какъвто и отгоор да получиш той ще ти помогне да продължиш напред :) Успех

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: a0cffdad78
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Знам, че на думи е лесно, а на практика съвсем не толкова, обаче при всички случаи е по-добре да опиташ да се сближиш с нея и направо директно да и признаеш чувствата и. Не споменаваш в какви отношения сте, но така или иначе не губиш нищо. По-добре ли е да си го таиш в себе си още 10 и повече години и постоянно да се питаш ''Какво ли щеше да стане, ако бях опитал...''?! Ако момичето отвърне - супер, ако ли не, стегни се и си продължи живота. На 22 вече не си момче, а мъж и би трябвало да се държиш като такъв. И с това не ти казвам, чу*ай всяка само заради секса, а опитай с една, с втора, за да си харесаш накрая някоя истински и да бъдеш само с нея.

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1bc4886fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Aз съм на 22 и съм девствен. Докато бях в училище имах 2 гаджета но токова не се чуствах готов.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 3f235e67a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   до 1 - ти си бъдеща монахиня или нещо не привличаш мъжете, ти си знаеш сама :) но но на 20 да си девствена не е смешно а трагедия, ти вътрешно си знаеш че не искаш да е така... :) а до автора струва ли си 10 години да чакаш нещо което можеш да го вземеш от която си поискаш? говоря за любов не за секс, а относно девствеността ти единственото което може да го обясни е че си срамежлив, нищо друго, точно в този момент от живота жените са толкова лесни че и най-големия грозник би забил нещо за 2-3 дена да мушне :) трябва да имаш самочувствие, момичетата обичат да им говорят - няма значение какво и са готови.... М22 (:

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: f1bc4886fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Номер 4, , , точно в този момент от живота жените са толкова лесни че и най-големия грозник би забил нещо за 2-3 дена да мушне''' ХАХА баси вица аз съм номер 3. Много ми стана смешно

 
  ...


...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: d4920ad4fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Сексът трябва да е непринуден и страстен, а това няма как да стане ако го правиш caмо, за да се докажеш. Моят съвет е всеки да послуша сърцето си. В днешно време като тенденция се налага ранното "опетняване'' или по то4но това да не си девствен само, за да си мъж. Не прави грешка и не мисли това за смешно. Свалям шапка на хора, които са самоосъзнати и се влиаят от собствения си разум.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 9cac7bcc39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   до номер 4: Не разбирам защо това ти се струва като трагедия, въпрос на личен избор е... била съм с момчета, в които не съм била влюбена, грешка ли е човек да чака подходящия?

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5860adc25c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ох, какво като си девствен бе човек? А и не виждам как заглавието на темата ти е свързано със самата нея... Може би проблема ти е че искаш да спиш с въпросното момиче от което ти "омекват колената", и не искаш да спиш с никоя друга? Ами признай си чувствата на това момиче, ако са взаимни супер, ако не продължавай живота си! Не може някакво си момиче което явно не изпитва чувства да си играе с живота ти... Просто си хвани друга и прави секс с нея... Дори и тази друга да не е момичето на мечтите ти нищо... то все някога ще се появи. И запомни че любовта не идва когато я търсиш, а когато си готов да те намери. Kitty

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 7bb4d061b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   E, защо не правиш секс с приятелката си бе????

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: c8608d02b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колкото и да е странно за съвременния свят и аз загубих девственността си твърде късно - на 25. Но го направих с човек, който много обичах и имам само хубави спомени от тази връзка. Според мен не трябва да се тревожиш за годините и не трябва да мислиш кога ще правиш секс за първи път. Все някога ще се случи и това, важното е наистина да бъдеш с човек, с който искаш да го направиш. Успех.

 
  ...

...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 09b2b6a4aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз не мисля, че е странно. Това е личен избор, не е състезание :) Мисля, че е много сладко това - да си толкова влюбен в някой, макар че за теб едва ли е сладко. Ще кажа само винаги съм смятала, че не трябва да правиш нещо само защото така се прави или защото обществото го смята за нормално. Успех

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 5f3a81e39b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не мисля че е смешно, даже по някакъв начин дори сладко ;д.. знаеш ли защо не си го направил до сега? Защото просто някъде вътре в теб искаш момичето в което тайно си влюбен да ти бъде първата и мисля, че тряба да и признаеш чувствата си.. човек никога не знае

 
  ... горе^
преди: 11 години, 10 месеца
hash: 125e7c6fb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не се притеснявай, момченце! Извинявам се за обръщението но Аз съм жена на 43 години. Моят мъж също беше детствен когато заживяхме заедно преди около 20 години, поне Той така твърдеше, но много си паснахме. Аз преди него имах доста партньори и разбира се не се гордея с това, но Той е най-добрият и ще си остане така въпреки че сега го правим рядко. Така че всичко ще си дойде на място един ден и при тебе. Съветвам те да предприемеш нещо към момичето, в което си влюбен и ако стане- стане коквото и да е то продължавай напред!

 
  ...
преди: 11 години, 10 месеца
hash: fe73d37c90
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Спокойно братле, всеки е изпитвал този страх в началото. Аз съм малко по-голям от теб и от собствен опит те съветвам да не чакаш повече. Покани я на кафе, на кино, привлечи й вниманието, но не ходи непрестанно подире й. Дори и да те отреже няма нищо страшно. Сега сигурно си мислиш, че не можеш без нея и страха от провал те сковава. Минал съм през абсолютно същото нещо, нито живота спира, нито става по-кофти. В повечето случаи дори накрая излиза, че въпросният човек не е заслужавал подобно внимание. Така или иначе обаче трябва да пробваш без да се притесняваш, отлагането не помага.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker